اگر مشکلی برات نیست از speedtest یک تست بگیر... ممنوننقل قول:
Printable View
اگر مشکلی برات نیست از speedtest یک تست بگیر... ممنوننقل قول:
موضوعی که واقعاً مهمه الان همین 1 به 10 هست ... اگه قرار باشه همچین سرویسی نباشه من وصل نشده فسخ میکنم! چون:
1- محدود نمیتونم داشته باشم چون روزا کار میککنم و تو وب هستم
2-پول زیادی هم ندارم 40 تومن بدم برای 512 این ابله ها
3- سرعت هم برام مهمه که دوروبر40- 50 باشه برای دانلود.
با این شرایط اگه 1 به 10 در کار نباشه تحت هیچ شرایطی مخابرات نمیمونم.
1- شارژاینترنتی برای 1 به 10 الان چک کردم ارور میده و میگه اطلاعات تراکنش درست نیست و به بانک وصل نمیشهنقل قول:
سلام
سرویس یک به ده رو میتونی از طریق سایت یا نماینده ها شارژ کنی ولی اون 40-50تا ریت رو بهت نمیده
اگه هزینه/سرعت یک به پنج رو با یک به ده مقایسه کنیم یک به پنج به صرفه تره
اگه نمیتونی 40تومن واسه یک به پنج هزینه کنی و با حجمی هم کنار نمیای از یه شرکت دیگه سرویس بگیر
2- کجاش به صرفه تره؟ 40 تومن بدی برای سرویسی که مشابه اون در شهرهای دیگه با قیمت 22 تومن داده میشه؟
3- نه عزیز ... ما مخابرات رو مجبور میکنیم در برابرقانون کوتاه بیاد و سرویس 1 به 10 رو باش رایطی که برای همه ISP هست ارائه بده
دوست من شما هم مثل من پس از اتمام قراردادت خطت را جمع کن تا بریم آسیاتک، والا 165 هزار برای یک سال 512 هیچی نیست.نقل قول:
در ضمن آسیاتک توی کل کشور کار میکنه و با قوانین کشور موازی حرکت میکنه و مثل این دبونه ها نیستند که یک شبه سرویسهاشونو 2 برابر کنن
1 به 10 هم در کار نیست اگر شما 512 را بزنی معادلش یعنی 128 یک به ده شارژ میکنن
ممنون ، پنج آذر شارژم تموم شه میام اونجانقل قول:
خواهش ،قابلی نداشت،پیشاپیش خوش اومدی :sq_8:نقل قول:
من هنوز قرار دادم اجرا نشده!!!نقل قول:
هنوز بعد دو هفته خط نصب نشده و تازه میگن معلوم نیست کی وصل شه!
ولی از طرز حرف زدن این فردی که میگه مثلاً(!) برای پشتیبانی مخابراتی حالم بهم خورد...مخابرات مال باباش نیست میگی جمع کن برو ... داره از کجا حقوق میگیره و نون میخوره از بیت المال و پول همین ملت!
تایم اوت نداری؟نقل قول:
متوسط پینگت چنده؟
با مثلا pingtest.net با سروری از اروپا مثل لندنی جایی تست بگیر
اینطوری شاید اومدیم آسیاتک و مخابرات رو برای بعضیا خالی گذاشتیم!!!