با سلام ...نقل قول:
ببخشید من به سوال داشتم . ( میدونم مسخره هست :31:ولی متوجه نشدم :41: ) الان خوب اون عبارت زیر انتگرال به ازای n به سمت بینهایت به صفر میل میکنه ولی خوب این چه ربطی به حد Pn که در واقع صورت مسئله داره هست ؟
Printable View
با سلام ...نقل قول:
ببخشید من به سوال داشتم . ( میدونم مسخره هست :31:ولی متوجه نشدم :41: ) الان خوب اون عبارت زیر انتگرال به ازای n به سمت بینهایت به صفر میل میکنه ولی خوب این چه ربطی به حد Pn که در واقع صورت مسئله داره هست ؟
عکس گرفتم ...نقل قول:
دوست عزیز پی دی اف تون برای بنده باز نشد!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ممکنه از صفحه ی مانیتور با PrintScr عکس بگیرین و عکس رو اینجا نمایش بدین. ممنون.
بفرمایید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از قضیه ی فشردگی استفاده شده.نقل قول:
همونطور که واضحه، چون همه ی جملات P_n مثبته پس P_n قطعا مثبته و طبق استدلال علی آقا، P_n از اون رادیکاله هم کوچکتره. پس همواره به ازای هر n دلخواه داریم:
حالا هنگامی که حد همه ی جملات رو وقتی n به سمت بینهایت بره حساب کنیم، طبق قضیه ی فشردگی (چون دو کران بالا و پایین P_n داره به سمت صفر میره) پس حد P_n هم صفر میشه.
===========================
سلام.نقل قول:
سوال 14 رو باید یه مثال براش پیدا کرد که متاسفانه ایده ای به ذهنم نمیرسه
سوال 15: دقت کنید که شرط لازم برای همگرا بودن یک سری اینه که حد دنباله ی داخل سری وقتی که متغیر اصلیش رو به سمت بینهایت میل بدیم، باید به سمت صفر میل کنه. در اینجا چون گفته که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همگراست پس حتما داریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . پس حتما خواهیم داشت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و این یعنی اینکه شرط لازم برای همگرا بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وجود نداره. پس واگراست.
سوال 16: در همه ی قسمتها یک n در صورت کسرها ضرب کنین و حد کل کسر حاصل رو هنگامی که n رو به سمت بینهایت میل میدین، محاسبه کنین. اگه حاصل حد دقیقا برابر با صفر شد یعنی سری اولیه مطلقا همگراست ولی اگه نشد و حد دنباله ی اصلی داخل سری (بدون ضرب شدن n ای که اول گفتم) صفر بود، آنگاه شاید همگرایی مشروط داشته باشیم که بررسی اون به این سادگی ها نیست. به نظرم در سوال 16 به جز قسمتهای 3 و 6 که واگرا هستند و قسمت 7 که تو تصویر نیفتاده و مشخص نیست و نمیشه در موردش نظری داد، بقیه همگی همگرای مطلق میشند.
سوال 17: همگرایی با جملات نامنفی (به نظرم) میشه از روش نتیجه گرفت که یعنی همگرایی مطلق! پس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و در چنین شرایطی مسلما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و این یعنی اینکه سری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم همگرایی مطلق داره.
موفق باشین.
90/10/16
در مورد سوال 14 تقریبا هر دو سری هندسی که مثال بزنیم کار می کنه!نقل قول:
سوال 17 هم با ازمون مقایسه تقریبا واضحه.
سوال 16:
من فکر می کنم شما بهتره مباحث سری هارو و ازمونهای مربوطه رو بخونین و یکم رو اینا خودتون کار کنین بعد اونایی که نتونستین جل کنینو بپرسین...من جوابهای اخرو میگم فقط:
واگرا: 3 و 6 و 9 و 11 و 13
همگرای مطلق: 1 و 2 و 4 و 5 و 7 و 8 و 10 و 12 و 14 و 15 و 16 و 17
و چون همه نامنفی هستند ، همگرای مشروط هم نداریم...
سلامنقل قول:
من فکر می کنم شما دارین از یه حکمی استفاده می کنین که درست نیست، اینکه n*a_n به صفر میل کنه همگرایی سری سیگما a_n رو نتیجه نمی ده، که مثال نقضشم همون مساله نه هست...
سئوال 16 ،آره خودم روش کار میکنم ...اگه گیر کردم میپرسم ،نقل قول:
مرسی:11:
سئوال 14 میشه مثال بزنید؟
خواهش می کنم.نقل قول:
من که گفتم تقریبا هر مثالی کار می کنه!شما خودتون مثال زدین و کار نکرد؟
مثلا هر دو سری را با قدر نسبت یک دوم بگیرید و جمله ابتدایی را یک بگیرید...
آها آره میشه ....(ببخشید،عجله کردم مثه همیشه::11:)نقل قول:
سلام
ممنون میشم به این سوالات پاسخ بدید :
بازه های پیوستگی تابع زیر را تعیین کنید
2-حدود زیر را در صورت وجود بیابید .
پیشاپیش ممنون
در ضمن میخواستم ببینم کسی نمونه سوالات ریاضی 1 رشته کامپیوتر(نرم افزار) دانشگاه ازاد رو با پاسخ داره ؟ چون من مثلا از صنعتی شریف گیر اوردم ولی اون خیلی سخته
درود دوباره به عزیزان
من چنتا سوال داشنم ممنون میشم کمکم کنید
استادمون این فرمولو گفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما این مثالو براش داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایا این با این فرمول حل میشه؟یا اینکه من به جای مثبت یه منفی تو سوال نوشتم؟
2.جواب این انتگراله درسته
3.این انتگرالو درست حل کردم؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
سوال اول رو نمیدونم این فرمول چیه و برا چی هستش من تا حالا ندیده بودم ولی سوال اولت همون مثال رو میگم میشه به راحتی با یه اتحاد مزدوج و بعدش تجزیه کسرها حلش کرد
سوال دومت رو هم یه فرمول هست که
سوال سوم رو هم درست حل کردی
برای اینکه ببینی درست حل کردی فقط کافیه مشتق بگیری از جوابت