[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پوشش جدید تهران
Printable View
دوستان کسی در منطقه طرشت-آزادی مبین نت داره ؟؟؟ سرعتش چطوره؟؟؟؟ من میخوام سرویس 512 ا ساله بخرم طرح ویپه. مودمش محانیه؟؟؟ مودمش کیفیتش خویه؟؟ چون ایارنس مودمش تقویت کننده داره. در ضمن من میخوام همزمان با نوت بوک و پی سی استفاده کنم باید وای فای بگیرم؟؟؟ مودم بیرونی و داخلیش چه فرقی دارن؟؟ من طرح ویپه میخوام بگیرم مودم رو زده Indoor من میخوام outdoor بگیرم که بیرونم میرم راحت باشم چیکار باید بکنم؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
البته من شرکتم برای سرویس بالا نامه میده. مشکلی ندارم.
دوتا سوال داشتم. اول اینکه سرعت دانلود وایمکس 128 مبین نت الان حدوداً چقدره. دوم اینکه آیا روزهای تعطیل هم برای نصب میان؟
ممنون میشم اگه جواب بدین.
دوستان سرعت سند 512 چنده رسیوشم بنویسید درضمن من از مخابرات تونستم 512 با مدارک بگیرم ایا مبین نت هم میده ؟
1- شما احتمالن در اون منطقه به آنتنی که تقریبن سر خیابان دکتر حبیب اللهی هست وصل میشید و مدتی میشه که بار روی اون آنتن زیاد شده. البته غیر از بار موجود روی آنتن فاکتورهای زیاد دیگه ای روی سرعت تاثیر میذاره از پارازیت برای امواج ماهواره ای (که من در منطقه ستارخان مدتی باهاش مشکل داشتم) گرفته تا نحوه نصب. اگر کمی صفحات قبل همین پست رو مطالعه بفرمایید حال و هوای مبین نت دستتون میاد.نقل قول:
2- کلیه هزینه ها اعم از مودم و نصب و... در این اشتراک محاسبه شده (البته به غیر از مالیات بر ارزش افزوده). بنابراین مودم رایگانه.
3- منظور از مودم outdoor مودمی هست که در محیط آزاد (معمولن بام منزل) نصب میشه و تا حدودی میشه گفت خاصیت موبایل و پرتابل بودن این سرویس از بین میره و بیشتر مناسب کسانی هستش که با مودم های داخلی (به دلیل نداشتن سیگنال) مشکل دارند. در ضمن برای طرح های فصلی این مودم ارائه نمیشه و برای شما بهترین گزینه مودم داخلی وای فای است.
در بهترین حالت دانلود حدود 64 کیلوبایت بر ثانیه و آپلود نصف آن است. البته خیلی وقته کیفیتش اومده پایین و اعداد خیلی کمتر از اینهاست.(هر روز هم پایین تر میاد)نقل قول:
سرعت دانلود نسبتا خوبه ولی پینگ بالا!کد:http://www.speedtest.net/result/1460592745.png
من تا دیروز به ساختی با چند بار امتحان کردن به وی*پی*ان وصل می شدم ولی از امروز اصلا وصل نمی شه مشکل از مبین نت ؟
دوست عزیز ممنونم بابت راهنمایی. من بین مبین نت و ایرانسل بدجوری گیر کردم. مبین نت سرویس شبانه داره و اینکه 1 ساله رو با سرویس 512 میده 200 هزار ولی ایرانسل سرویس 3 ماه 128 رو میده 200 هزار. مبین نت رو انتخاب کردم تو درخواست اشتراک دیدم که مودم رو خودش انتخاب کرده از کجا بدونم وای فای هست یا نه؟؟ چون من میخوام همزمان استفاده کنم مودم وای فای میخوام.نقل قول:
من صفحات رو خوندم ولی خوب چند نفر میگن خوبه چند نفر میگن بده اصلا نمیشه متوجه شد واقعا چطوریه. یه دوستانی که فنی بودن و کسانی که در هر منطقه هستن واقعا اطلاعات مفید رو میزاشتن آدم بهتر میتونست انتخاب کنه. خود پشتیبانی هم زنگ میزنی که نمیگه جنس ما بده.