آقا جواب ما چیشد پایه اید؟؟؟؟
Printable View
آقا جواب ما چیشد پایه اید؟؟؟؟
چه جوری میتونم وزن یه آبجکت rigid body رو کم و زیاد کنم ؟
چرا بعد از این که دو سه بار به آبجکتی که rigid body داره شلیک میکنم غیب میشه ؟!!!
به یه استاتیک مش نمیشه rigid body اضافه کرد ؟ یعنی حتما باید از اول اون آبجکت رو از نوع rigidbody توی بازی قرار بدی ؟
چرا وقتی پلایر با آبجکت rigidbody برخورد میکنه، اون آبجکت اصلا تکون نمیخوره !! چی کار کنیم تکون بخوره.
وقتی به یه fracture مش شلیک میکنیم و خراب میشه، توش متریال نداره.
چه جوری یه کاری کنیم توشم متریال داشته باشه ؟
دوستان من سوالام شاید زیاد باشه ولی خیلی آسونه لطفا کمک کنید :10:
RigidBody بیشتر با آبجکتهای Skeletal mesh کار میکنه و حتما باید اون آبجکت PhysicAsset داشته باشه.نقل قول:
برای کم و زیاد کردن خاصیت های فیزیکی برای Riggidbody باید از physical Material استفاه کنی.
برای اینکه پلایر برخورد کنه با اون باید نوع کولیژن رو BlockAll قرار بدی.
برای Fracture هم توی تنظیماتش توی همون استاتیک ادیتور میتونی یه متریال رو به قسمتهای شکسته نسبت بدی متاسفانه یادم نیست که کدوم هست .
اگه آموزش های مقدماتی خود UDK رو بررسی کنی خیلی از این سوالات بر طرف میشه .
موفق باشی
سلام به همگی
نسخه نوامبر در خروجی مشکل داره؟
من وقتی که میخوام بازیمو ازش خروجی بگیرم ، فایل exe رو ایجاد میکنه ولی موقعی که میخواد نصبش کنه کامند پرامت باز میشه بعد بسته میشه.
مشکل کجاس؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
سلام
سوال :
واسه دسترسی به تنظیمات بازی چند تا راه وجود داره .
1-استفاده از خاصیت اپلود و دانلود از فایل های ini که تقریبا بلدم .
2-استفاده از کنسول . من توی یو دی ان خوندم که نوشته اینجوری :
set [peroprtie] [value] الان این با ساختار توی یو دی کی نمی خونه . توی خود یو دی کی نوشته
set classname properties value خو الان این چه شباهتی به اون بالایی داره :31: نام کدوم کلاس باید اورده بشه واسه این کار ؟
حالا راه های بیشتری باشه من بلد نیستم الان یکی این دومی رو بهم توضیح بده ممنونش میشم
نقل قول:نه الزاما. برای محاسبات RigidBody نوع مش مهم نیست. هم می تونی از استاتیک مش استفاده کنی و هم از اسکلتال. PhysicAsset هم فقط برای اسکلتال لازمه نه همه ی موارد.نقل قول:
جرم مش رو هم نمی تونی تو Physical Material تغییر بدی. اگه استاتیک مش داری باید از قسمت Body Setup تو Properties متغیر Mass Scale رو تنظیم کنی. برای اسکلتال هم توی Physic Asset باید Mass Scale رو ست کنی.
برای اینکه مش رو به RigidBody تبدیل کنی دو راه داری. یا موقع اضافه کردن به لول از Add RigidBody استفاده می کنی و یا اگه استاتیک مشت الان تو لول هست، روش کلیک راست می کنی Convert To KActor. اسکلتال مش هم که پیش فرض هست.
تو گوگل اگه یه چرخ زده بودی 100 تاش هست. اگه هم اونی که میگیری برای UDK نبود کافیه تغییراتی که لازمه رو بدی و دوباره اکسپورت کنی. با این همه اینجا هست یه چنتا:نقل قول:
IceMan و UT3Male و احتمالا چنتا دیگه. من اصلا نگرفتم پس تستش با خودت با این همه طرف آورده تو UDK و ویدئو هم برای آوردنش درست کرده. تو کانال یوتیوبش هست اگه بلد نیستی ببین:کد:http://www.gamecreationbydavidsaxon.com/goodies
کد:http://www.youtube.com/user/lexluthornumber1#g/p
راه درستش که با US هست. با کیسمت هم غیر ممکن نیست ولی هم خیلی محدود میشی و چیزی که می خوای نمیشه و هم در کل بیشتر باید روش وقت بذاری تا قابل استفاده بشه. توصیه می کنم وقتتو روش نذار. برو سراغ US. غیر این کلا کنترل GFx و Input باید با US باشه، با اینکه تو Kismet هم ممکنه.نقل قول:
تو همین تاپیک 40-30 سری آموزشی دیگه هم لیست شده چند سری. یه سرچ تو تاپیک بکن.
تا بعد.:8:
من تست نکردم ولی با توجه به تاپیک ریلیز، خود بیلد مشکلی نداره. در کل اشکالات به این بزرگی اگه تو بیلدی باشه سریع چنتا پست براش می زنن تو تاپیکش، و الان با اینکه یه هفته ای گذشته هیچ مشکل مهمی گزارش نشده. اشکال کارت جای دیگس.نقل قول:
با این همه اگه هنوز شک داشتی تستش سادست. یکی از مپ های UT رو با خود بازی UT که پیش فرضه پکیج کن، مطمئن میشی.
مورد اول که درسته ولی خب اغلب قبل از پابلیش بازی از این مورد استفاده می شه نه بعدش. مورد دومتم نه قابل فهم بود چی نوشتی و نه می دونم اینو از کجا آوردی.نقل قول:
برای تغییر تو تنظیمات انجین در کل 3 تا راه من می دونم. یکی همون راه اولت که خب به درد Real Time نمی خوره. مورد دوم استفاده از Console Command هست که تعداد زیادی از تنظیمات بازی رو می تونی باهاش ست کنی مثل Gamma و PostProcess . راه سومم استفاده از کلاسای خاصه که البته برای همه ی تنظیمات قابل استفاده نیست. مثلا کلاس Engine مثل این کد:
بای.:8:کد:class'Engine'.static.GetAudioDevice().SetSoundMode('Default');
از اینجا :
System Settings Commandsمال خود یو دی انه
The System Settings commands allow you to change the settings as described by the SystemSettings document, which are normally set by the Application Compatibility system.
SCALE [scale command] - where [scale command] is one of:
ADJUST - enable/disable using the Xbox "shoulder" buttons to bind to SCALE DECR and SCALE INCR
DECR - decrement the ScreenPercentage setting
DUMP - dump current system settings to the log
DUMPINI - dump the INI system settings to the log
INCR - increment the ScreenPercentage setting
LEVEL [0-5] - set one of the Application Compatibility levels, from 0 to 5.
LOWEND - assume a very low end list of settings
HIGHEND - assume a very high end list of settings
RESET - reload the system settings from the INI file
SET [setting] [value] - set a specific setting (listed in the SystemSettings document) to a certain value
TOGGLE [setting] - toggle a boolean setting
خب این درستشه. اون دو تا که زده بودی معلوم نبود از کجا آوردی:31:.نقل قول:
این یه راه جدا نیست، دقیقا همون متد اوله که تازه محدود شده. این یه CommandLet هست که باهاش می تونی پروپرتی هایی که تو قسمت SystemSettings فایلهای XXXEngine.ini هست رو تغییر بدی. همون طور که می بینی یه ورژن محدود شده از همون روش اوله.
شما میری سراغ داکیومنتا ولی یه تیکه رو کامل نمی کنی. وقتی داکیومنتا رو نصفه نیمه بخونی همین جوری میشه دیگه. یکی دوبار هم تو پ.خ بهت گفته بودم. این همون صفحه ایه که توضیحت بهش اشاره داره:
موفق باشی. فعلا.:8:کد:http://udn.epicgames.com/Three/SystemSettings.html
داداشم لطف کردین ولی سواد انگلیسی خوندن رو دارم . میگم توی یو دی کی چه جوریه ؟ تو یو دی کی فرق داره و دستور ست اینجوری نیست اونوقت میای واسم ترجمه میزاری؟