سلام خدمت EF7 دار ها !
عرضم به خدمت شما که من امروز توی نمایندگی و به دلیل مشکل کپ کردن توی شتاب اولیه داشتم یه چیزی متوجه شدم که خیلی عجیب بود برام! برقکار نمایندگی بعد از یکی دو دقیقه صحبت با مسئول نمایندگی ازم خواست برم باهاش و کاپوت یه دنا صفر رو برام زد بالا و گفت چیزی که اینجا میبینی رو با ماشین خودت مقایسه کن ببین متوجه میشی یا نه. اول یکم گیج شدم که منظورش چیه بعد متوجه شدم به به باز هم شاهکار بومی سازی دسته گل به آب داده. تمام قطعات برقی دنا مارک Bosch آلمان بودن در حالی که قطعات برقی من شامل ecu، منیفولد و دریچه گاز همگی مارک مسخره crouse هستن و به این دلیل هست که سورن مشکل کپ کردن داره چون قطعاتی که باید روش باشه نیست. گفتم من 44 میلیون نداشتم برم دنا بخرم شرکت شما موظفه بهترین قطعات رو روی ماشین بذاره حالا که موتور دنا و سورن یکی هست میخواین تفاوتشو این طوری به مردم بچپونید؟؟ حالا که من 8 میلیون نداشتم بیشتر بدم باید ماشینم این طوری باشه آخه این انصافه؟ من اول فکر میکردم این 8 میلیون اضافه برا قیافه و یه سری آپشن (مثلا آپشن) هست نه اینکه این پول درست بودن قطعات زیر کاپوت هم هست!!! جالبه که گفتن راهی نداره درست شدنش و باید یا باهاش بسازی یا بری ecu خام کنی برنامه ef7 های قدیمی رو بهش بدی که ایموبیلایزرت میپره یا وایسی ببینی برنامه میاد براش یا نه!!! این قدر زورم گرفت مخصوصا وقتی فهمیدم دنا این مشکلو نداره و فقط سورن این طوریه! الانم دارم با عصبانیت کامل این پستو میذارم ببخشید که نگارشم مناسب نبود فقط امیدوارم به زودیِ زود این شرکت مسخره ورشکست بشه بره پی کارش.