چه ها كسايي كه كنكور سراسري رياضي ميدن ولي هنوز سال سوم هستن تحت چه شرايطي ميتونن برن دانشگاه ؟ اگه كارداني قبول شده باشن يا كارشناسي شبانه قبول شده باشن ميتونن ثبت نام كنن ؟
Printable View
چه ها كسايي كه كنكور سراسري رياضي ميدن ولي هنوز سال سوم هستن تحت چه شرايطي ميتونن برن دانشگاه ؟ اگه كارداني قبول شده باشن يا كارشناسي شبانه قبول شده باشن ميتونن ثبت نام كنن ؟
بچه ها ميخواستم بدونم از اين درسها چندتا سوال مياد توي كنكور رياضي ؟
زبان فارسي 2 و 3 ؛ زبان انگليسي 3 ؛ شيمي 2 ؛ جبر و احتمال ؛ هندسه 2
من منتظر جواب دوستان هستم
کد که تغییری نمیکنه ولی سال چاپش مهمه
من الان درگیر این سوالم
یه سوال دوستان ایا کتاب های سال 87 پیش دانشگاهی تجربی با 88 تغییری داره؟
سلام دوستان. تو كانون ميشه همزمان دو تا رشته آزمون داد ؟؟ يعني من كه تجربي ام هم آزمون تجربي بدم هم آزمون هاي زبان. اگه ميشه زمان بندي آزمون چجوري ميشه ؟؟ يعني بايد اول تجربي رو بدم بعد زبان رو يا روزاش فرق ميكنه ؟؟
هزينه ثبت نام براي گزوه آزمايشي زبان چقدره ؟؟ (حدودا ).
نه هيچ تغييري نكرده. فقط شيمي پيش تجربي چاپ 87 و 88 يه تغييرات جزئي دارن. مثلا اون چهار مرحله ي جذب H توسط اتن و تبديل اون به راديكال اتيل و اتان به كمك كاتاليزگر تو كتاب چاپ 88 اصلاح شده و اسم مراحل رو تغيير دادن.نقل قول:
بقيه كتاب ها هم تا اونجايي كه من ميدونم تغيير نكرده.
سلام . میشه خواهش یکی بگه برای اینکه موقع درس خوندن خوابمون نبره چکار میتونیم بکنیم ؟؟ این قهوه هم زیاد پیشنهاد خوبی نیست اگر زیاد بخوری (یعنی به مدت طولانی) معده رو داغون میکنه
کسی را ه حل دیگری داره ؟؟؟
به نظر من بهتره شب ها برای درس خوندن بیدار نمونید ، همون قدر که برای امتحان به معلومات نیاز داریم ، همونقدر هم به انرژی نیاز داریم ، به نظرم بی خوابی موقع شب بازده هی رو کاهش میده ، یعنی کمیت مطالعه زیاد میشه ولی کیفیتش کم میشه ...نقل قول:
سلام . میشه خواهش یکی بگه برای اینکه موقع درس خوندن خوابمون نبره چکار میتونیم بکنیم ؟؟ این قهوه هم زیاد پیشنهاد خوبی نیست اگر زیاد بخوری (یعنی به مدت طولانی) معده رو داغون میکنه
کسی را ه حل دیگری داره ؟؟؟
بهتره وقت رو می زون کرد و سعی کرد که از حداکثر وقت توی روز استفاده کرد و شب خوابید ( حد اقل 7 یا 8 ساعت ) ، اینطوری اگه 2 ساعت درس بخونید بهتر نتیجه میده تا با بیخوابی 4 ساعت یا 5 ساعت بخونید ...
ولی اگه منظورت اینه که موقع روز هم توی مطالعه خواب میاد سراغ آدم ، به نظرم کمی عوض کردن فضای مطالعه می تونه کمک کنه ، مثلا اگه توی اتاق می خونی ، بعد از نیم ساعت یا 1 ساعت مطالعه حدود 10 یا 15 دقیقه از اون محیط خارج شو و برو توی هوای آزاد ، این طوری یک انرژی تازه ای می گیری ...
نکته ی مهم دیگه در مورد خواب و کسالت موقع مطالعه تغذیه هست ، مثلا خوردن میوه هنگام مطالعه یا خوردن مثلا بادوم که B12 داره ، توی شادابی کمک می کنه ، مخصوصا بادام و یا میوه هایی مثل پرتقال که سریع تاثیر می زارن ...
البته راه های دیگه ای هم مثل خوردن چای یا همونطور که خودت هم گفتی قهوه و ... هست که البته در دراز مدت ضرر داره ، البته چای زیاد نمی تونه ضرر داشته باشه ، شاید خوردن یک استکان چای ثبل یا بین مطالعه بتونه کمک کنه ...
موفق باشی ...
یه پیشنهاد داشتم ...
دیدم ، یکی از دوستان تراز کسایی که توی آزمونهای قلم چی شرکت کردن رو اینجا گذاشت و در واقع یه رده بندی انجام شد ، این کار خیلی خوبه و باعث ایجاد انگیزه میشه ...
اگر دوستان موافق هستن در مورد گزینه ی 2 و آزمون سنجش هم همین کار رو انجام بدیم ...
نظرتون چیه ؟!
شب که به هیچ عنوان نباید زیاد بیدار بمونی.اگه منظورت بعدازظهره،چاره اش اینه که سرعت مطالعه ات یکنواخت نباشه.یه مثال می زنم.آیا روزایی که مثلا ساعت 5 بعدازظهر امتحان داشتی هم،یکی دو ساعت قبلش باز هم خواب آلود بودی؟اون موقع چون که می خوای تا امتحان تمتم کنی درست رو،یکجایی رو که بلد نیستی می خونی،چند خط بعدش رو که بلدی با سرعت رد میشی،دوباره یه جا رو یواش میخونی....و همین موجب میشه یه مطالعه ی فعال داشته باشینقل قول:
ما یک آشنایی داشتیم در سال پیش دانشگاهی ساعت 3 که از مدرسه می اومد تا ساعت 10 میگرفت میخوابید بعد از ساعت 10 تا 5 درس میخوند و یکی دوساعت بعد میخوبید و میرفت مدرسه.
برق تهران قبول شد.