اون رزلوشنش زیادی خوبه:دی...
حالا چرا AMOLED؟
اون رزلوشنش زیادی خوبه:دی...
حالا چرا AMOLED؟
حالا يه كاري ميخواد بكنه ديگه چرا براش نياريد :31:
سامسونگ يه كاري كرد همه بيان طرف amoled
البته اين خوبه نه بد
ولي اگه واقعا amoled باشه.
َamoled قبلا روي گوشي ژاپني سوني اريكسون با نام S001 بوده.
و ايبار ميخواد روي CLARIO باشه :31:
تيك ايت ايييييزيييييي
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
در ضمن HD3 هم چند وقت ديگه معرفي ميشه
اونم خيلي خوفه.
من که بعید میدونم حقیقی باشه. یا اگر هم باشه اینطوری دیگه نیست. آخه این رزولوشن یه مقدار عجیبه بخدا. رزولوشن 720*1280 که بسیار زیاده. حالا این اومده 200تا ازش کم کرده. به نظرت قناص نمیشه؟ شایدم نشه. الله اعلم:دینقل قول:
4" 1080x720 AMOLED screen.
اینم از سامسونگ:دینقل قول:
GALAXY Super HD launch date
January 13 2011
--------------------
ولی عجب سگیه ها. اومدن بولداگ و شتزو رو با هم جفت انداختن شده بول شت:دی
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------
بعد اینا که دیگه رفتن تو کار SLCD فک نمیکنم عامولد بزنن دیگه. خود سامسونگ هم ازش کشیده بیرون. HTC هم داره SLCD میزنه یعنی میخواد بزنه بعد اس ای عامولد؟
اطلاعاتش اگه درست باشه گوشی بعدی من X12 خواهد بود :دی
یه چند تا خبر بد هم داده
PSP Phone معلوم نیست کی بیاد 2012 یا بعدتر
X10 هم شاید به 2.2 آپدیت نشه ...
ولی اطلاعاتی که میده خیلی خفنه و غیر قابل باور ...
حالا میگه بزرگترین معرفی تاریخ سونی اریکسون ...
بعدش میگه گوشی دوربین قوی ، اینترفیس فوق العاده و سخت افزار قوی داره .. بعد میگه موفقیتش رو زمان معلوم میکنه ...
یعنی برندهای دیگه هم گوشی های خفنی در راه دارند ...
گفته که موتو و اچ تی سی هم اوایل 2011 فیلمبرداری 1080p میدن بیرون ...
فري راست ميگه ديگه
ديدي كه آخرش هم گفته كه بايد رو بعد نرم افزاريش كار كنه اس ئي
قطعا موفق خواهد بود
يه نكته ديگه اي كه به ذهنم رسيد
يكي از كاربران گفته بود كه حالا اگه درست هم باشه مثلا وقتي x12 با فرويو مياد گوشي هاي هم رده با 3 يا بالاتر ميان :31:
ولي اين يارو گفته نه اين يكي ديگه اينطور نيست. درواقع ميگفت كه به سرنوشت ايكس 10 دچار نميشه .
یه لحظه خیال کردم زدم شبکه 1 دارم اخبار میبینم.
کم کم یه 20:30(تف) راه بندازید دیگه:دی...
امیدواریم دست SE توی به روز کردن اینترفیس با ورژنهای مختلف آندو گرم بشه که انقدر لفتش نده.
دوست دارم ینترفیس ایکس10 (تایم و مدیا اسکیپ) رو داشته باشه ولی با رنگ مشکی :دی آبی نباشه :دی
اگرم مولتی کالر باشه که چه بهتر :دی
آقا هر چی که خوب باشه آخرش SE یه کاری میکنه دهنمون آسفالت شه. سر X10 یادتون رفت؟ این همه دوق و شوق داشتیم آخرش وقتی معرفی شد فک هممون کف زمین بود!
حالا مثلا میگه تاچش مقاومتیه:دی
عجب چیزایی مثل این که واقعا فاطحه ی iPhone4 خوندست ! راستی از Win Phone سونی اریکسون خبری نیست فکر کنید اونم با یه همچین سخت افزاری باشه دیگه دهن همه سرویسه در حد
پسر جان :31: x11 وين فون ديگه ! با سي پي يو Qualcomm 1.2 مثل اين كه هست.نقل قول:
راستی از Win Phone سونی اریکسون خبری نیست فکر کنید اونم با یه همچین سخت افزاری باشه دیگه دهن همه سرویسه در حد
كيبورد qwerty هم داره گويا
طراحيش هم از نسل طراحي ايكس 2 گويا هست(كار باكلاسي بود ايكس 2) فقط حيف سخت افزار پكيده اي داشت
كيفيت ساخت ايكس 2 واقعا يه چيزي تو مايه هاي تويوتاست