پوششهای نانو اکثرا با عملیات حرارتی اعمال میشن (حالا در بعضی صنایع با استفاده ار پلاسما) این مواد تحمل تنش و ضربه بالایی رو دارن فوم ها ولی احتمال کنده شدنشون در اثر ظربه مستقیم هستش ولی بیشتر لهشدگی امکانش رو دارن
Printable View
پوششهای نانو اکثرا با عملیات حرارتی اعمال میشن (حالا در بعضی صنایع با استفاده ار پلاسما) این مواد تحمل تنش و ضربه بالایی رو دارن فوم ها ولی احتمال کنده شدنشون در اثر ظربه مستقیم هستش ولی بیشتر لهشدگی امکانش رو دارن
درسته اما کار این صندوق عقب هنوز به اونجاها نرسیده که بخوام رنگش کنم
یکم زنگ زدگی داره اونم بعضی جاهاش
امروز توي باري كه از تهران داشتم يه نيازمنديهاي همشهري به تاريخ 22 خرداد 90 بود.در قسمت ماشينها و شورلت يه اگهي بود كه در اون نوشته شده بود كامارو ال تي 1978 بسيار تميز و با كولر و كم كار كرد..
زنگ زدم..يه خانم گوشي رو برداشت..وقتي از ماشين سوال كردم گوشي رو به يه مردي كه صداي اون حدود 60 تا 65 ميزد داد..
اين مكالمه ما بود:
سلام در مورد كامارو سوال داشتم ..چند سيلندره؟
كامارو هشت و اتوماته..خيلي تميز و سالم..قيمت هم 17.000.000 ....
من با كمي تعجب گفتم: 17.000.000 ؟؟!!
بله! مگه زياده؟؟!!
والا من هم از اين ماشينها داشتم اما اينجوري قيمت ندادم...
قصد خداحافظي داشتم اما گويا طرف ول نميكرد و گفت:
ماشين من خيلي تميزه!! فقط 30.000 مايل كار كرده!! ميدوني يعني چي؟؟!!
گفتم يعني حدود 50.000 كيلومتر..بله كم كار كرده و ظاهرا بايد تميز باشه اما..قيمت...
گفت مگه چقدر بايد باشه؟
گفتم قيمتي كه دادين رو من تا ماشين رو نبينم نميتونم نظري بدم..اما اين قيمت براي فروش نيست..
گفت ماشين سي هزار مايل بيشتر نرفته!!
گفتم بله!! سي و سه سال هم از عمرش گذشته!! كلي داستان فرسوده و از رده خارج و ..پشت سرشه! حالا هرچقدر هم كه تميز! اصلا شما بگو نو و صفر كيلومتر!!
گفت خب عمر ما هم ميگذره!!
ديگه چيزي نگفتم و اون هنوز داشت از خصوصيات خوب ماشينش ميگفت! با چند خداحافظي نشون دادم كه ديگه علاقه اي به ادامه بحث ندارم...
از تاريخ اون اگهي تا امروز 5 روز ميگذره..خدا ميدونه چند نفر زنگ زدن و چه چيزها كه شنيدن و گفتن!!
گويا يه كاپريس هم براي فروش داشت..ديگه از اون سوال نكردم! همين كامارو كافي بود!!
اینی که شما میگی به شرط سلامت کامل و نداشتن هیچ موردی مثل پوسیدگی و اینها رو ارزش داره که تا 10 تومن هم خریداری کنیم .
اکثر کاماروهای موجود برای فروش به دلیل نیاز مالی فروخته نمی شن ! بلکه به دلیل خرد شدن اعصاب صاحبانشون از دست مخارج و وقتی که باید پای ماشین بگذارن فروخته میشن ... و معمولا جوان تر ها که به امریکایی علاقمند هستند و وقت و حوصله بیشتری دارند میخرن اینها رو .
من خیلی خیـــــــــــلی دنبال یه نمونه بسیار تمیز بودم ولی پیدا نشد که نشد که هنوز هم نشده ...
جناب masoud glx شما الان ساكن ايران هستي يا استراليا؟
وضعيت ماشينهاي آمريكايي( بخصوص ماسل) در اونجا چطوره؟
حدود سالهاي 70 يه برنامه مستند بود كه از علاقه مندان خودروهاي آمريكايي ماسل در استراليا بود..چيز جالبي كه توي اون برنامه ديدم چندين كامارو و پونتياك مدلهاي دهه 70 بودن كه فرمان همه اونها در سمت راست بود!!
احتمالا يا سفارشي ساخته شده بودن يا اينكه بصورت دست ساز اينجور ساخته شده..
فورد ماوريك 1971
(مجله دانشمند 1350)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مركوري كوگار و فورد كامت 1971
من استرالیا کار می کنم .
وضعیت ماسل ها که بسیار بسیار بهتر از ایران هستش ... اصلا قابل مقایسه نیست !! ماسل هایی توی استرالیا هستند که نمونه ی اونها رو توی هیچ جای دیگه نمیشه دید ... البته کلا بازسازی مثل ایران نیست و بسیار هزینه می شه و قیمت مثلا یه کاماروی 77 که خودم قیمت کردم حدود 35 هزار دلار بود . یا پونتیاک فایربرد دقیق یادم نیست ولی بالای 40 هزار بود . البته خوب موتور اون ماشین کل یدونه ب ام و رو می ارزه ... موتور زیر 400 - 500 اسب روی این ماشین ها سوار نمی کنن ...
ماشین های عمومی تر هم که هولدن ، ساب ، تویوتا و غیره ... انواع فورد هم خیلی زیاده .
آره خوب فرمون ها سمت راسته دیگه ... سمت چپ که اصلا جواب نمی ده :20:
فرمان سمت چپ جواب نميده دقيقا يعني چي؟ منظورتون اينه كه قوانين اونجا اجازه نميده يا اينكه خودشون اصلا تمايلي به سمت چپ ندارن؟
سالها پيش يه وانت هولدن استراليايي بود توي اهواز كه خيلي خوب كار ميكرد..خيلي هم محكم بود و من شايد نزديك به 15 سال ديدمش كه مدام ميرفت و ميآمد و صاحبش چندان هم به اون نميرسيد..يه بار هم تهران هودسن ديدم..نميدونم مدل چه سالي بود؟ پاكارد هم ديدم اما فقط يكي..حتي قيافه اونم ديگه يادم رفته!!!
اونجا البته دست و بالشون بازه..خريد آزاد از هر جاي دنيا كه بخوان..قوانيني كه از اين ماشينها حمايت ميكنه..ما كجا و اونها كجا؟؟ اينجا يه ماشين رو بايد با خون دل نگه داريم و مثل يه جنگنده آمريكايي كه قطعات يدكي اون نيست و تحريم شده بايد هي توي اوراقي و دست دوم فروشي دنبالش بگرديم..اگه شانس بياريم نو پيدا بشه و اصلي خدا ميدونه چند برابر به آدم بندازن!!
یه دونه عین همین ماشین تهران بود منتها 4 درش
چراغهای عقبش منو به یاد چلنجر 71 انداخت!
بله خوب قوانین و سیستم ترافیکی طوری هستش که سمت چپ ها کلا نمیشه تردد کنن ...
منم چند بار هولدن دیدم تهران . یه بار هم منارو دیدم توی تهران که ماشین فوق العاده ای هستش . پسر عموم هم یه منارو داره برای سال 2005 هست و V8 کوپه ... فکر کنم بالای 50 هزار دلار بود قیمتش درست خاطرم نیست ولی واقعا سواری عالی و جذابی داشت .
ببخشید دوستان اینطور می گم ولی دیگه واقعا اگر تغییر و تحولی رخ نده توی سیستم و تصمیم گیری ها واسه ورود امریکایی ها و نرخ گمرک و اینها ... ، کم کم باید با هرچی امریکایی بازی هستش خداحافظی کنیم . خرج و زحمت شون بسیار زیاد شده و تقریبا غیر منطقی !!
اهواز این هولدن که میگید رو من ندیدیم ولی یه شوی غول هستش توی خیابون که میره برای 3 راهی خرمشهر و سمت ترمینال شمال . معمولا همونجا پارک میکنه و سفید رنگ هم هست ... بسیار زیباست .
سلام
من یه 405 دارم میخوام الدزمبیل بخرم میخوام بدونم مصرف داخل و خارج شهرش چقدره و استهلاکش چطوره ؟
والبته قیمت تو چه رنجی هست ؟
ممنونم