خودخوان کردن دروس اختیاری میشه یعنی بریم پیش کارشناس بگیم اقا این درس برام خودخوان بزن؟ تو هر رشته و درسی و مقطع ارشد یا کارشناسی میشه؟ بدون التماس و..
شرایطش چطوریه؟ و معمولا تا کی میشه مراجعه کرد مثلا ابان میشه مراجعه کرد یا تا قبل حذف و اضافه ؟
Printable View
خودخوان کردن دروس اختیاری میشه یعنی بریم پیش کارشناس بگیم اقا این درس برام خودخوان بزن؟ تو هر رشته و درسی و مقطع ارشد یا کارشناسی میشه؟ بدون التماس و..
شرایطش چطوریه؟ و معمولا تا کی میشه مراجعه کرد مثلا ابان میشه مراجعه کرد یا تا قبل حذف و اضافه ؟
من 14 واحد برداشتم شد 185 تومنالبته ما عملیامون مثل شما نباشه فکر کنم!یه دونش پزشک قانونیه و یکیش کارآموزی و اینجورچیزا درس عملی واسه رشته های مختلف فرقی نداره؟؟یعنی اگه منم یه ترم عملی بردارم خیلی زیاد میشه؟؟؟نقل قول:
من امروز رفتم دانشگاه ساختمون دانشگاه وسط یه پارکه سرسبزه ساختمون اداریش 2 کیلومتر اونورتره:31: گفتم پیش دانشگاهی ندارم یه مکث کرد گفت. ای بابا الان 200 نفر اومدن میگن پیش نداریم . بعد ازم شماره تلفت خونه با موبایل خواست دادم . گفت تا 20 مهر در تماس باشد تا بخش نامه بیاد تا کساییکه فاقد مدرک پیش هستن. یه نیمسال مرخصی بدن.
اول صفحه ثبت نام رو باز كنيد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا از جدولي كه پايين قرار داره يه درس رو انتخاب ميكني.من مهندسي اينترنت رو كه يه درس خودخوان هست انتخاب كردم.بعد كه به جدول بالا اضافه شد اعمال تغييرات رو ميزني.به همين راحتي.
اگه درسي كه برميداري خودخوان باشه توي گروه 99 ميزنه و در قسمت وضعيت درس نوشته ميشه خودخوان.اگه اسم استاد مشخص باشه كه مينويسن اگه نه گه ميزنن اساتيد گروه اموزشي.تاريخ امتحان+روز برگزاري كلاس و شماره كلاس رو هم كه مشخصه.
اميدوارم ديگه مشكلي نداشته باشي.
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
اونجوري كه شما ميگيد رو نميدونم.ولي اگه درسي رو سر كلاس نريد و توي امتحان ميانترم هم شركت نكنيد ميانترم بهتون داده نميشه پس يه جورايي مثل درس خودخوانه فقط شما شهريه درس عادي رو ميديد.شما با دانشگاهتون تماس بگيريد ببينيد چه جوابي بهتون ميدن.نقل قول:
شهريه ي درس عملي فرقي نداره و يه مقدار ثابته بين 40-50 تومن براي هر واحد.نقل قول:
من 14 واحد برداشتم شد 185 تومنالبته ما عملیامون مثل شما نباشه فکر کنم!یه دونش پزشک قانونیه و یکیش کارآموزی و اینجورچیزا درس عملی واسه رشته های مختلف فرقی نداره؟؟یعنی اگه منم یه ترم عملی بردارم خیلی زیاد میشه؟؟؟
تو یه این خبر نوشته:
توزیع دفترچه دور جديد فراگير پيام نور در سه مقطع كارشناسی ناپيوسته، كارشناسی و كارشناسی ارشد.که 15 مهرماه 90 توزیع می شود.
حالا سوالم اینه من مدرک دیپلم فنی و حرفه ای دارم و میخوام وارد پیام نور شوم. ایا می توانم شرکت کنم؟؟؟
چون نوشته در سه مقطع كارشناسی ناپيوسته، كارشناسی و كارشناسی ارشد. اما من که مدرک کارشناسی یا کاردانی ندارم!!!!!من که گیج شدم....
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز مال من اصلا اون جدول پایینی را نداره بنظرتون چیکارباید بکنم؟نقل قول:
كارشناسي ناپيوسته براي كسانيه كه مدرك كارداني دارند.كارشناسي ارشد براي كسانيه كه كارشناسي دارند.نقل قول:
شما كه ديپلم فني داريد بايد دفترچه كارشناسي رو تهيه كنيد.
:5: نميدونم !!نقل قول:
دانشگاه رفتيد؟ از همون اول نداشت؟اين روزا سيستم يه مقدار مشكل داره شايد براي اون باشه ولي تا حالا همچين چيزي نشنيده بودم.نوبره !!
شاید وجود داره ولی اسکرولش خیلی کوچیکه و خیلی سخت دیده میشه من با یه کامپیوتر که رزولیشن اون 800 در 600 هست همین طور میبینم ولی با رزولیشن بالاتر واضح دیده میشه احتمالا مشکل ایشون هم همینه بهتره رزولیشن تصویر رو بالاتر ببرننقل قول:
جدول پاييني كه درسها رو گذاشتن براي من نمياد دليلش رو هم نميدونم
و من دستي شماره درسها رو وارد كردم
كه از همون گزينه انتخاب درس هست انتخابشون ميكنم
هم عمومي و هم درساي اصلي همين ارور رو ميده