سلامنقل قول:
از ورژن8.0.0.1استفاده میکنم.جواب نداد
ممنون
Printable View
سلامنقل قول:
از ورژن8.0.0.1استفاده میکنم.جواب نداد
ممنون
winxp عزیز،واسه ورژن های قبلی یاهو کلی نرم افزار و ... اومد که این کارو می کرد،ولی یاهو همشون رو با بیرون دادن نسخه های جدید غیر فعال کرد...نقل قول:
اما...!
بچه های گل گروه معظم و بزرگ آشیانه:40::40::40:، اومدن با راه انداختن به سیستم جدید یاهو رو به خاک سیاه نشوندن...تا جایی که خود مدیر یاهو به قدرت این گروه اعتراف کرد و گفت که کاری در برابر اینا نمی تونیم بکنیم (چند بار دیگه هم ضد شرکت های بزرگ دست گل تقدیم کرده بودن!) ...
این کار راه انداختن سایتی بود به نام xeeber ...در شرایطی که همه از رکب زدن به یاهو ناامدی شده بودن،این عزیزان با راه انداختن این سیستم،همه رو نجات دادن!:31:
هر روز یه کار بزرگ می بینیم از این هم میهنای گلمون تو آشیانه...:11:
XEEBER.COM
جواب می ده کی می گه نمی ده اما وارد روم نمی شه دیگه یاهو با Image Verifing که کرده وارد نمی شه من ورژن کاملش رو پیدا کردم اینو اما کار نمی کنه
سلام بر کروش بزرگ
عزیزم اینو میدونستم , این برا یه لحظه کار میکنه
من یه سایتی میخوام که id طرف رو بهش بدم و برم فردا بیام بهم بگه از دیروز چند بار online شده
خیلی ضروریه ها
یادمه قبلا یه سایتی بود که توش ثبت نام میکردی ولی اونم یه مشکلی داشت
اگه سایت بهتر سراغ دارین لطف کنین راهنمایی کنین
ممنون و موفق باشین
خب نمونه خارجي چي؟
نيست؟
اگه مشکل فقط image verifing یاهو باشه که با تغییر ip میشه از اون رد شد.
ميشه يه مقدار بيشتر توضيح بدي.نقل قول:
اگه مشکل فقط image verifing یاهو باشه که با تغییر ip میشه از اون رد شد.
چه ربطي داره image verifing به تغيير ip ؟!!!
دوست عزیز از این Registry Entry استفاده کنید بعدش می تونین چند تا Yahoo Messenger باز کنین و...نقل قول:
نوشته شده توسط amin_rogh
فک کنم برای همه ی ورژن ها قابل استفاده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تذکر: فایل reg را اجرا و سپس yes را انتخاب کنید
کد:http://paker7.persiangig.com/other/yahoomultilogin.reg
درود و دوصد درود برتو ای جواننقل قول:
زنده باشی
اقا جان ما یکی کمک کنهنقل قول: