نقل قول:
مگه پست منو نخوندین؟؟؟
میگم کلاینت 1557 رو نصب کردم ولی ارور KERN-EXEC 3 میده (تحت هر شرایطی و در تمامی بازی هایی که نصب می کنم.)...این مشکل ؛ همیشگیه.
نه آقا یونس...این کلاینت هم کارساز نشد واسم...دیگه کلافه شدم .نقل قول:
نقل قول:
مگه پست منو نخوندین؟؟؟
میگم کلاینت 1557 رو نصب کردم ولی ارور KERN-EXEC 3 میده (تحت هر شرایطی و در تمامی بازی هایی که نصب می کنم.)...این مشکل ؛ همیشگیه.
نه آقا یونس...این کلاینت هم کارساز نشد واسم...دیگه کلافه شدم .نقل قول:
عجیبه! آخه دلیل دیگه ای ندیدم براش! یا گوشیت تو هکه...! یا کلاینت مشکل داره...مستر ریست کردی تست کنی؟:20:
شاد باشی:40:
من 99% احتمال میدم که اگه مستر ریست کنم ، درست میشه....ولی نمیخوام این کار رو کنم...یعنی اگه راستش رو بخوای ، نمیدونم چه طوری میتونم Note های گوشیم رو قبل از مستر ریست حفظ کنمنقل قول:
راستی ؛ برای کلاینت 1557 ، کدوم txt رو برای N95 کپی کنم؟؟
کلاینت های جدید نیازی به این فایل ندارند!نقل قول:
شاد باشی:40:
سلام
یه گوشی N79 هست که بعضی از بازی ها رو اجرا نمیکنه.
مثلا خیلی از بازی ها مثل ماهی گیری و One و... اجرا نمیشه ولی Metal Gear اجرا نمیشه.
فکر میکنید مشکل از کلاینت باشه ؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز این تاپیک رو برای امثال شما ایجاد کردیم:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشی!
نقل قول:نقل قول:
برطبق دفترچه راهنمای گوشی ها، شما 2 راه داری. من والا چیدمان نمایه های N95 رو یادم نمونده چه شکلیه، اما می دونم هرچی N82 داره اون هم داره! :دی پس طبق مسیر N82 میگم:
برای زبان پارسی: شما می ری به ابزارها >>> برنامه های کمکی >>> حافظه
برای زبان انگلیسی: شما می ری به Tools >>> Utilities >>> Mem. Card
سپس از گزینه ها ( Options )، گزینه پشتیبان حافظه تلفن ( Backup Phone Memory ) رو می زنی. پس از مستر ریست هم می تونی گزینه بازیابی از کارت ( Restore from Card ) رو میزنی
راه ساده تری هم هست و اون اینه که با خود برنامه PC Suite پشتیبان بگیری... :46:
سلام
من هر بازیی رو دانلود می کنم می خوام نصب کنم نصب نمی شه و بودن هیچ اروری از بازی می پره بیرون
گوشیم هک شدست و البته بازی هایی که رو گوشیم فول اجرا می شن رو دانلود می کنم اما نصب نمی شه گوشیم 5630
از چه کلاینتی استفاده میکنی؟نقل قول:
شاد باشی
همونی که از اول رو گوشیم نصب بود
اسمشو نمی دونم