Xperia جدید ولی با سیستم عامل Android !
همیشه باید تک باشه Xperia ! اولین 4 اینچی با 8 مگاپیکسل دوربین !!کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_rachael_confirmed_ui_shown_on_video-news-1011.php
Printable View
Xperia جدید ولی با سیستم عامل Android !
همیشه باید تک باشه Xperia ! اولین 4 اینچی با 8 مگاپیکسل دوربین !!کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_rachael_confirmed_ui_shown_on_video-news-1011.php
ببخشید که من دوباره شروع کردم.فقط خاستم یه چیزی به دوستمون AryanLand جان بگم.دیگه هم بعد از این پست ادامه نمیدم مگر اینکه مدیران اجازه بدن یا کسی شروع کنه......
ببخشید بازم که ادامه دادم.
دوست عزيز شايد من تا حدودي اشتباه کردم.
ولي با پست اقاي گل محمدي کاملن موافقم اگر که اين سي پيو ها واقعن اين طور که اعداد ميگن باشن اون مقدار ناچيزي که در اي900 بالاتره ان چنان باعث افزايش سرعت در اي900 نسبت به ايکس1 نميشه.(منظوره منم تا حدودي با حرف هاي اقاي گل محمدي مطابقت داره شايد من درست بيان نکردم)
درضمن همان طور که من بار ها گفتم من اين دو گوشي را به طوره عملي امتحان کردم و به اين نتيجه رسيدم که ان چنان تفاوتي از جهت سرعت بين اي900 و ايکس1 وجود نداره.تازه در ايکس1 که من داشتم امنتحانش ميکردم کلي اهنگ و ويديو و برنامه بود در حالي که در اي900 فقط چند تا اهنگ و يه حدود 30 تا فايل فلش بود ولي بازم از لحاظ سرعت فرقي با هم نداشتن اين دو.
منم با توجه به اين موضوع(که اي900 و ايکس1 سرعتي مشابه به هم دارن)ايکس1 را به دليل گرافيک بالاتر و محيط زيباتر ترجيح ميدم.
بازم از مدیران بخشش دیگه تکرار نمیشه
الان داشتم آمار سایت GSmarena رو نگاه می کردم ، جالبه ، X1 همچنان از لحاظ Rate در رتبه دوم و از لحاظ Interest در رده 6 قرار داره !
این نشون میده X1 چه از لحاظ امکانات و چه از لحاظ محبوبیت جایگاه بالایی در بین کاربران داره .
حالا جی فرقی میکنه X1 بهتر باشه یا omnia!!!!نقل قول:
هر کدوم هوادارن خواص خودشون را دارند.ول کنید این بحث هارو.یکم فکر کنید آخرش هیچی نیست.
مخلصیم:11:
ولی تصاویرش کامپیوتری هست و هنوز واقعیش ساخته نشده...اگه ساخته بشه تو مایه های htc hd هست.البته از نظر قیافه:5:نقل قول:
لطفآ دیگه این بحث کی بهتره و کی بدتره رو بیخیال شید (ولی xperia بهتره :31::31:)
نقل قول:
ولی تصاویرش کامپیوتری هست و هنوز واقعیش ساخته نشده...اگه ساخته بشه تو مایه های htc hd هست.البته از نظر قیافه
ظاهرا عکس ها Official هستن و تقریبا میشه حدس زد چی میشه . آره ، کم شباهتم به HD نیست ولی قشنگ تر .نقل قول:
We got another load of official Sony Ericsson photos of the new XPERIA member
در مورد ویدیو یی هم که گفته من که با این اینترنت نفتی چیزی نمی تونم ببینم !! شما دیدید واسه ما هم تعریف کنید !
گویا سونی اریکسون تویه Android هم دست برده و تغییراتی داده . خوبه.
اتفاقا برعكس گفتيننقل قول:
اولي ميشه
ولي دومي و سومي نميشه
شما اگه برنامه دارين به ما هم بدين
ولي نيستش كه ...
نقل قول:نقل قول:من متاسفمنقل قول:
پستهايي كه من ميزنم همشون از رو دليل و سند هستند
و حتي مطالبي ميذارم كه اطلاعات بقيه را هم بيشتر ميكنه
و خودم هم دوست دارم بر اطلاعاتم افزورده بشه
فكر نميكنم اين بحثها بيخودي باشند
خيليها در مورد خريد پاكت پي سي بين اين دو گوشي گير ميكنند
من ايرانيها را اينطوري ميشناسم(منظورم بيشترشونو) وقتي بين دو برند شك دارند كدومو بخرند
كمو بيش پرس و جويي ميكنند
حالا اگه خوب نتونند اطلاعات از جنسها بدست بيارند ممكنه اشتباه انتخاب كنند
و وقتي اشتباه انتخاب ميكنند اوني را كه ضعيفتره و يا بدتره همون جنسو تعريف ميكنند
يعني هر كسي در بين دو گوشي شك كنه كدوم بهتره و بعد يكيو انتخاب كنه كه واقعا با سليقه هاي جور نيست
بعدا همينو تعريف ميكنه
هر چند كه خودش ميدونه اشتباه كرده ...
متاسفانه اين خاصيت در بيشتر ايرانيها ديده ميشه
من اينهمه زحمت ميكشم و پست ميزنم
انتظار ندارم پست هام بيخودي پاك بشند
حداقل هدايت بشه به يه سوي ديگه بهترتره ...
سلام
دوستان عزیز توجه داشته باشند که اینجا کلوپ اکسپریاست و
مخصوص دارندگان این گوشی هست و مشکلات و مباحث مربوط
به اون در این تاپیک هست.
تاپیکهایی برای مقایسه ی گوشیها با هم داریم که این بحثهای
شما در چارچوب قوانین باید در اونجا انجام بشه
مخلصیم
حق كاملا" با شماست جناب elfin-d ...اينم آخرين پستيه كه تو اين تاپيك ميزنم.:20:نقل قول:
فقط خدمت جناب [merikh_merikh] عرض كنم كه عزيزجون مقايسه كه با آهنگ گوش دادن و فيلم ديدن و كار كردن معمولي با گوشيها به دست نمياد. چون توان هر دو گوشي طوري هست كه بتونن اينها رو به راحتي انجام بدن...
در ضمن امنيا اگه 16 گيگش هم پر باشه به سرعت گوشي هيچ آسيبي نميزنه!