نقل قول:
فکر مي کنم با نصب نرم افزار فارسي ساز کيبورد مشکل شما حل بشه دوست عزيز
Printable View
نقل قول:
فکر مي کنم با نصب نرم افزار فارسي ساز کيبورد مشکل شما حل بشه دوست عزيز
سلام دوستان
این مشکل که تو Word ظاهر میشه رو چطور میتونم حل کنم ( ارور در عکس ! ) ...
کار هایی که گفته رو انجام دادم ... ولی بعضی مراحل ظاهر نمیشن !!!
ممنون میشم کمک کنید !
کد:http://img2.pict.com/03/e1/d2/1959257/0/snap2009.jpg
با سلام
یه سوال داشتم
من یه چند تا فونت معروف مثل هما - جدید - تیتر - نازنین و ... به ورد اضافه کردم چون قبلا نداشتم ولی برای نوشتن با این فونتها دچار مشکل شدم چون حرف ---- ی ---- رو چه در اول کلمه چه در وسط به صورت جدا مینویسه
حالا میخواستم ببینم چطور میشه این مشکل رو حل کرد ؟
ممنونم و منتظرم
سلام دوست عزيزنقل قول:
اول اينکه شما بايد قلمهاي B دار رو مثلا B titr يا B homa رو نصب کنين دوما اينکه بايد نرم افزار فارسي ساز کيبورد رو نصب کنين تا مشکلتون حل شه
دوست عزيز شما فقط کافيه سلولهاي ستون (رديف) رو انتخاب کنيد و از روي نوار ابزار اون علامت 1 2 3 رو بزنين که اسمش هست Numbering خود سيستم به طور اتوماتيک سلولها رو از اعداد متوالي پر مي کنهنقل قول:
موفق باشين
خب نمیدونم این سوال 100% به Word مربوط میشه یا نه. اما به هر حال جریان توی همین نرم افزاره.
ببینین، وقتی تو آفیس 2003از منوی فایل گزینه New رو انتخاب میکنیم این پنجره سمت زاست صفحه باز میشه دیگه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب حالا ما 1 سیستم تو آموزشگاهمون داریم که نمیدونیم چجوری شده رنگ فونت این قسمت سبز شده...
فقط هم همین موقع هست که نوشته سبز میشه.
فهمیدین یا باز هم توضیح بدم؟
از راه Folder Option ویندوز رفتیم ببینیم شاید مال اونجا باشه اما اینطور نبود.
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون.
سلام دوستان
من یه متنی از اینترنت گرفتم اما وقتی وارد word کردم جملات جا به جا شده . مشکل چه جوری حل میشه ؟
شما اول یک سند جدید باز کنید و ابتدا متن ر راست چین و بعد زبان رو فارسی کنید.نقل قول:
حالا متن رو Paste کنید.
بعد از Paste کردن متن کنار آخرین خط یه گزینه ای وجود داره که آیکونش همون آیکون پیست هستش. روش کلیک کنید و گزینه Keep Text Only رو انتخاب کنید.
فونتتون رو هم ترجیحا Tahoma کنید.
دوست عزیز به جای لوتوس، فونت بی لوتوس و.... را انتخاب کنید مشکلتون حل میشهنقل قول:
سلام
من حدوداً 300 تا جمله دارم که میخواهم آنها را در ورد بر اساس موضوعات مختلف مرتب کنم، مثلاً 7 تای آنها درباره موفقیت است 15 تای آنها درباره ورزش است و ...
ایا راهی هست غیر از cut و paste تا جملات هم موضوع را در کنار هم قرار بدهم