ميتونيد سرچ كنيد چون من از رمز و كد توي بازي استفاده نميكنم :46:نقل قول:
توي همين تاپيك بچه ها گذاشته بودن
پس اين بازي با سيستمتون يا ويندوزتون سازگار نيست كه مشكل دارهنقل قول:
Printable View
ميتونيد سرچ كنيد چون من از رمز و كد توي بازي استفاده نميكنم :46:نقل قول:
توي همين تاپيك بچه ها گذاشته بودن
پس اين بازي با سيستمتون يا ويندوزتون سازگار نيست كه مشكل دارهنقل قول:
سلام !من خیلی وقته سیمس با چندتا از تکمیل کننده هاشو داشتم ولی بازی نمیکردم !می خواستم بپرسم مگه سیمس هم مرحله داره ؟ از کجا باید مراحلشو بیاری ؟
سلام میخوام بپرسم مگه سیمس هم مرحله داره از کجا باید بیاریش؟
اگه یه سرچ بکنی تو google راحت میتونی هم کرک و هم سریال نامبرشو پیدا کنی.:46:نقل قول:
سلام من پک bon همون پکی که سیمز می تونه بره مسافرت رو دانلود کردم ولی شماره سریال نداره حالا باید چه کار کنم؟ بدون شماره سریال هم که نمی تونم نصب کنم اگه کسی شماره سریال و کرکش رو داره ممنون میشم برام بزاره
ولی:
سریال نامبر:
2P55-SMN6-2JNB-GUXZ-5U27
دانلود کرک:
بد نبود که به این تاپیک که مدیر عزیز این انجمن(انجمن بازی های ویدیویی)زحمتشو کشیدن!
و یا به تاپیک "درخواست کرک و سریال فقط در اینجا" هم سری می زدینا!:20:کد:http://www.forum.p30world.com/announcement.php?f=19&a=173
_+_کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
برای اینکه از پست های اضافی که مشکل در سریال نامبر بازی دارن جلوگیری بشه این لیست سریال نامبر های کلیه و یا بهتره بگم بیشتره پک های این بازی به علاوه خود sims2 هستش.
امیدوارم قبل از دادن اینجور پست ها کمی هم به تاپیک"تاپیک های مهم"سری بزنید.
:::
اینم سریال نامبر مجموعه ی سیمز
نقل قول:
Sims 2
0G99-M336-FIGH-TING-4FUN
THVM-KDMR-GLWL-L3LS-AYWH
Sims 2 Celebration Stuff
TJM5-AUMW-GLWL-G3LS-AYWH
52F7-MPGD-HPR3-H3NM-YRMP
Sims 2 Family Fun Stuff
535D-GCGY-HPR3-L3NM-YRMP
W4SS-BFMR-SUHF-WETA-8YKQ
Sims 2 Glamour Life Stuff
WAKB-VUMY-SUHF-FETA-8YKQ
SQJA-GQC6-ZLLV-ZPU5-G9VN
Sims 2 Nightlife
SJ9H-LZC5-ZLLV-EPU5-G9VN
UC8G-ZX99-NVFN-LTFS-HPNG
Sims 2 Open For Business
UWF7-VZ9D-NVFN-8TFS-HPNG
G3M5-NDNG-4BN2-46G2-CUL7
Sims 2 Pet
GQSJ-QPN8-4BN2-H6G2-CUL7
ES8Q-MG8C-WUE5-XEM5-SXJY
Sims 2 Seasons
E8BT-HX8F-WUE5-3EM5-SXJY
FS7X-QHAQ-P7XB-WUVF-758W
Sims 2 University
FWUC-R8AS-P7XB-UUVF-758W
EMQY-A5L2-HVWV-9DZ8-TVPP
Sims 2 Bon Voyage
2P55-SMN6-2JNB-GUXZ-5U27
Sims 2 Free Time
2CEE-3AL2-6EFK-K5DF-MVTY
2QRZ-XJEQ-91E2-P19F-KVTY
Sims 2 Deluxe
HPTT-VX3J-039M-A2C9-HVTY
72A2-9C5M-F4A1-G524-CVTY
Sims 2 Double Deluxe
KE33-YV24-N1BC-H5N8-AVTY
CWNE-SN6P-G392-NDFM-OVTY
- The Sims Stuff Pack
The Sims 2 Family Fun Stuff
0RTT-TX0D-FIGH-TING-4FUN
DD8G-CBCT-PCSU-H5EU-6SN4
The Sims 2 Glamour Life Stuff
0L77-FL13-FIGH-TING-4FUN
5833-FWK9-64ND-8N2P-STBF
The Sims 2 H&M Fashion Stuff
5D5V-5JK3-64ND-9N2P-STBF
QSVV-D8E4-AF4A-ERPB-NPUZ
The Sims 2 Celebration Stuff
QA99-MKEJ-AF4A-MRPB-NPUZ
4BJ2-CSSB-9MQ7-Z35D-YJEM
The Sims 2 Teen Style Stuff
4WG8-ARS3-9MQ7-B35D-YJEM
VU2S-Z6UA-7YWL-PEXY-L38E
The Sims 2 Kitchen & Bathroom
H8JA-8LRD-7THY-5YCO-HFLT
32B3-VC33-6C37-W653-EFLT
- The Sims Stories
The Sims Life Stories
0BAA-98QX-FIGH-TING-4FUN
UZFX-CQWW-9Y8U-NADF-QWRE
The Sims Pet Stories
2ZCC-DV6P-FIGH-TING-4FUN
G4DM-DTSL-SL2Q-RCW9-HM68
کد:http://www.forum.p30world.com/announcement.php?f=19&a=173
چه مشکلی؟ممکنه هر دوبار هم cd/dvd شما نقصی داشته باشه.مشکلش چیه؟این بازی هیچ چیزیش نیست دوست من:10:نقل قول:
بچه ها من دو بار این بازی را خریدم ولی هر دوبار مشکل داشت. نمی دونم چرا این بازی اینجوری هستش.
البته سخن maggy_p عزیز هم کاملا درسته,ممکنه ایراد از سیستم و یا ویندوز شما باشه...:46:
دوست عزیز ;نقل قول:
بچه ها من دو بار این بازی را خریدم ولی هر دوبار مشکل داشت. نمی دونم چرا این بازی اینجوری هستش.
اگر منظورت تداخل رنگهاست که توی بازی بوجود میاد مشکل از کارت گرافیکه.
ولی اگر در هنگام نصب میگه فلان فایل رو نمیتونم کپی کنم به احتمال زیاد مشکل از CD/DVD هست.
گاهی اوقات نیز در هنگام Update کردن بازی پس از نصب یک پک یک Error به شما میدهد که در این صورت مطمئن باشید که مشکل از CD/DVD هست . مثلا زیادی خش داره یا ...:31:
سرچ زدم اما پیدا نکردم!کجاست؟ هم سرچ کردم هم اکثر صفحات رو گشتم,ولی بازم پیدا نکردم
اگر شما سیمز و پک هایش رو استفاده می کنی باید بگم نه مرحله نداره ولی اگر شما از سری های داستانی اون مثل: pet story ,life story و یا castavey story رو استفاده می کنی دارای مرحله هست و بعد از تمام کردن داستان به شما یک neighbourhood جدید میده. مراحل (داستان بازی) هم خودش در یک neighbourhood جداگانه هست.نقل قول:
چند وقت پیش یه سیمز زن پیدا کردم که خیلی ناز بود. برای همین با سیمز مردم که یکسره با اون بازی میکردم رفتم و مخ زنه رو زدم. خلاصه خوشحال که داره سیمزم سرو سامون میگیره. سیمزمو با زنه نامزد کردم. و ازش خواستم بیاد توی خونه سیمزم زندگی کنه. بعد از یه مدت دیدم زنه حامله شد. البته خداییش سیمز من هیچ کاری باهاش نکرده بود. البته این زنه قبلا ازدواج کرده بود و دو تا پسر هم داشت. من فکر کردم از شوهر مرحومش حاملست. بعد از یه مدت که بچش به دنیا اومد وقتی رفتم توی شجره نامه بچه, شخ در اوردم...... در کمال تعجب بابای بچه یه سگ بود!!!!!!!
تا حالا چنین چیزی برای شما پیش اومده بود؟؟
الان سیمزم دپرسه. به نظر شما سیمزم با این زنه ازدواج کنه و این لکه ننگ رو قبول کنه. حالا اگه سیمز من با این زنه ازدواج کنه بچشون کچه سگ که نمیشه؟؟؟
:18::18::18::31::31::31::31:نقل قول:
چند وقت پیش یه سیمز زن پیدا کردم که خیلی ناز بود. برای همین با سیمز مردم که یکسره با اون بازی میکردم رفتم و مخ زنه رو زدم. خلاصه خوشحال که داره سیمزم سرو سامون میگیره. سیمزمو با زنه نامزد کردم. و ازش خواستم بیاد توی خونه سیمزم زندگی کنه. بعد از یه مدت دیدم زنه حامله شد. البته خداییش سیمز من هیچ کاری باهاش نکرده بود. البته این زنه قبلا ازدواج کرده بود و دو تا پسر هم داشت. من فکر کردم از شوهر مرحومش حاملست. بعد از یه مدت که بچش به دنیا اومد وقتی رفتم توی شجره نامه بچه, شخ در اوردم...... در کمال تعجب بابای بچه یه سگ بود!!!!!!!
تا حالا چنین چیزی برای شما پیش اومده بود؟؟
الان سیمزم دپرسه. به نظر شما سیمزم با این زنه ازدواج کنه و این لکه ننگ رو قبول کنه. حالا اگه سیمز من با این زنه ازدواج کنه بچشون کچه سگ که نمیشه؟؟؟
راهش اینه که شوهر زنه رو دعوت کنی بیاد خونتون بعد جلوش زنه رو kiss کنی. اونوقت اون شوهره میاد زنه رو میزنه و بعد هم درجه علاقشون قرمز میشه. اونوقت میتونی از زنه روی مرده کلیک کنی و توی قسمت فکر کنم admire قسمت brake up رو انتخاب کنی. (البته اگه شوهرش سگ باشه دیگه نمیدونم! : دی)
این بنده خدایی که بهش تهمت زدید اسمش Brandi Broke هست و در شهر(محله) Pleasantview زندگی میکنه و دو تا بچه یکی نوجوان و دیگری از این تاتی هایی که تازه یاد گرفتن چهار دستو پا زدن. این بچه هم از شوهر خدا بیامرزشه که فوت کرده. ( بابا فساد اخلاقی چیه دیگه :41::41::41: )
ای ول همینو می گم.... ولی راست میگم بابای بچه جدیدش یه سگه... اگه می خوای می تونم عکس شجره نامشو برات بذارم. در کل قیافه خیلی نازی داره. البته سگه رو نمیگم. برندی رو میگمنقل قول:
کلا توي اين بازي اتفاق عجيب و غير منتظره زياد اتفاق ميفته. مثلا يه بار با يه sims مرد توي تلسکوپ نگاه مي کردم. فضاييها اومدن بردنش. بعد از چند وقت که برگشت مرده حامله شد!!!!!!
1-راستي اين که ميگي توي سيمز يک زن بعد از يک ازدواج دوباره نميتونه ازدواج کنه مطمئني(البته بعد از طلاق گرفتن يا مردن شوهرش)
2-بعد اگه قبر يکي رو به يه جاي ديگه منتقل کني ديگه روحش شبا توي خونت نمياد؟
چه جوري ميشه يه مرده رو زنده کرد؟
3-من يه بچه سيمزم رو از طرف فکر کنم امور اجتماعي اومدن بردن(آخه وضعيتش در اثر رسيدگي کم خيلي کم شد) حالا چه طوري ميشه برش گردوند؟
4-ميشه خونه کسي بري مهموني؟؟؟؟؟ اگه ميشه چه جوري؟؟؟
5-بعد چه جوري ميشه يه پسر با يه دختر (best friend forever) يا همون bff بشه؟؟؟؟
6- ميشه با پستچي يا نامه رسون يا کسي که مواد غذايي رو مياره دوست شد يا ازدواج کرد.
ای ول همینو می گم.... ولی راست میگم بابای بچه جدیدش یه سگه... اگه می خوای می تونم عکس شجره نامشو برات بذارم. در کل قیافه خیلی نازی داره. البته سگه رو نمیگم. برندی رو میگمنقل قول:
کلا توي اين بازي اتفاق عجيب و غير منتظره زياد اتفاق ميفته. مثلا يه بار با يه sims مرد توي تلسکوپ نگاه مي کردم. فضاييها اومدن بردنش. بعد از چند وقت که برگشت مرده حامله شد!!!!!!
1-راستي اين که ميگي توي سيمز يک زن بعد از يک ازدواج دوباره نميتونه ازدواج کنه مطمئني(البته بعد از طلاق گرفتن يا مردن شوهرش)
2-بعد اگه قبر يکي رو به يه جاي ديگه منتقل کني ديگه روحش شبا توي خونت نمياد؟
چه جوري ميشه يه مرده رو زنده کرد؟
3-من يه بچه سيمزم رو از طرف فکر کنم امور اجتماعي اومدن بردن(آخه وضعيتش در اثر رسيدگي کم خيلي کم شد) حالا چه طوري ميشه برش گردوند؟
4-ميشه خونه کسي بري مهموني؟؟؟؟؟ اگه ميشه چه جوري؟؟؟
5-بعد چه جوري ميشه يه پسر با يه دختر (best friend forever) يا همون bff بشه؟؟؟؟
6- ميشه با پستچي يا نامه رسون يا کسي که مواد غذايي رو مياره دوست شد يا ازدواج کرد.