خیر،در صورتی که خرداد ماه فارغ التحصیل شده باشید (هر سالی) ،شما تا 90/9/18 غیبت نمی خورید :46:نقل قول:
خیر،در صورتی که خرداد ماه فارغ التحصیل شده باشید (هر سالی) ،شما تا 90/9/18 غیبت نمی خورید :46:نقل قول:
خیلی ممنون.خداروشکر خیالم راحت شد چند روزه داشتم میمردم از استرسنقل قول:
خدا رو شکر:11: ولی اگه دنبال معافی هستید هر چه زودتر اقدام کنید بهتره،چون قوانین دستخوش تغییرات هست!اول هم کامل و تمام کارتون رو بکنید و مطمئن بشید و بعد اقدام کنید!:46:نقل قول:
یکی هم جواب ما را بده....هنوز جواب درستی ندیدم
من متولد اذر 71 هستم کی باید برم دفترچه رو ارسال کنم؟؟؟؟
و این سوال خیلی مهمه)اگه امسال قبول نشم کنکور و بخوام سال بعد که میشه سال 91 برج مهر برم دانشگاه می تونم فعلا معافیت تحصیلی بگیرم یا باید حتما برم سربازی؟؟؟؟(راستش من به خاطر این موضوع می ترسم دفترچه رو ارسال کنم)
ایا میشه سربازیم بیافته عقب تر؟؟؟؟مثلا نیمه دوم سال 91.
تمام جواب ها درست هست دوست عزیز!:20:نقل قول:
شما برای ثبت نام کنکور 90 مشکلی ندارید ولی اگه بخواید کنکور 91 شرکت کنید باید تا قبل از تاریخ 90/10/18 دفترچه نظام وظیفه رو ارسال کنید!اگه فارغ التحصیل شدید که تاریخ اعزامتون مهر 91 به بعد می یاد!
:46::5:نقل قول:
بچه ها هنوز بند 8 از شرایط ثبت نام جزو قانونه:8:
سلام.
دوستان من امسال دانشگاه روزانه قبول شدم.سال دومم بود.متولد تیر ماه 1371 هم هستم.
حالا میخوام بدونم من اگه بخوام سال 92 (چون یک سال از کنکور محرومم) کنکور شرکت کنم چه شرایطی داره؟
یعنی اگه از رشته ای که قبول شدم انصراف بدم بعدش باید برم سربازی تا بتونم دوباره کنکور شرکت کنم؟
اصلا بدون انصراف میتونم کنکور شرکت کنم بعد که جواب اومد انصراف بدم؟
نقل قول:
سلام.نظام وظیفه تا اون موقع صد تا قانون عوض میکنه.اما الان این مدلیه:
تو میری دانشگاه ثبت نام میکنی.میری سر کلاسا.دفترچه کنکور که اومد میگیری پر میکنی.
بعدش در عین اینکه دانشجویی میری تیر ماه کنکور میدی.اگه قبول شدی.میری انصراف میدیو مراحلشو طی میکنی.
آقا راهنمایی که مکنید مطمئنید درسته؟
برای پسر تا اونجایی که من خبر دارم انصراف و تغییر رشته امکان پذیر نیست مگه اینکه مشکله
سربازی نداشته باشه. یعنی یا کارت پایان خدمت یا معافیت تو جیبیت باشه.
حالا یه سوال بپرسی بد نیست.
[QUOTE=آرش-19;6472217]آقا راهنمایی که مکنید مطمئنید درسته؟
QUOTE]
من همین امروز از نظام وظیفه اومدم.پرینت شرایط ثبت نامو براشون بردم.مرده دوره بند 8 خط کشید گفت این شامل حال تو میشه
بند 8 هم اینه
8- دانشجويان داريا معافيت تحصيلي كه در آزمون مجدد شركت كرده اند با شرايط ذيل مجاز به ثبت نام مي باشند:
الف: در مقاطع كارداني، كارشناسي ناپيوسته و كارشناسي ارشد ناپيوسته حداكثر 2 نيم سال و در مقاطع كارشناسي پيوسته، كارشناسي ارشد پيوسته و دكترا (تخصصي و حرفه اي) حداكثر 4 نيم سال از شروع به تحصيل آنها نگذشته باشد.
ب: مقطع جديد از مقطع در حال تحصيل پايين تر نباشد.
پ: از زمان انصراف مقطع قبلي تا اشتغال به تحصيل در مقطع جديد بيش از 1 ماه سپري نشده باشد.
ت: هنگام شركت در آزمون داراي معافيت تحصيلي باشد.
تبصره- معافيت تحصيلي اين گونه مشمولان با درخواست دانشگاه ثانويه، توسط دانشگاه اوليه به دانشگاه جديد ارسال خواهد شد.