با این که اینجا جاش نیست ولی بفرمانقل قول:
[HTML]http://gallery.mobile9.com/f/243089/[/HTML]
Printable View
با این که اینجا جاش نیست ولی بفرمانقل قول:
[HTML]http://gallery.mobile9.com/f/243089/[/HTML]
سلام.چند روز پيش دكمه وسطي گوشيم (منظورم همون دكمه ok هست)يكدفعه از كار افتاد.بعد از گذشت مدت كوتاهي دكمه جهتي بالا هم از كار افتاد و كم كم تقريبا نصف دكمه هاي اون از كار افتاد.امروز بردم جمهوري پيش يه تعميركار گفت 20/25 تومن هزينه ور ميداره و اگه بخواي عوض كني 57 تومن.اونجا بود كه گوشي دلمو زد.حالا يه همچين چيزي درسته ؟يعني اين همه هزينه ورميداره ؟
به نظر شما تعمير كنم يا بيخيال flip شم؟:41:
سلام به همگی....:20:
من p990i دارم یه 2 3 ماه که داره کار میکنه..
تا اینکه از هفته پیش دیگه خالت Phone Mode گوشی از کار افتاده. وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم حالت File Transfreکار میکنه اما این نه!!!!:13:
رو 2 3 تا کامپیوتر تمنطوری بوده..برای نصبشم از cd drivere خودش ایتفاده کردم اما...
بعدم که کو مخفی سونی اریکسونو دادم بهش که ببینم شاید اتفاقی بیفته..:21:
ولی نه..
اما وقتی از منو سرویس اومدم بیرون.خواستم از GPRS استفاده کنم دیگه نشد...:18:
میگه باید برین از تو کنترل پنل ست آپ کنید!!
اون تنظیمات ایرانسلم 2 3 بار گرفتم و نصب کردم اما نتیجه ای نداشت...
از کنتزل پنل به کانکشن و اکونت رفتم. اولین گزینه مربوط به کانکشن بلوتوسه که روی کره زمینش یه علامت کوچیک آبی رنگ هست و بقیه هم همون 3 تا تنظیم ایرانسل..
خب؟؟به دادم میرسین یا باید گوشی 2 ماه کار کرده رو بفرستم زیر آچار پیچگوشتی تعمیر کار...:44::44::44:
:11::11:
با برنامه X-Plor خیلی راحت میشه این کار رو کرد.نقل قول:
از منوی Tools گزینه Messasg رو انتخاب کن
به نظرم بیخیال فلیپ شو. اصلا به درد نمیخوره!:46:نقل قول:
نه بابا.نقل قول:
یه بار گوشیت رو آپدیت کن همه چی حل میشه. از روز اولشم بهتر میشه.:46:
چطوری؟؟؟نقل قول:
یه بار گوشیت رو آپدیت کن همه چی حل میشه. از روز اولشم بهتر میشه.
یعنی از خود سایت آپ دیت کنم؟؟؟
ممکنه توضثح بدین یا لینک معتبر محرفی کنین...:11::11:
دوست عزیز کافیه یکم سرچ کنی و صفحات قبل رو بخونی. به تفصیل در این باره صحبت شده.نقل قول:
از لطف بی دریغت متشکرم:40:نقل قول:
ممنون از راهنمایی مهربانانه ات:40:نقل قول:
نقل قول:بنده خدا منظورش اين بود كه p990 با p990i فرقش چيه نه اين كه p900 فرقش با p990i چيه.نقل قول:
هيچ فرقي با هم ندارن
i يعني international يعني گوشي فقط براي كشور خاصي ساخته نشده و ميشه از اون در تمام كشورها استفاده كرد.
من كه تا حالا p990 نديدم و هر چي ديدم p990i بوده به شما هم توصيه ميكنم كه اگه واقعا p990 ديدي و مرددي كه اينو بگيري يا p990i حتما p990i بگير.
با عرض پوزش خدمت مهدي خان عزيز.