نقل قول:
آقا بیشتر از خودم دلم واسه شما می سوزه این همه هزینه آخرشم این عوضی ها ...
Printable View
نقل قول:
آقا بیشتر از خودم دلم واسه شما می سوزه این همه هزینه آخرشم این عوضی ها ...
هرچی دارید دانلود کنید
دانلود رایگان هم کارش تموم فرقی نداره کجا برید
من که میریم یه سرویس ارزون میگیرم 128 یا 256
ماهی 28 هزار تومن که نتونم هیچی دانلود کنم
یه سوال محدودیت شاتل میشه دور زد واقعا؟
دوست من شاتل داره شبی 200 مگ هم دانلود نمیکنه از ترس محذودیت
والا من 1 سال پیش از پارس رفتم شاتل مثل چی پشیمون شدم ، من که هر کاری کردم نتونستم با vpn دورش بزنم . ارزش نداره. باز برگشتم پارس س 1 ماه :(نقل قول:
داداش شاتل اول به شما اجازه میده از لینک خارج مثلا 5 گیگ بگیری از داخل هم اجاره میده 10 گیگ بگیری حالا اگه شما 5 گیگی که از خارج گرفتی برای لینک خارجی محدود شدی با یه وی پی ان ایرانی میشه این محدودیت رو دور زد.و 10 گیگی هم که از داخل اجازه داری رو بگیری از لینک خارجی بگیری.حالا وقتی شما از لینک داخل محدود شدی یعنی رسما تایم شبانه اینترنت نداری و به هیچ روشی نمیشه دورش زد.:n28:نقل قول:
داداش برا شما از همه سخت تره سرعت 13 مگابیت و ..... (بهتره داغ دلتو تازه نکنم)نقل قول:
ماها که شبانه عادت به سرعت زیر 100(برای پارس) داریم خیلی به حالمون فرق نمیکنه:n02:
فعلا مخابرات عالیه
سلام دوستان
من ماهی حدود 100 گیگ دانلود دارم سرویسی میخوام که سرعت میانگین 110 به بالا بده.نامحدود 512 به بالای مخابرات که نمیدن. پارس پورت خالی نداره .
میمونه 1 مگ فنآوا 70 هزار تومان. و شاتل که نمیدونم چی به چیه! کدوم سرویس میشه شاتل که سرعت 100 به بالا بده ؟ . اینکه بعد محدودیت حجمش دیگه کاری انگار نمیشه کرد درسته؟
گزینه دیگه ای هست؟؟
نه راه داره اونم که همیشه دانلود کرد ولی خب فعلا باید دید این سیاست تا ماهه دیگه به اونا هم سرایت میکنه یا نه !!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
راستی شما چجوری شبانه انقدر سرعتتون بالاست؟:n02:خططتون اتمیه؟:n02::n02:نقل قول:
آقا من تازه این طرح مضخرف رو متوجه شدم !
من مثل بعضیا نیستم شبی 10 گیگ دانلود کنم
من نهایت شبی 1.5-2 گیگ دانلود دارم ما چه گناهی کردیم که اینا میخوان حال اونا رو بگیرن حال ما رو هم میگیرن !
راهی هست دوستان ؟
من الان 8 سال از این شرکت میگیرم تا حالا همچین چیز مسخره ای ندیده بودم !
باید بریم یه شرکت دیگه ؟
داداش کرمانی؟؟؟؟؟نقل قول: