شبانه شاتل و آسیاتک مگه ا تا 8 رایگان نیست من 2/15 تا 7/30 واسه دانلود گذاشتم حجم کم کرد چجوریاست...
Printable View
شبانه شاتل و آسیاتک مگه ا تا 8 رایگان نیست من 2/15 تا 7/30 واسه دانلود گذاشتم حجم کم کرد چجوریاست...
سلام
دوستان یک سوال جهت اطلاع
اگر شب زیاد دانلود کنیم شاتل سرعت رو محدود می کنه؟
سلامنقل قول:
دوست عزيزم اين وسط مسئله ي مهمي به نام حجم دزدي هم وجود داره كه شما بهش توجه نكرديد .
سلامنقل قول:
بله دوست عزيزم اين كار توي شاتل معروفه .
ظاهرا شاتل واسه محدود کردن دانلود شبانه روش های دزدی جدیدی یاد گرفته
الان 2 هفته ست سرعت دانلود از سرورهای معروف بین 10 تا 20 بالا پایین می شه ولی مثلا از سایت اپل می شه با 60 تا دانلود کرد !
این افت سرعت در مورد سرورهایی پیش اومده که تا همین 2 هفته پیش می شد با 60 تا ازشون دانلود کرد
اول به اون سرور شک کزدم، اما چند بار لیچ کردم و دیدم با سرعت 20 مگا بایت لیچ می کنه ولی وقت دانلود همون لینک سرعت به 30 کیلو بایت هم نمی رسه !
ماه پیش می خواستم از مخابرات بگیرم که رفتار متصدی فروش در حد یه گاو بود ! یعنی یه گاو می ذاشتن اونجا بهتر جواب می داد
این شد که منم بو و خوی گاو رو باهم گرفتم و در نهایت حماقت با شاتل تمدید کردم !
می شه گفت روزانه ی شاتل بد نیست، قطعی زیادی نداره. ولی به گواه اکثریت، بدترین آی اس پی واسه دانلود شبانه شاتله !
یعنی حتی به شبی 700 مگ دانلود هم دیگه رحم نمی کنن و محدود می کنن
دوستانی که قصد تغییر آی اس پی دارین به هیچ عنوان سمت شاتل نرین که روانی تون می کنه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکو لایت شاتل قم
اینم تست با سرور لندن
اکو لایت شاتل قم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم که 1 هفتس الان محدودم ولی شبی 1 گیگ رو میگیرم :n25:
شاتل 512 روزانه تا 260 کیلوبایت دانلود داره شبانه هم همون 64 کیلو بایت
بیشتر از 18 گیگ محدود میشی
برای بار اول 1 تا 3 صبح میشی دایل اپ
ولی اگه بازم دانلود کنی و بیشتر از 25 گیگ بگیری کل شبانه واس 20 روز دایل اپ میمونی
سیستم جالبی دارننقل قول:
جایی میگه اینقدر دانلود کنی محدود می شی؟
سلام.بچه من خطموازاسیاتک گفتم قراره امروزفرداجمع شه.بنظرتون شاتل بگیرم؟برای گیم انلاین بیشترمیخام.ممنون