بچه ها فعلا تخلیه نکنید!!!
به نظر من یه سری سیاستهای جدیدی داره روی اینترنت کشور اعمال میشه... یه دو ماهی صبر کنید ببینید هر شرکتی چه تغییری توی سرویساش میده بعد تصمیم بگیرید....
Printable View
بچه ها فعلا تخلیه نکنید!!!
به نظر من یه سری سیاستهای جدیدی داره روی اینترنت کشور اعمال میشه... یه دو ماهی صبر کنید ببینید هر شرکتی چه تغییری توی سرویساش میده بعد تصمیم بگیرید....
جالبه خودشون نوشتن ispها گروهی جمع شدن فک کردن چجوری میشه بیشتر پول از مردم کشید به این نتیجه رسیدن:n09:از این واضح تر پس به بقیه جاها ربط نداره مدیر های شرکت هارو جمع کردن بعدش تصمیم گرفتن
یعنی دو ماه دانلود نکنیم؟؟؟ من که افسردگی میگیرم حالا بقیه رو نمیدونم.نقل قول:
نقل قول:
دستش ده بود دسرشته بود چی بود اسم این بازی ؟ هرکی یدونه میزنه تو سر طرف میفرسته پیش اون یکی .
راستی چه خبر از 16 مگ؟ :n02:
:n07:
اگه قضیه اینقد حساسه زودتر تخلیه کن...:n09: چون این یک ماهم فکر نکنم کسی تو پارس بتونه دانلود کنه... همه هجوم میارن سمت شبانه احتمالا سرعت از 50 کیلو بیشتر نمیشه.... :n09:نقل قول:
16 مگ که قسمت ما نشد خط جواب نمیده ولی دوستان داشتن به قول معروف یه سفره ای پهن بود دور همی صفا کردیم این یه ماه هم هستیم و بعد زحمت رو کم میکنیم باند پهن بشه واسه بقیه دوستاننقل قول:
دان کننقل قول:
یه ماه دیگه این سیاست اجرا میشه
فکر کنم من هم باید برگردم مخابرات دوباره با پشتیبانی داغونش ولی چه کنم چاره ای نیستنقل قول:
بازگشت همه به سوی اوست ( مخابرات )
پشتیبانی مخابرات که خیلی خوب شده مخصوصا چند نفر اومدن خیلی مودبن و راحت دان استریم هم بالا میبرننقل قول:
فقط چند روز پیش شبانه 5و10مگو حذف کردن الان اگه دوباره خواستم تمدید کنم باید 2مگ بگیرم که شبانه داشته باشه
از نظر پشتیبانی خیالت راحت بیسته ولی از نظر شبانه دیگه 5و10مگ شبانه نداره فعلا
این چه سرویسی از مخابرات هست ؟ هزینش ؟نقل قول: