ما که ایمیل زدیم، شما هم یزنید، بلکه تغییری حاصل یشه
Printable View
ما که ایمیل زدیم، شما هم یزنید، بلکه تغییری حاصل یشه
متاسفانه بعد 6 سال باید با پارس آنلاین خداحافظی کنم. این ماه هم تمدید کردم از آذر میرم یه جای دیگه
الان همه جای دنیا دارن مشکل محدودیت حجمی رو حل میکنن مملکت ما تازه میخواد 1/3 ترافیک شبانه ازمون پول بگیره
به نظر من بریم های وب بهتره ، 3 گیگ یک روز میده 2 هزار تومن ،بهتر از این پارس آنلاین هست!
احتمالا بعضی از شما راجع مصوبه بانک مرکزی شنیدید که قرار بود از آذرماه بابت تراکنش از طریق خودپرداز مغازه ها pos مالیات گرفته بشه از مغازه دارن .
اونها هم بشدت اعتراض کرده و گفتن از مشتری این رقمو میگیریم و بعد هم گفتن اصلا نمیخواییم بیایید جمعش کنید دستگاه هاتونو .
اعتراض در حدی زیاد بود که مجبور به عفب نشینی شدن و روابط عمومی بانک مرکزی دیروز اعلام کرد تا اطلاع ثانوی و بررسی بیشتر این مصوبه ملغی است.
منظورم این بود که حتی در جایی مثل شهر هرت هم اعتراض اساسی جواب میده . اما چیزی که قابل قیاس نیست تیراژ معترضینه در این دو مقوله:
هزاران کاسبی که قاطع میگن نمیخواییم و از مشتری نقدی میگیریم مثل قبل
و
چند ده نفر کاربر این شرکت و اون شرکت که تازه معترفن اگه از این نگیرن مجبورن برن از اون یکی بگیرن .
میخوام بگم مثل صبانت اینجا هم زور خودمو خواهم زد از هر طریق اما , چه میشه گقت .
این جواب پارس انلاین به دوستان :n03::n03::n03::n03::n03::n22::n22::n22::n22:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
پس مقاومت فن آوا و مخابرات بیشتره .
یعنی نمیتونستین مثل آدم همون دوماه پیش رسما اعلام کنید این مصوبه سراسریه ملت انقدر هزینه اضافی و وقت تخلیه و دایری و اعصاب خراب
دچار نشن ؟؟ اینم جزو اسرار مملکتی بود که نگفتین ؟ یا دارین موش وگربه بازی میکنین و مردمو بین خودتون پاسکاری ؟؟
آخرش این خنگولی بخش فروش پارس آنلاین کار دستمون داد. :n09: حداقل نیومدن ترافیک روزانه و شبانه رو از هم جدا کنن. ورداشتن شبانه رو از روزانه کم میکنن. دیگه آدم حتی یه گیگم نمیتونه دانلود کنه...
====
====
فکر کنم دوران دانلود دیگه به سر رسیده... من نمیدونم ماجرا چیه ولی یه خبراییه.... ظاهرا تمام شرکتا هم دانلود شبانه و هم سرویسای نامحدود رو دارن جمع میکنن...
مخابرات تهران دیگه بالای 512 نمیده
فن آوا قیمتش رو دو برابر کرده و قراره مصرف منصفانه اعمال کنه
وضعیت شبانه ی پارس و صبا و ... رو هم که خودتون میدونید....
با این وضع سایت های بزرگ دانلود و سایت های vip و سایت های مستقیم کننده لینک مشتری های خودشون از دست می دن
منو بگو که شاتلو تخلیه کردم به هوای پارس آنلاین؛ بهم گفتن پورتامون پره ولی 6ماهه بهت میدیم، خوب شد 6ماهه ازشون نگرفتم :))
حالا موندم از کجا بگیرم...
مخابراتم تو منطقه ی ما ، هم اینکه مزخرفه و هم اینکه دیگه نه نامحدود میده،نه شبانه داره...
به نظرتون داتک خوبه؟!! هر چی باشه 10%شبانه رو باید پول بدی ولی پارس آنلاینو صبانتو اینا باید 33% شبانه رو پولشو بدی...