نمیشه، در هر زمان باید یک طرح فعال داشته باشید. من خودم یک بسته دیگه داشتم از حجمش کم شد.نقل قول:
Printable View
نمیشه، در هر زمان باید یک طرح فعال داشته باشید. من خودم یک بسته دیگه داشتم از حجمش کم شد.نقل قول:
ربطی به ایرانسل نداره کلا کند کردننقل قول:
Sent from my iPhone 6
آقایون به نظرتون بین ایرانسل و رایتل کدوم بهتره؟
تو منطقه ما فقط مخابرات سرویس ADSL میده که ...
حالا میخواستم ببینم سرعت دانلود و کلا پشتیبانی کدوم یک از این اپراتور ها بهتر هست
از یکی از مراکز فروش که هم ایرانسل و رایتل می فروشه پرسیدم گفت ایرانسل بهتره بعد با مودم و فعال کردن ایناش می گفت 300 تومان البته این بهترین نوع مودمش بود.
اگه ممکنه راهنمایی کنید.
رایتل از لحاظ ثبات و پایداری شبکه بهتره.نقل قول:
ایرانسل هم بستگی به منطقه داره.واگر منطقتون خلوت باشه در وبگردی اذیت میکنه.(که این مورد با vpn داخلی برطرف میشه)
در منطقه ما اوایل تا 33 مگ سرعت میداد.الان خیلی وضعیت بد شده |:نقل قول:
ادیت--حل شد.
حتما قبلش تست کن اصلا نمیشه گفت کدامیک بهتره این کاملا بستگی به منطقه و مکان شما داره به گفته فروشنده هم اعتباری نیست مگر او در منزل شما هست! گاهی با چند متر جابجایی مکانی آنتن عوض میشه. البته نظر منو میخواهی اگر امکان adslبرای خط تون هست حتما همون رو بگیر صد شرف داره به اینترنت موبایل حتی اگر از بدترین سرویس دهنده یعنی مخابرات باشه. گول این تبلیغات و تست های سرعتی که در نت میگذارند و سرعتهای رویایی چند مگابایتی رو نخور اولا اینترنت موبایل بسیار نا پایدار هست یعنی ممکنه یک لحظه سرعتت 800باشه لحظه بعدی 100دوم برخلاف adslهیچگونه تضمین یا پاسخگویی و قبال حداقل سرعت و کیفیت وجود ندارد. من اوایل سال طرح یکساله ایرانسل فعال کردن که به حساب خود بجای ads l استفاده کنم تازه من قبلش یکماهی هم تست کردم که سرعت خوب بود اما بعد از حدود دوماه مجبور شدم دوباره adslرا فعال کنم چون کیفیت بشدت افت کرد خصوصا در ساعت اوج مصرف به زیر صد و پنجاه کیلوبایت میرسید. خلاصه آنکه فقط زمانی از این سرویس ها استفاده کنید که اماکن adslبرای خطتان وجود نداشته باشد.نقل قول:
چرا میشه دوتا طرح همزمان داشت فقط باید هنگام تغییر سرویس یک خاموش روشن کنید(اینترنت را ). این گفته خود ایرانسل در سایتش هست.نقل قول:
این حجم باقی مانده رو چه طوری می نویسه ؟ اصلا قابل فهم نیست.
مثلا من 10 گیگ داشتم یه مقداری استفاده کردم.نوع نوشتنش این مدلی هست : 10.56412315E9 یا وقتی تموم شد این مدلی بود : 2.5054E8
واسه همین متوجه نشدن حجمم چه مقدار مونده و هر چی شارژ داشتم پرید :n03:
من بعد از ساعت 2 تست کردم و قبلش اینترنت روشن نبود. شاید هم به این خاطر کم کرده که بسته اینترنت رو از 4444 گرفتم و این روش برای بسته های 555 جواب میدهنقل قول:
بر مبنای بایت هست. E9 یعنی ضربدر 10 به توان 9. برای عددی که نوشتید میشه معادل 10564123150 بایت، که با تقسیم بر 1024 به توان 3 (برای بدست آوردن گیگابایت از بایت) میشه 9.838606371 گیگابایت و به همین ترتیب عدد بعدی یعنی 2.5054E8 میشه معادل 0.23 گیگابایت یا 238.93 مگابایتنقل قول:
کسی تو محدوده ميدون وليعصر با 4g کار کرده؟ تو خونه هم خوب آنتن ميده طبقه 3 اينا؟ ارزش هزينه کردن برای خريد مودم رو داره و آيا به نظرتون اون تعرفه 10 گيگ هزار تومن شبانه باقی می مونه؟ (چند وقته اومده؟)
دادا تست کردی یا از رو سایت می گی؟ اگه بشه که ایرانسل ترکوندهنقل قول:
کسایی که مودم ۴ جی دارن
آنتن دهی این مودم ها مخصوصا هواوی که میگن خیلی آنتنش خوب هست
واقعا از
گوشی های موبایل مثل ایفن بهتر هست؟
من رو گوشیم ۳ تا خط LTE دارم به نظرتون اگه مودم 4G بگیرم یه چیز خوب آنتنش بهتر میشه؟! چون آنتنش بهتر بشه سرعتم خیلی بهتر میشه
- - - Updated - - -
کسایی که مودم ۴ جی دارن
آنتن دهی این مودم ها مخصوصا هواوی که میگن خیلی آنتنش خوب هست
واقعا از
گوشی های موبایل مثل ایفن بهتر هست؟
من رو گوشیم ۳ تا خط LTE دارم به نظرتون اگه مودم 4G بگیرم یه چیز خوب آنتنش بهتر میشه؟! چون آنتنش بهتر بشه سرعتم خیلی بهتر میشه
بازم میگم بستگی به پهنای باند منطقتون داره شاید با اون چند خط بالاترین سرعت رو بده شایدم یوزر زیاد باشه نده.شما یه تست بگیر حالانقل قول:
نه جدیدا کلا ایرانسل برداشته دیگه رو هم دیگه نمیاد یعنی بهش اضافه نمیشه جدا شده از هم.اگه بسته جدید بگیرید در موقع موعد تموم میشه.اگه هم از قبل دارید اول از قدیمی استفاده میشه بعد جدیدنقل قول:
لینک گروه تلگرام رو. بده[emoji173]نقل قول:
سلام کسی گروه مشکلات و سوالات مطرح اینترنت ایرانسل نداره اگر داره لینک گروه بزاره
- - - Updated - - -
سلام کسی گروه مشکلات و سوالات مطرح اینترنت ایرانسل نداره اگر داره لینک گروه بزاره
سلام دوستان
من همیشه از تعرفه 30 گیگی استفاده میکنم . قبلا که تعرفه شبانه داشت خود ایرانسل میگفت مودم رو خاموش روشن کنید میره روی بسته شبانه . حالا که این بسته های 5 گیگی صبح تا ظهر 1 روزه و یا 10 گیگی شبانه اومده به همون صورته یا خیر ؟
این اپراتورهای ایرانسل که چت میزنن . زنگ زدم میگم به چه صورته . میگه اول باید بسته قبلیتون تموم بشه بعد بسته جدید شروع میشه .
لطفا اگه دوستان استفاده کردن جواب بدن . با تشکر
- - - Updated - - -
سلام دوستان
من همیشه از تعرفه 30 گیگی استفاده میکنم . قبلا که تعرفه شبانه داشت خود ایرانسل میگفت مودم رو خاموش روشن کنید میره روی بسته شبانه . حالا که این بسته های 5 گیگی صبح تا ظهر 1 روزه و یا 10 گیگی شبانه اومده به همون صورته یا خیر ؟
این اپراتورهای ایرانسل که چت میزنن . زنگ زدم میگم به چه صورته . میگه اول باید بسته قبلیتون تموم بشه بعد بسته جدید شروع میشه .
لطفا اگه دوستان استفاده کردن جواب بدن . با تشکر
عجب بسته هایی اورده ایرانسل خیلی بهتر از بسته های قبلی .. یعنی با 10 تومن میشه 100 گیگ دانلود داشت تازه 6 تا 12 ظهر هم یه بسته دیگه
کلا برا دانلودرای حرفه ای خیلی خوبه من خودم زیاد چیزی برا دانلود ندارم..
من خودم بسته 30 گیگ داشتم که امروز یه بسته 5 گیگ 1 تومن فعال کردم و دانلود هم شد
هیچی از بسته قبلی کم نشد. و همه از بسته جدید رفت. قبلا هم همینطور بود یکبار هم ندیده بودم اشتباه بشه فقط
یکبار خاموش روشن کنید مودم رو تو زمان افت مصرف. در ضمن راحت میتونید چک کنید مثلا 100 مگ دانلود کنید بعد ببینید از کدوم بسته کم شده .
چرا از این بسته ها توی سایتش چیزی گفته نشده ؟
- - - Updated - - -
چرا از این بسته ها توی سایتش چیزی گفته نشده ؟
دلتونو خوش نکنید به این بسته ها. همونطور که بسته های نامحدود شبانه و 24گیگ حذف شدن این بسته ها هم حذف میشن.نقل قول:
هر موقع ایرانسل کاربراش رو جذب کرد این بسته ها رو حذف میکنه و هر موقع دید اوضاعش داره بحرانی میشه دوباره بسته های متنوع شبانه میزاره.:n02:
اینها دلشون برای کسی جز جیب خودشان نسوخته دو تا نه ده صبح سرعت خوب مونده بود (که بخاطر خواب بودن و تعداد یوزر های کمتر هست) اینهم بزنند با این طرح ها داغونش کنند. آنهایی هم که پول دادند و طرح بلند مدت خریده اند بدرک ديگه پوله رو دادند نمیتونند پس بگیرند.نقل قول:
میشه وسط طرح بلند مدت طرح یک روزه زد؟
اين الان ربطي به سوال من نداشتانقل قول:
من سوالم اينه كه مودمهاي نسل ٤ سيگنال بهتري دريافت ميكنن نسبت به دستگاه موبايل يا گيرندگيشون عين موبايل ميمونه!؟
اللن شما مودم داري يا موبايل؟؟
درودنقل قول:
عزیز مودم هم گیرندگی و هم سرعت اینترنت حالا چه 4g یا 3g باشه از گوشی خیلی بهتر و پایدارتر هستش.
من مودم رو با گوشی 5s و 6 و Z2 و Z3 و حتی Z3+ مقایسه کردم تو مودم سرعت بالاتر بود.
XPERIA Z3+
سلام دوستان
مثل اینکه تمدید بسته های ترکیبی برداشته شده من خودم همیشه به جای بسته ی نت چون زیاد مصرفی نداره ترکیبی میگرفتم 20 تومان ماهانه بود الان 10 تومان ماهانه زدم دیدم قبلی تمدید نشد یک حدس هم بود که گفتم شاید جدیدا هر بسته رو فقط خودشو بشه تمدید کردم یک 10 تومانی دیگه هم پنج دقیقه بعدش زدم دیدم اون هم جدا حساب کرد دیگه ترکیبی برای نت به صرفه نیست همون 12 گیگ یک ساله خوبه
شبانه هم ندارم الان دیدم این بسته ها رو بسته ی 10 گیگ 1000 تومان خیلی خوبه البته اگه یک شبه اینقد بشه دانلود کرد
تشکر دقیقا سوال من همین بودنقل قول:
کسی فهمید الان میشه ۲تا بسته با هم داشت با نه؟! به چه صورت هست؟!
- - - Updated - - -
تشکر دقیقا سوال من همین بودنقل قول:
کسی فهمید الان میشه ۲تا بسته با هم داشت با نه؟! به چه صورت هست؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <br/> گروه درباره سرویس دهنده اینترنتی
سلام بسته ها رو به چه روشی واریز و فعال کنم
از اینجا میشه مبلغ واریز کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواهم بسته 6 ماهه بزنم
با کد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * می تونید بسته ها رو خریداری کنید.نقل قول:
- - - Updated - - -
با کد #7* می تونید بسته ها رو خریداری کنید.نقل قول:
ممنون اونوقت مالیتاو چگونه حساب میکنه و کسر میشهنقل قول:
مثلا بسته 6ماهه 30گیگ
دوستان اون بسته 6 ماهه تو *7 نیست
دوستان اون بسته 6 ماهه توکد *7 نیست
مودمها قطعا گیرندگی بیشتر وقویتر نسبت به موبایل دارند اگر در جایی هستید که پوشش ضعیف است مودم بیشتر آنتن میده اما اینکه فکر کنید با یک یا دوخط آنتن بیشتر سرعت خیلی بیشتری خواهید داشت اصلا اینطور نیست تفاوت آنچنانی نداره در منطقهای که یوزر زیاد باشه با مودم هم مشکل وجود داره. درواقع آنقدری که منطقه و محل اثر داره مودم نداره.نقل قول:
اینجایی که هستم اتفاقا با همین یکی دو خط انتن بیشتر سرعت خیلی فرق میکنهنقل قول:
مثلا با ۲ خط ۴جی سرعت حدودا ۳ مگ اینطورا هست اما با اینور اونور کردن ایپد و ۳خط شدن انتن ۴جی سرعت حدودا ۷-۸ مگ میشه
پس اینجا به انتن بستگی داره
واسه این احتمالا اگه با مودم ۴-۵ خط بگیره مسلما سرعت خیلی بهتری دریافت میکنم
Sent from my iPad using Tapatalk
*555*5# امتحان کنید همه بسته ها اینجاستنقل قول:
الان اصلا کلن هیچ بسته رو نمیشه رو هم دیگه زد ایرانسل برداشتهنقل قول:
دوستان کدی که هواوی رو روی 3جی قفل کنه چیه؟توی تنظیماتم نیست
Sent from my CHM-U01
از *780# هم اگه استفاده کنین مالیات و باقی هزینه ها روش حساب میشه و لازم نیست شارژ بخرین. مستقیم بسته رو میخرین.
بسته 1 روزه 10 گیگ 2 تا 6 صبح اگه الان فعال کنم (11 شب) برای روز بعدش از 2 تا 6 صبح فعال میشه یا نه ؟
سلام این بسته های جدید دانلود رو میشه از کجا خرید چون مودم داشته باشی ان کد دستوری نمیشه زد باید هر روز سیم کارت رو در اورد از ایرانسل من چک کردم بسته های جدید اپدیت نشدن