سلامنقل قول:
برای من که هیچوقت از ۹۵۰ کیلوبایت بیشتر نیست
قطعی خاصی هم نداره
البته خط من کیفیتش خیلی خوبه و پهنای باند هم روی ۱۶مگ بستس وولی هیچوقت بیشتر از ۹۵۰ نشده
Printable View
سلامنقل قول:
برای من که هیچوقت از ۹۵۰ کیلوبایت بیشتر نیست
قطعی خاصی هم نداره
البته خط من کیفیتش خیلی خوبه و پهنای باند هم روی ۱۶مگ بستس وولی هیچوقت بیشتر از ۹۵۰ نشده
محدودیت داره مرکزتون واسه منم خطم ۱۶ مگه ولی سرعت رو ۴۸۰ بیشتر نمیشه!نقل قول:
مشکل محاسبه حجم مصرفی از شاتل لند بعد از کلی شکایت و پیگیری دوطرفه حل شد ! الان دیگه نصف محاسبه می کنه !!!!
با کلی دنگو فنگ تونستم بلاخره از شاتل سرویس تهیه کنم تو سایتش مرکز ما تخت پوشش نیست اما پیگیری که کردم دیدم سرویس میدن امروزم تخلیه زدم تف وب رو موندم چرا ۶ ماه عمرم پای نت ذغالی و اشغال تف وب رفت
واقعا محدودیت سرعتش پدر ادمو در میاره هیچ ی سری صفحات یهو کانشن ریست میده حجم دزدی کنار پینگ تخیلی هم کنار محدودیت سرعت باز حجمم داره یعنی زیاد مصرف کنی باز هم محدود میکنن همه اینها هم بخاطر نبود امکاناته های وبه ولی تو این ۶ ماه پشتیبانی بسیار خوبی داشتن
اخرین تست سرعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اگه جشنواره شاتل تهیه کرده باشید با محدودیت ۴ مگ سرور خارجی مواجه میشید با اینکه خط رو ۱۶ مگ بسته میشه ولی داخلی تا۱۶ مگ بازه[emoji1]نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
تست سرعت داخل و خارج همین الان ( خط روی 6 مگ )
والا من تو سایتش شماره رو وارد میکنم میگه وجود نداره ولی با پیگیری کردم رمز عبور دادن و اکانت ساخته شد برام ولی این جلو مای شاتل میادنقل قول:
هنوز سرویس رو خریداری نکردم اینطور که شما میگین بازم ارزش داره همین الانش از خارج داخل رو های وب رو ۴ مگ محدودم
باز داخل خوب سرعت داشته باشه شاتلند جوابمو میده
نقل قول:
تست پارس انلاین (خط من روی 6 مگ بسته شده بخاطر نویز مثل همیشه)
1- نکته اول: پینگ من زیاد خوب نیست ولی تایم اوت نداشتم تا حالا در هر بار پینگی که گرفتم و این خیلی خوبه
2- این تست نتیجش برای ساعات مختلف شبانه روز تقریبا همینه و کیفیت در ساعات اخر شب منهدم نمیشه
3- آپلود پارس خیلی خوب بوده ، خصوصا تو تلگرام خیلی بهتر نشون میده خودش رو حتی از شاتلم به نظرم اپلودش برام بهتر بوده.
برای منم تقریبا بیشتر ساعات همینهنقل قول:
2- این تست نتیجش برای ساعات مختلف شبانه روز تقریبا همینه و کیفیت در ساعات اخر شب منهدم نمیشه
در مورد اپلود هم خطم روی 512 هست اگه نه نتیجه خیلی بهتر میشدنقل قول:
3- آپلود پارس خیلی خوب بوده ، خصوصا تو تلگرام خیلی بهتر نشون میده خودش رو حتی از شاتلم به نظرم اپلودش برام بهتر بوده.
سلام
دوستانی که از سرویس های وب استفاده میکنن، از مودمی که خود های وب میفروشه استفاده کردن؟ hg521
میخوام بدونم کیفیتش چطوره، چون من الان از tp link استفاده میکنم
یعنی های وب هم محدود میکنه ؟ یا بستگی مخابرت منطقه داره ؟ اگه محدود میکنه ، بعد چند گیگ ؟ ... ممنونم اگر جواب بدید
سلام دوستان یه 100 گیگ یک روزه دارم چقدر ارزش داره بفروشم؟:n05:
نه دوست عزیز های وب محدود کردن ندارهنقل قول:
سلام مادیات را رها کن بفرستش برای من. دعا میکنم خدا از اینترنت بینیازت کنه :n05:نقل قول:
محدودیت مراکز بماند که بعضیا مثل من و جواد و ... هستن سرعتشون فیکس رو ۴۸۰ با اینکه خط ریتش بالاست بماندنقل قول:
شما واسه چن ساعت بزن دانلود میبنی که همون ۴۸۰ تات تا ۱ مگ سرعتش میاد پاین
زنگ هم بزنی میگن ضریب اشتراکه و ۱۶ کیلو تعهد ماست
من هم شده چند ساعت دانلود کردم ولی سرعتم همون سرعت خطم که 550-600 هست میمونهنقل قول:
فکر کنم تو این تاپیک فقط شما این مشکل کاهش سرعت رو داشتین
دوست عزیزمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم مشکل سرعت دارن و همم اینکه محدودیت بعد دانلود گرفتن همم اینکه تایم اوت و ... رو دارهنقل قول:
ی سریا وضعشون خوبه رو های وب ولی وضع ما گند تر شده
شما برو ی سر اینستاگرام پیج های وب خیلیایی دیگرم پیدا میکنی ک محدود شده سرعتشون
فردا بالاخره نامه رو مى فرستن مخابرات و اميدوارم تا شنبه برقرار بشه و بيش از اين شرمنده نت همسايه نشم!
الان مودم رو چک کردم ديدم چراغ دوم روشن شده زنگ زدم پشتيبانى گفتش نه حتما بايد مخابرات نامه رسمى بزنه!!! در صورتى ک جاهاى دگه بودم مى گفتن چراغ دوم روشن شد ب ما زنگ بزن اکتيو کنيم!
زنگ بزنید پشتیبانی ۱۵۶۵ بگید خط من رانژه شده فعالش کننقل قول:
تا نامه رسمی جوابش بیاد ۳ یا دو روز زمان میبره
بنده تخلیه درخواست رو دادم هنوز که هنوزه نامه تخلیه رو نفرستادن گیر کردیم رو های وب مزخرف
نقل قول:
تشکر رانژه شد و بازم خط رو4 مگ گذاشتن که اصلا نويزنداره!! ( خونه قبلى رو 4 هم نويز داشت) کلا مى گن16 اما زيرساخت ها مشکل دارن و اينا مى گن تست سر خط و اين حرفا!!!
وضعىت خط
شما بسلامتى کدوم شرکت مى ريد!؟
پینگ _ های وب روی 4.2.2.4 حدودا چنده و برای بازی های انلاین چطوره .و nat typeروی ps4 چنده ؟؟
سرویس وایرلس اشتراکی های وب رو پیشنهاد میدین ؟؟؟
اصلا برای بازی سمتش نرو شاتل یا پارس سرویس بگیر!نقل قول:
پینگ 170 . من با سرور بتلفیلد 1 مشکلی ندارم. بعضی وقتا سرور اسیا 70 پینگ میده ولی بیشتر اوقات 160. nat type 3نقل قول:
فشفشه خريدارم:n01:
از دیروز بعضی وقتا عکس های اینستاگرام برام لود نمیشه ! البته فقط چند دقیقه این جوریه و دوباره زود درست میشه !
کسی این مشکل رو نداره ؟
نه تو اين دو س روز اخير بسيار عاليهنقل قول:
درسته سرعت خیلی خوبه ولی نمیدونم بعضی وقتا چرا تو این دو روزه برام هیچ عکسی لود نمیشه ، انگار گیر میکنه ! ( البته زود تموم میشه این حالت )نقل قول:
رفقا راهى نيس بشه توسط تنظيمات مودم درصد نويز رو کمى بهتر کرد!؟ الان خطم تا 4 بيشتر بدون نويز نمى کشه
من واقعا متحیر میشم وقتی می بینم چقدر کیفیت پیج لود شدن در حالت عادی و با وی پی ان تفاوت داره !!!! با هات اسپات یه چیز عجیبیه هر سایتی درجا باز میشه ! تاخیر ماخیر یا دیلی اصلا نداره !!!! ولی در حالت عادی ........! هی !
دوستان راستی فشفشه تولد کی داده میشه ؟ روز تولد ؟
دوستان کسی های وب از مرکز مخابراتی نبوت تهران داره ؟
از کیفیتش راضی هست ؟
دقیقا روز تولد !نقل قول:
پدرم در اومد تا تخليه زدن برام
کجا رفتی حالا؟نقل قول:
من ندیدم شرکتی یه طرحی مثل فشفشه های وب داشته باشه چون حجم بالا مهمه برام
نقل قول:
پس هاى وب هم سر تخليه اذيت مى کنه!!!!! شاتل بودم راحت تخليه داد!! شما کجا رفتى!؟
جسارتا اگه فشفشه مناسب داريد خريدارم:n40:
ميرم شاتل خدا بخوادنقل قول:
شركتايي هستن حجم فشفشه بدن ولي اسم فشفشه ندارن
دقيقا ي شركت تو بندر عباس اسمشم گذاشته فشفشه ميده
شاتل خوبه من دارم
نميدونم ولي ٦ ماه مشتري بودم با ٥٠٠ تومن خريد خوششون اومده بود ٤ شنبه هفته پيش زنگ زدم امروز تازه نامه جمع اوري تو پنل اومد ديدمنقل قول:
٤ بار فقط هي تلفني من زنگ زدم ٤ بارم اونا هي ميگفتن كارشناس بفرستيم ازين حرفا
شرمنده همه فشفشه ها استفاده شد
دوستان من ازطریق 195 شکایت کرده بودم 10 روز پیش سر محاسبه حجم مصرفی کامل از شاتل لند چند روزه درست شده گفتم خواستین دانلود کنید در جریان باشید که مشکل حل شده.
تاخیری نداشتند این بیچاره ها. پنجشنبه و جمعه مخابرات تعطیله. شما چهارشنبه درخواست دادید و کمتر از چهل و هشت ساعت (اداری) نامه ارسال شده.نقل قول: