دوستان چند دقیقه پیش با نت همراه اول 3جی تونستم بعد از 12 سال سرعتی بالاتر از 128 کیلوبایت را ببینم باورتون نمیشه چه حسی دارم اشک تو چشام جمع شده.یه فایل 60 مگ را در عرض 1 دقیقه دانلود کرد سرعتم 1 مگابایت بود.لعنت بر شرف اسیا دزد
Printable View
دوستان چند دقیقه پیش با نت همراه اول 3جی تونستم بعد از 12 سال سرعتی بالاتر از 128 کیلوبایت را ببینم باورتون نمیشه چه حسی دارم اشک تو چشام جمع شده.یه فایل 60 مگ را در عرض 1 دقیقه دانلود کرد سرعتم 1 مگابایت بود.لعنت بر شرف اسیا دزد
این چه مسخره بازیه دیگه که واسه ما درست کردن سرویس 1 مگ 20 رو حذف کردن قرار هستش 8 گیگ رو هم حذف کنند ترافیک خوری هم شدیدا وجود داره هنوز ترافیک نخریده 200 مگش پرپر شد واقعا دیگه شورش رو دراوردن چقدر مابدبختیم گیر اینا افتادیم
برا من شارژ خوری کمتر شده از وقتی ibs رو ارتقاء دادننقل قول:
همش کارشون شده حق خوری و.... سرویس 20 رو حذف کردن پهنای باند ندارن دارن روی سرمردم خالی میکنن نمیتونن پاسخگو باشن اینترنت نفروشن واقعا دیگه شورش رو دراوردن ماشهرمون نت خوب نداره وگرنه سریعا از یه شرکت دیگه نت نامحدود میگرفتم وایرلسمون هم پهنای باند نداره یا قطعه اعصابم رو خورد کردننقل قول:
8 گیگ رو هم حذف میکنن
فعلا بهترین شرکت بین بقیه شرکتا همین مخابراته سرویس 20گیگ هم فکر کنم کسی نمیگرفت چون گرون بودنقل قول:
چیش خوبه ؟ پشتیبانیش که هیچ اطلاعاتی نداره اصلا برسی نمیکنن قطع و صلی که بیش از حده تعرفه هاش هم با بقیه شرکت ها یکیه قطعی ها که هیچ وقت جبران نشده استریم رو پایین میبندن حجم خوری که داره خرید انلاینش که بیشتر اوقات قطعه شبانش که سرعتش نصفه 20 مگ رو جمع کردن برای اینکه هر روز ترافیک بخری برای سود بیشتر وگرنه مشتریش رو هستنقل قول:
مشکلات همیشگی کاهش سرعت قطع وصلی زیاد بدترین کیفیت بدترین پشتیبانی
مگه سرویسی که کمتر میگیرن رو باید حذف کنن؟نقل قول:
من و چهار نفر دیگه که 20 گیگ می گرفتیم تکلیفمون چیه؟
اول نامحدود رو برداشتن، به اجبار 20 گیگ گرفتیم حالا اینم برداشتن
حالا باید باید ترافیک بخریم هر گیگ 4تومن
برای سود بیشتر همه کار میکنن مشتری مداری صفر فقط جیب خودشون ملاکهنقل قول:
(سرویس مشترکان قدیمی که از نوع نامحدود است، تغییری نخواهند کرد.)[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از اینکه نامحدود رو حذف کنن گفتن کسانی که قبلا نامحدود داشتن میتونن تمدید کنن و مشکلی نیست
اما من که نتونستم نامحدود تمدید کنم و گفتن باید حجمی بگیری
اونایی که قبلا نامحدود داشتن، کسی تونست نامحدود تمدید کنه؟
اخبار مال 9 ماه پیشه :n02:نقل قول:
خیر، نشد، برای من هم بعد از دو بار تمدید، به علت انتقال به Partak گفتن نمیشه دیگه...
نمیشه مخابرات ترافیک رو ارزونتر کنه ؟ مثلا بکنه گیگی 3 تومن یا 2900 ؟
دوستان شما مشکلی با پر و کسی ها و وی. پی. ان . ها ندارین
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ترکیدن .............نقل قول:
اُپن وی پ ان که مشکلی نداره. فی ر ی گیت هم بدون مشکل کار میکنه. از بقیه اطلاعی ندارم.
بله کلا بهم ریختننقل قول:
چی پی ان وصل میشم بعد چند دقیقه دیگه سایتی باز نمیکنه.قبلا اینطوری نبود.چند روزی اینطوری شده
مشکلی نیست. هات اسپوت شیلد استفاده کنیدنقل قول:
سامی 10مگ تمدید کردی؟
سلام خدمت دوستان الان حدود یه هفست خطم عجیب غریب نویزش تغییر میکنه.مثلا یه روز ساعت 3 بعد از ظهر max rate خط میشه 10230کیلو بیت روز بعدش همون ساعت دقیق میشه 5500 کیلوبیت یعنی ولین رو data rate هم تاثیر داره چون خطم روی 9 مگ هست یه بار کل سرعتو میگیره یه بار 4 مگشو کسی این مشکل رو تا حالا داشته؟ نمیدونید چه جوری میشه حلش کرد؟
من که تا دو یا سه روز آینده از خوزستان میرم کرج از شر این نت آشغال مخابرات راحت میشم:n10:
خدا به شماها صبر بده
سرعت 3G ایرانسل داخل عظیمیه کرج
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام نشده هنوزنقل قول:
من هم همین مشکل رو داشتم و فقط با شرینی دادن به مامور خرابی تلفن مشکل حل شد. آوردمش پست رو چک کرد چندتا سیم رو عوض کرد به قول خودش گفت فرسوده شدن. مشکل حل شد.نقل قول:
این پارتاک چه مسخره بازییه درآوردن حالم بهم میخوره ازش:n21:
512 حجمي
خارج
پينگ 4.2.2.4 ساعت 2:54
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=106ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=110ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=109ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=108ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=106ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=111ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=110ms TTL=49
واقعا شبانه 512سرعتش اینه!:n04:نقل قول:
سه رقم اول IP چیه؟ اگر مثل همیم، منم ماه دیگه 512 بگیرم :n02:نقل قول:
دم به دقيقه عوض ميشه!نقل قول:
هنوز اکانتینگ برا شما کار نمیکنه:n04:نقل قول:
خيلي وقته اي پي دهي اينجوري شده يكماه شايدم بيشتر. همه چيزش كار مي كنه حجم كم ميكنه عين شير:n02:نقل قول:
بچه ها خواهشا همتون نظر بدید راجع به تستم :
این 128 حجمیه وایرلس شرکت فارا نت اهواز هست روز و شب همین سرعت رو میده البته گاهی نوسان داره و کمتر هم میشه ولی معمولا همین مقداره .تنها اشکالش پینگشه که داغونه اما در بعضی مناطق پینگش از پینگ مخابرات هم پایین تره .مخصوصا دکل روی شرکت:n03:
سرعت دانلود : (روز 350 کیلوبایت) (7 عصر تا 12 شب 400 تا 600) (ساعت رایگان 200 تا 300 کیلوبایت)
هزینه ماهیانه با 1 گیگ ترافیک اولیه : 5000 تومان
1 گیگ اضافه : 5000 تومان - 5 گیگ اضافه 22000 تومان
ساعات رایگان : از 12 شب تا 1 شب نیم بها و از 1 تا 7 صبح رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما این به صرفه تره یا مخابرات ؟ حتما نظرتون رو بگید
بنظر من قطعا با 5 هزار تومان این بصرفه هستشنقل قول:
خدا کنه همیشه فارانت اینجور بمونه
جیبم تنگه وگرنه وایرلس میگرفتم
واسه من که دانلودی ندارم شاید به صرفه نباشه چون پینگ خیلی برام مهمه .پینگ راصد رو خیلی دوست دارم اما خیلی گرون میده .حالا این وسط یه سرویس الماس هم گذاشته دمش گرم ولی ابونمان سرویس های طلاییش خیلی گرونه این فارا هم که جدیدا برق دکل هاش هی قطع میشه .فقط بدرد دانلود شبانه میخورهنقل قول:
خداییش من با 5 تومان یک گیگ از راصد میخرم
شما 1ماه سرویس 1 تا 7 صبح رایگان با 250 تا سرعت
بخدا مفته
حیف که لشکر دکل ندارن
این چه اوضاعیه که درست کردن هر روز 1 گیگ ترافیک مگه سرگنج نشستبم برای کارای تحقیقاتی و کمی وب گردی باید روزانه حجم بخریم تکلیف ماشهرستانی ها چیه که نت دیگه به جز مخابرات نداریم چرا سرویس نامحدود ارائه نمیکنند؟؟؟؟
دوستان سرویس سوپر کریو بهتره یا سیسکو؟؟؟؟؟؟؟؟(میدونم جاش نیست ولی خوب یکم عجله داشتم)
شما سوسنگرد هستی؟نقل قول:
دوستان اگر کسی میدونه تفاوت 5مگ و 10مگ چیه لطفا توضیح بده اگه هر دو روزا سرعتشون 1مگابایت و شبا 650کیلوبایته پس تفاوتشون چیه؟؟:n13:
مرکز مخابراتینقل قول: