بستگی به خطت دارهنقل قول:
مثلا من خودم خطم تا 4 بیشتر نمیکشه - دانلود 4 هست اپلود روی 1 مگ
فکر کنم اگه خط بکشه تا 12 هم ببندن
Printable View
بستگی به خطت دارهنقل قول:
مثلا من خودم خطم تا 4 بیشتر نمیکشه - دانلود 4 هست اپلود روی 1 مگ
فکر کنم اگه خط بکشه تا 12 هم ببندن
من یه سوال داشتمنقل قول:
من این سرویس 102 گیگ رو دارم
مصرفم هم حدود ماهی 15-18 گیگ هست
فرض کنین این بسته ها رو تو 6 ماه تموم کردم و برای 6 ماه بعدی دیگه حجمی ندارم
باید برای 6 ماه بعد حجم اضافه بخرم یا میتونم دوباره مثلا جشنواره 1 سال 60 گیگ بخرم ؟ چون فکر کنم تا وقتی که زمان این سرویس فعلیم تموم نشده نمیتونم سرویس جدید بگیرم ، درسته ؟
فرقی نداره در هر حال انتخاب باشماست که حجم بگیرین یا سرویس ...نقل قول:
میتونین بعدش تست بگیرین میتونین سرویستونو تغیر بدین یا نه ولی صد در صد میشه تغیر داد این محدودیت تغیر سرویس برای ترکیبی هست در هر حال برو اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اینجا سر برگ سرویس یه سرویس انتخاب کنین برای مثال دو مگ یک ماهه 4 گیگ اگه این اررور رو نداد پس محدودیت تغیر ندارین مشترک گرامی به دلیل زمان باقی مانده از سرویس ترکیبی تنها میتوانید حجم اضافه خریداری نمایید.
برای من ترکیبیست فرقی جز حجم نداره با شمانقل قول:
Update Counter : 107
Modulation : ADSL2+
Annex Mode : Annex A/L
Line State : up
Lan Tx : 85272
Lan Rx : 44913
ADSL Tx : 44424
ADSL Rx : 83589
CRC Down : 0
CRC Up : 1
FEC Down : 0
FEC Up : 34951
HEC Down : 12
HEC Up : 0
SNR Up : 13.0
SNR Down : 11.5
Line Attenuation Up : 17.4
Line Attenuation Down : 35.5
Data Rate Up : 770
Data Rate Down : 6017
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم بتوانید سرویس دیگری بگیرید (البته احتمالا آن زمان جشنواره ای مشابه با شبانه رایگان وجود نداشته باشد.) اگر نشد هم میتوانید تخلیه کنید و مجددا ثبت نام کنید یا اگر آن زمان اپراتورهای دیگر جشنواره بهتری داشتند در آن ثبت نام کنید.نقل قول:
کانال تلگرام sabanet را دنبال کنید، فکر میکنم تا آن زمان به مناسبتهای مختلف بسته های حجمی تخفیفی ارائه کند که میتوانید بخرید.
یک بار هم گفتم، شما میتوانید یک سرویس صبحانت برای خط یکی از آشناها که آزاد است بگیرید و بعد از تمام شدن حجم سرویس خودتان یوزنیم پسورد آن را در مودم خودتان وارد کنید و در 6 ماه بعدی از آن سرویس استفاده کنید(در مورد امکان وصل شدن به اینترنت خط دیگر در صبانت قبلا از خرید تحقیق کنید)
نقل قول:خب الان تست کردم دقیقا همین پیغام رو میدهنقل قول:
مشترک گرامی به دلیل زمان باقی مانده از سرویس ترکیبی تنها میتوانید حجم اضافه خریداری نمایید.
پس با این حساب فکر کنم بعد 6 ماه باید حجم بخرم چون سرویس رو نمیتونم عوض کنم - یا همه تخلیه کنم از اول بگیرم !
فكر همه جا رو كردن
مگر تخليه كنين اونم دوباره فكر نكنم مشترك جديد حساب بشين چون شماره قبلا ثبت شده
فعلا بهترين سرويس همون ٦٠ گيگ ٦٠ تومان با صبح رايگان
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
البته يكبار بيشتر به هر مشترك نميدن
تكراري حذف شود
فعلا که من سرویس 1 ساله 102 گیگ رو دارم 3 هفته هم بیشتر نیستنقل قول:
برای 6 ماه دوم منظورم بود
-----------------------------------------------
دوستان تو اینستاگرام همه عکس ها براتون لود میشه ؟ من خیلی مواقع بعضی عکس ها برام لود نمیشن ! چیز خاصی هم ندارن
ولی با کامپیوتر همه عکس ها راحت باز میشن !
اره اینستاش رو گوشی کلا سفید میشه ریلود نمیشه دقیقا مشکل از زیرساخته نت از جاهای اشغال میگیره اینطوری میشه مودم ریبوت شه درست میشه!ی رنج ایپی رو نشون بذار که خوب ج بده بیشتر 94 رو اینستا خوبه تست کن هی مودمتو ریست کن تا بیای رو این رنج ای پینقل قول:
داش یه حرکت دیگه دارم برات بدون اینکه بخوای تخلیه کنی! بتونی 60 گیگ بگیری یا سرویس دیگه بگیری
از اینجا بدون قند شکن با ایپی خود صبانتت برو توش سرویس up to 12mb 60g ببین سمت راسته رو خرید بزن میبینی ارور نمیده میتونی راحت بری پرداخت کنی :n31:
اینم بگم شاید رزو شه سرویسی که میخری!
دوست گرامی من قبلا 60 گیگ شبانه نیم بهارو گرفتم فقط واسه مشترکین جدید بود فروردین ماه بود اخرای خرداد باز 60 گیگ 4 تا 10 صب رایگان گرفتمنقل قول:
دوم با روشی که بالا توضیح دادم نیاز به تخلیه نیس!
خوب این 60 گیگ چهار تا ده رایگان مخصوص مشترک جدید نیست بهمین دلیل شما توانستی بدون تخلیه خط بگیرید. ولی اون 102 گیگ صبحانه مخصوص مشترک جدید هست و اون رو نمیشه گرفت. ضمنا سرویس های جشنواره قبلی محدودیت مصرف نداشت یعنی شما میتوانستی کل حجم یک سالت رو در در یکماه یا دو ماه هم مصرف بکنی بهمین دلیل هم قبل از پایان زمان یکسال هم امکان انتخاب سرویس جدید داشتی. اما این جشنواره اخیر اومدند و حجم کل رو بصورت ماهانه تقسیم کردند مثلا 60 گیگ سالانه ماهی پنج گیگ داری و اگر قبل از یکماه پنج گیگ تموم بشه دیگه اینترنت نداری و مجبوری یا حجم بخری یا تا سر ماه صبر کنی! اینکار رو کردند که شما مجبور به خرید ترافیک با قیمت هر گیگ سه چهار هزار تومن باشی. بهمین دلیل هم در این سرویس ها تا پایان یکسال امکان انتخاب طرح دیگری نداری و و در صفحه کاربری نوشته فقط امکان خرید ترافیک اضافه دارید. این شرکتها اگه دوزار قیمت اینترنت رو ارزون کردند (دولت مجبورشون کرد) طرح هاشون رو طوری تغییر دادند که کاربر مجبور به خرید ترافیک اضافه باشه تا جبران اون کاهش قیمت رو کرده باشند. قبلا فقط ایرانسل بود که در وایمکس مجبورت میکرد اگر حجمت تموم شد تا پایان دوره فقط ترافیک بخری وطرح جدید بهت نمیداد. حالا صبانت هم یاد گرفته. این مثلا ارزان شدن اینترنت در عمل به زیان کاربرها شد از اون بر شبانه رایگان هارو برداشتند و یا محدود کردند از این بر محدودیت های مسخره رو در طرح ها گنجاندند. این isp ها در ایران اونقدر سالها پولهای مفت گنده گنده خوردهاند که حاضر به تغییر شرایط نیستند و هرجور بالا بندازنشون مانند گربه چهار دست وپا پایین میان.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
این طرحهای 102 گیگ و 60 گیگ و ... تا آخر شهریور برداشته میشوند و نه برای مشترکین جدید و نه برای مشترکین فعلی قابل خرید خواهند بود.نقل قول:
تنها راه برای دور زدن این محدودیت صبانت و نگرفتن حجم با قیمت بالا، گرفتن یک سرویس دیگر برای یک خط دیگر است.
سلام دوستان.صبانت طرح نداره مودم رایگان با حجم بده؟
صبانت هم به کل شبانه رو برداشت؟
الان توی تعرفه هاش همه رو زده فاقد شبانه رایگان
اگر به لینکهای زیر بروید و تلفنتان را وارد کنید میبینید که هنوز ار ساعت 4 تا 10 رایگان است، احتمالا سیستمشان باگی دارد یا ساعت 4 تا 10 روزانه رایگان حساب میشود نه شبانه رایگان.نقل قول:
اگر به لینک زیر بروید میبینید که 2 سرویس 12 مگابیت جشنواره میکس 30 گیگ و 60 گیگ، مودم رایگان دارند ولی در مقایسه با سرویس بدون مودم، 55-60 هزار تومان گرانتر هستند که با مالیات قیمت مودم 60-65 هزار تومان می افتد و مارک مودم هم sabanet است و جایی هم تعریفی از آن نشده است، اما شما در بازار میتوانید با این قیمت یا کمتر، مودمهای بهتر و جا افتاده تری با ساپورت بهتر پیدا کنید.نقل قول:
نکته اینجاست که همان مودم درصورت گرفتن سرویس 60 گیگ، 5 هزار تومان گرانتر از سرویس 30 گیگ حساب میشود.
دوستان در جشنواره های صبانت آپلود رایگان حساب میشه؟
چون داخل سایتش نوشته رایگان ولی الان من این طرح 102 گیگ رو دارم حساب میکنه
رایگانهنقل قول:
منم همین طرح رو دارم ولی رایگانه
تو قسمت ریز مصرف هم نگاه کنید حجم ارسال رو با حجم محاسبه شده حساب نمیکنه
سلام ، من سرویس جشنواره 12 مگ 60 گیگ سالیان با دانلود رایگان 4 تا 10 صبح برداشتم
طبق تجربه چون ب این شرکتهای ارایه دهنده اینترنت اعتماد نداشتم قبل از خرید سرویس با اوپراتور صبانت صحبت کردم گفت در پیک تایم رایگان 1 تا 6 مگابیت میتونید دانلود داشته باشید و اگر دانلود شما زیاد باشه و نامتعارف سرعت حداقل میاد روی 120 کیلو در صورتی که سرویس از همون ابتدا روی 120 کیلو بسته شده ! تو روز هم سرعت دانلود حداکثر 800 کیلو هست .
قبل از خرید این بسته پیش خودم حساب کردم اگرساعت هشت صبح بیدار بشم با حداقل سرعت 1 مگابیت تقریبا تو این دوساعت میشه دو سه گیگ دانلود داشت اما عملا کلاه سرم گذاشتن ! واقعا کمتر کسی میتونه هر روز 4صبح بیدار بشه برا دانلود ، فرض اگر هم بتونه با سرعت 120 حداکثر بشه 2.5 گیگ دانلود داشت که با توجه به زمان بد و هزینه برق اصلا بصرفه نیست .
متاسفم برا خودمون که تو این مملکت زندگی میکنیم تا میتونن از مردم عادی سو استفاده میکنن دستمون به هیچ جا بند نیست دزد و قاضی همکار هم هستند .
سلام دوستان
به نظر من ديگه نبايد به اميد رايگان بودن سرويس رو خريداري كنيم
همين سرويس واقعا قيمت خوبي داره
٦٠ گيگ ٦٠ تومان
هر گيگ هزار حدودا
من به شخصه حاضرم تايم رايگان رو بردارن ولي سرعت و ثبات قابل قبولي داشته باشن
براي دانلود هم بيشتر از نت سيم استفاده ميكنم هم سريع تر و هم ارزونتر
با اينكه شاتل هم دارم اونم ٦٠ گيگ ٦٠ تومان گرفتم الحمدالله رايگان نداره و سرعت دقيقا روي ١٦ بسته شده با شاتل لند هم ميتونم رايگان دانلود كنم ولي ايرانسل ي چيز ديگس
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
یکی از دلایلی که الان بعضیا ( از جمله خودم ) اومدن صبانت همین شبانه رایگان هست - حتی همین شبی 2 گیگ هم از هیچی خیلی بهترهنقل قول:
من به شخصه حاضرم تايم رايگان رو بردارن ولي سرعت و ثبات قابل قبولي داشته باشن
براي دانلود هم بيشتر از نت سيم استفاده ميكنم هم سريع تر و هم ارزونتر
در مورد نت سیم کارت هم هنوز پوشش همه جا خوب نیست ! مثلا تری جی ایرانسل تو منطقه ما بعضی وقتا سایت به زور باز میکنه دیگه چه برسه به دانلود !
سلام
میخواستم بدونم آپلود واقعا نامحدود و رایگانه ؟
و اینکه بالاتر از 1 مگابیت سرعت آپلود نمیدن ؟
و همین سرعت 1 مگابیت آپلود رو روی کدوم سرویس ها میدن ؟
با تشکر
رایگان بودن آپلود برای adsl قانون سازمان مقررات هست و ربطی به شرکت یا نوع سرویس ندارد شاید به همین علت هم سرعت آپلود را یک مگ محدود می کنند در همه سرویس ها همین است.نقل قول:
شما سرویس یکساله جشنواره میکس 12 مگ 60 گیگ از 4 تا 10 صبح رایگان را به قیمت 60 هزار تومن بگیر (تا آخر شهریور فرصت هست) با هزینه رانژه و مالیات کلا 70800 تومان میشود برای یک سالنقل قول:
مشکل اصلی همون دروغگوئی و فریب دادن کاربر با کلمات هست اول میگن بشرط رعایت مصرف منصفانه سرعت شب با روز برابره بعد میبینی همون روز اول برات زده محدودیت بعلت عدم رعایت مصرف منصفانه!!! من شب اول 180 مگ دانلود داشتم بعد هم که زنگ زدم پشتیبانی بعد از کلی سروکله زدن خانمه میگه سیاست تهران همینه قبلا اینجور نبود اما اخیرا برای سردیس های جشنواره رو 120 محدود میکنن از همون اول. حالا چرا دروغ میگن و از اول نمیگن آدم تکلیف خودش رو بدونه بله واقعا سرعت 120 بدرد دانلود زیاد نمیخوره چون بقول شما پول برقش بیش از مجانی بودنش میشه. چه میشه کرد فعلا که زورشان میرسه تو سال2016 هنوز منوشما باید نگران سرعت دانلود و هزینه زیاد اینترنت باشیم افغانستان هم سرعت و قیمتش از ما بهتره. در دنیا وای فای اونقدر ارزون و نامحدود هست که دیگه کسی پسورد روش نمیگذاره تا دیگران هم استفاده کنند وای فای دیگه سرعتی ارایه نمیشه و این بامبول بازیها که شب محدود کنیم و نیم بها حساب کنیم و این حرفها اصلا دیگه مطرح نیست. استرالیا دوست من هست میگه چهارصد گیگ ماهانه با سرعت 100 مگابیت به پول ایران 70 هزار تومن میدن. درآمد متوسط ماهانه اونها حدود 15 برابر ایران هست یعنی حدود 9 ملیون تومن این هفتاد تومن درآمد یک چهارم روز شون هست.برای ایران معادل سازی کنی میشه حدود شش هفت هزار تومن حالا تو ایران با شش هفت هزار تومن دو گیگ بهت میدن!نقل قول:
لطفا حذف شود . اینم از سرعت بالای اینترنت که دوتا پست پشت هم ارسال شده !
بدبختی ما همین که همیشه خودمون رو با هیچی مقایسه میکنیم ! دولت مدتی هست که اینترنت ارزان در اختیار isp ها قرار داده تا بواسطه ان خدمات بهتر و ارزانتری به مردم ارائه داده بشه اما عملا اومدن تعرفا رو جوری تنظیم کردن که با قبل تفاوت چندانی نداردنقل قول:
از طرفی باور کنید اگر به این شرکتهای ارائه دهنده اینترنت پهنای باند مجانی هم داده بشه برای اینکه در درامد حاصلشون خدشه ی وارد نشه (با سیاستی که شرکتهای ارائه دهنده بین خودشون اتخاذ میکنن} عملا جوری تعرفه ها رو میچینند تا مصرف کننده رو برای برطرف کردن نیازهاش همچنان تشنه نگه دارند ! هر چقدر مصرف کننده عطش بیشتری داشته باشه انگیزه بیشتری برای دانلود و در نتیجه خرید حجم اضافی بوجود میاد !
شما برا سرعت پایین به اوپراتور ایرانسل زنگ بزن بگو که تو منطقه شما سرعت پایینه حتما رسیدگی میکنن یکی از اقوام ما از اینترنت نامحدود شبانه ایرانسل استفاده میکنه میگفت تو منطقشون سرعت اینترنت نامحدود شبانه3g روی 200 کیلو بوده با تماس ب اپراتور سرعت به 1 مگ رسیده گویا بعد تماس دکل نزدیک منزل رو تقویت کردن ! اگر اینجور باشه دمشون گرم
اگر همین ایرانسل و همراه اول کاری کنند که این شرکتهای مال مردم خوره ارائه دهنده adsl تکونی بخودشون بدن ، کمتر به فکر خالی کردن جیب مردم بشند.
نه بابا ایرانسل که اساسا پاسخگو به کسی نیست البته زنگ میزنی میگن باشه در حال پیگیری هست (چون همون زمان هم بابت پشتیبانی داره ازت شارژ کم میکنه!) ولی در عمل کاری نمیشه اون کسی هم که شما میگی شانسی و اتفاقی سرعت منطقش تغییر کرده شما الان زنگ بزن بگو من سرعتم 300 هست میگه خیلی هم عالیه! خود سال پیش دیدم سرعت خوب هست طرح شبانه نامحدود هم داشت رفتم پانصد هزار تومن دادم مودم و طرح یکساله. چهار پنج ماه خوب بود یکباره سرعت اومد در حد زیر 100 اینقدر پشتیبانی زنگ زدیم ایمیل زدیم تا خسته شدیم شش ماه همین حالت بود مجبور شدم دوباره وای فای رو راه بندازم. اون طرح های نامحدود شبانه (چهار ساعته) رو هم برداشتند.نقل قول:
چرا 4 صبح بیدار بشه !؟ چرا با pc دانلود کنه که هزینه برق براش بیفته !؟نقل قول:
واقعا کمتر کسی میتونه هر روز 4صبح بیدار بشه برا دانلود ، فرض اگر هم بتونه با سرعت 120 حداکثر بشه 2.5 گیگ دانلود داشت که با توجه به زمان بد و هزینه برق اصلا بصرفه نیست .
من خودم الان 3 سال هست همه فایل هام رو با تبلت دانلود میکنم !
دانلود منیجر هم برای اندروید زیاده
میشه تتظیمشون هم کرد خودکار 4 شروع کنن - 10 تموم کنن
برای صبانت احتیاجی نیست مودم خاموش و روشن بشه؟ چون بقیه شرکت ها سر همین قضیه سابقه حجم کم کردن دارننقل قول:
نه من خاموش روشن نمیکنم حجم کم نمیکنهنقل قول:
البته های وب و اسیا تک هم که بودم هیچ وقت خاموش روشن نمیکردم ( تو 1 سالی که اسیا تک بودم فقط 2 شب سیستمشون قاطی کرد حجم کم کرد )
امروز کلا صبانت قاطی کرده نتمو رو 4 مگ بسته الانم یه 20 دیقه ای منتظر بودم تا ایپی بگیره مودم
فک کنم بخاطر شبکه اطلاعاته
حل شد ... با پشتیبانی تماس گرفتم این بار مشکلم رو حل کردن و خط رو روی 8 مگ بستن
شما از چه دانلود منیجری برای آندروید استفاده میکنید که تنظیم تایم هم داشته باشه. من بین چنین برنامه هایی Adm رو بهتر دیدم و خیلی وقته استفاده میکنم انصافاً هم دانلود منیجری خوبی هست اما بخش تنظیم دانلود در زمان مشخصش گاهی کار میکنه گاهی صبح بلند میشم میبینم اصلا شروع به دانلود نکردهنقل قول:
Loader Droid download managerنقل قول:
صبانت ازون شرکتاس که راحت دون میپاچه مشتری جمع میکنه !!!
بعد از 6 ماه مشتری بودن وضعیت پینگ از فرانکفورت از 120 اومده رو 509 !!! اپلود از 0.79 اومده رو 0.03 یه اهنگ نمیتونم بفرستم!
به کجا ناله میشه کرد؟؟
به نظرم سرعت 2-3 روزیه بدتر شده
بسلامتی دو سه روز است که فاز اول شبکه اینترنت ملی با هزینه ناقابل بیست هزار ملیارد تومن راه اندازی کامل شده احتمالا اختلالات این چند روزه که سراسری هست هم به همین قضیه بر میگردهنقل قول:
نقل قول:
سرعت شبانه نامحدود ایرانسل بین ساعت 2 تا 4 متوسط 300 کیلو بود اما هر چی به صبح نزدیکتر میشدم سرعت بیشتر میشد تاجایی که طرفای ساعت 6 صبح به 1.3 مگابیت میرسید زنگ زدم پشتیبانی ( زنگ ب اوپراتور از شارژ کم نمیکنه ) مشکلم رو مطرح کردم بعد از تماسم اوپراتور ایرانسل سه روز که به شمارم زنگ میزنه کیفیت اینترنت رو ازم سوال میکنه ( جوری شده که دیگه میخوام به دلیل تماس بیش از حد ازشون شکایت کنم :n02:) دمشون گرم اصلا فکر ش نمیکردم انقدر پیگیر باشند ، الان سرعت نتم خیلی بهتر شده تقریبا از ساعت 2 سرعتم روی 1 مگ فیکس شده .
اگر تصور میکنید هزینه تماس با پشتیبانی مجانی است کافیه یکبار که شارژ ندارید سعی کنید باهاش تماس بگیرید!یا از خودشون بپرسید. ضمنا من نگفتم تماس میگیری جواب نمیدن سیستم ثبت و پیگیری دارند اما اینکه بگی سرعتم کمه بگن باشه برات زیادش میکنیم یا مانند adsl بر اساس پهنای باندی که میخری حداقل تعهدی داشته باشند اینجوری نیست مگر اینکه نقص فنی در دکل شما باشه که گزارش کنند و طی چند روز درست بشه وگرنه در مورد سرعت و پهنای باند عملا هیچ کاری از دست منو شمای کاربر بر نمیاد یک مدت خوب هست یک مدت خراب میشه و این دیگه شانسی هست.نقل قول: