سرعت وب گردی من امشب خیلی توپ شده! با اینکه دارم دانلود هم میکنم عالیه!
سرعت دانلود هم خوبه! از راپید گو...
محتوای مخفی: ..
Printable View
سرعت وب گردی من امشب خیلی توپ شده! با اینکه دارم دانلود هم میکنم عالیه!
سرعت دانلود هم خوبه! از راپید گو...
محتوای مخفی: ..
سرعت 512-eco
مرکز مخابرات : اشرفی اصفهانی
بالاخره بعد از هفته ها بدبختی و بیچارگی ، به نظر امشب سرعت ها خوب شده ، البته زیاد نیست مثل قبله ، هنگام دانلود 50-60 KB/s میده . پینگ هم خوبه ، ولی کلا پینگ شاتل با سرورهای خارجی زیاد شده . اگه چشمش نزنیم ، خدا کنه همینجوری بمونه .
همچنان مشکل در دانلود
هر 10 دقیقه ارتبا قطع میشه و دوباره باید چند بار قطع و وصل کنم تا 10 مین دوباره با سرعت 64 دانلود کنه
کاش شاتل یک امکانی رو فراهم میکرد میشد ترافیک رو از یک اکانت انتقال داد به یک اکانت دیگه اینطوری خیلی خوب بود
واقعا در حال حاضر میشه گفت شاتل به آشغال ترین شرکت تبدیل شده.
نقل قول:آقا این لینک رو بذارید تو همین تاپیک تا همه پر کنیم و بفرستیم،شاید افاقه کرد.:31:نقل قول:
من بعد از کلی وقت که نتونستم دانلود کنم بالاخره یک ایمیل دریافت کردم که گفتند مشترک گرامی تامل داشته باش.
من هم گفتم مگه تا الان چی چی داشتم!
چند روزی سرعتم بسیار پایین بود و حتی تو باز کردن صفحات مشکل داشتم....
2 روز پیش تماس گرفتم با پشتیبانی.....خطم رو چک کرد مشکل نداشت....
بهدش پیشنهاد کرد که کش مرورگر رو پاک کن....اینکارو کردم بعد از یک Restart سیستم سرعتم توپپپپ شد ....مثله روز اول
مشهد.الان دیگه کلا وصل نمیشه
ولی اهواز عالیه
سرعت دانلود با 128=62
آقا دیشب خیلی جالب بود.
من ساعت 12.30 تست کردم دیدم سرعت اومده پایین بعد ساعت 1 چک کردم دیدم 80 بود وتا صبح هم موند 1 بار هم دیس نشد.
من به عنوان کسی که از سال 85 تا امروز از شرکت های آسیاتک - صبانت- عصره انتقال داده ها - فناوا و شاتل سرویس گرفتم میگم که بهترینشون شاتل بوده.خیلی هم راضی هستم.
اینام مارو کشتن با این "تامل بفرمایید"! :31:نقل قول:
چند شبه عالی شده.
:دینقل قول:
من که چند شبه نمیدونم وضعیت دانلود شبانه چجوریه! چون چیزی برای دانلود نمیذارم ولی سرعت وبگردی مثل قبل خوبه:8: و همچنین سرعت دانلود در طول روز
حالا اوضاع دانلود شبانه شما چطوره؟
چیکار کنم اینترنتم کمتر DC بشه ؟
نویز خطمون فکر کنم بالاست.
چی کار کنم کم بشه ؟
سیم کشی رو کلا از جعبه تقسیم عوض کردیم.ولی هنوز به طور متناوب چراغ استتوس مودم خاموش میشه .
سرعت دانلود و وبگردی روزانه خوبه. ولی خدا نکنه ساعت1:00:01 شب بشه!!!یه دفعه از 60-70 میرسه به 5! حالا بازم جای شکرش باقیه بعد از این همه چت و صحبت تلفنی با پشتیبانی قبول کردن مشکل از خودشونه و گفتن تامل کنیم! حالا تا کی رو فقط خدا میدونه:31::31:نقل قول:
زنگ بزن پشتیبانی . اونا میان خونتون راهکار میدن ، ممکنه مشکل از مخابرات هم باشه و میرن تغییراتی میدن .نقل قول:
من یو.تیوب میخوام :( کسی آدرس جدید نداره ؟ آدرس دارم ولی ویدئوهاش play نمیشن
از این قندشکن استفاده کن :نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/133442486/9e520291/PR_online.html
این از بیرکاته عاطفه!!! منم همین وضعمنقل قول:
مرسی ، این قندشکن رو داشتم ولی صفحه یو.تیوب رو درست باز نمیکنه که بخواد ویدئوش رو play کنه:41:
از فایرفاکس استفاده کن. برای من خوب جواب میده .نقل قول:
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
از این IP هم میتونی استفاده کنی :
کد:http://208.117.236.71/
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------
اگر هیچکدوم جواب نداد با قندشکنی که دادم برو تویو آدرس ویدئوی یوتیوب مورد نظرت رو بده تا لینک مستقیم دانلودش رو بهت بده ...کد:http://keepvid.com/
سرعت شما هم افت کرده ؟
شدیدا...نقل قول:
دانلود 2 کیلو
سلام مجدد به دوستان شاتلی که تاپیک رو بالا نگاه میدارن :31:
سرعت همچنان درست است در 6 امین روز متوالی
اما امروز از 3 تا الان قطع بود و 718 میداد
من Art5 دارم در حدود 7 ماهه که این سرویس رو دارم و خوب بود و همیشه سرعت دانلودم 50-55 بوده امــــا الان دو هفته است از اول بهمن تا امروز یعنی 12 بهمن بشدت مشکل دارم و سرعت دانلودم از سایت موزیلا در حدود 10 و مایکروسافت حدودا 15هست که اصلا ارزش حق اشتراک ماهی 65000 تومن رو نداره و سرعت در حد Dial-up شده با اینکه پشتیبانی اونها مدعیه سرعت سرویسها رو گذاشتند روی یک مگابیت! یعنی سرویس یک مگ اینها الان سرعت 10-15 کیلوبایت هست! در ضمن پشتیبانی شاتل واقعا افتضاحه هم از نظر اشغال بودن و هم از نظر جواب های اشتباه یا الکی که میدن الان دقیقا 11 روزه به پشتیبانی ، نظارت بر کیفیت و... زنگ میزنم اما هیچ نتیجه ای نگرفتم جز اعصاب خردی و .. با چند تا سیستم هم سرعت رو چک کردم، متاسفانه این شرکت اصلا اینکه مشترک مشکل داره براشون مهم نیست و هیچ اقدامی برای رفع این مشکل افت سرعت در این 11 روز نکردند. به هر حال من به این نتیجه رسیدم که دیگه با شاتل ادامه ندم.
لطف کن آی پی یوتیوب رو بردار چون بلافاصله فیلت-ر میشهنقل قول:
براش پیغام خصوصی بزار
سرعت اینترنت شدیدا افت کرده!! به زور پی سی باز کرد!!
با سلام خدمت دوستان منم مثل دوست عزیزمون athryal همین مشکلات افت سرعت طی 1 ماه را دارم البته ارت 6 دارم طی این 1 ماه هیچ جوابه درستی پشتیبانی به من نداده خلاصه یکی از کارمند های پشتیبانی شاتل بهم گفت که خودش از یک شرکت دیگه سرویس میگیره و ... در نتیجه وقتی کارمند خود شاتل اینو بگه دیگه تا اخرش رو میشه خوند :13:
صحبت از قند شکن مگه خلاف قوانین انجمن نیست؟!
شما واقعا ماهي 65000 تومن ميريزي تو حلقوم شاتل ، اونوقت سرعت دانلودت در بهترين حالت 55 است؟:18:نقل قول:
آقا يه تجديد نظر حتما بكن
دقیقا به من هم همین ها رو میگفتند من فکر میکردم فقط من مشکل دارم و با با این فرو م آشنا نبودم و اون پشتیبان های شاتل هم بقدری دروغگو هستند که به من گفتن فقط شما افت سرعت دارید و مشکل از شماست نه ما.ولی اینجا که بقیه هم این مشکل و دارند متوجه دروغ اینها شدم. سیستم تون مشکل داره! رپید شر معتبر نیست! ولی وقتی دیدند من با مایکروسافت و موزیلا و دانلود دات کام و kernel.org و هزار یک سایت دیگه که خودشون گفتن از اونها دانلود کنم هم مشکل دارم پشتیبانشون به اسم آقای احمدی گفت خوب مهم نیست اینها مشکل از آی اس پی ما نیست!!! و سرعت همینه که هست و مشکلی از سمت ما نیست اون سایتها هستند که مشکل دارند چون شما از سایت opera.comخیلی خوب دانلود میکنید! وضعیت منهم مثل بقیه دوستان حدودا دوهفته هست که سرعت اینجوریه و همونطور که بقیه گفتن چند روز بده و یک روز خیلی خوب میشه و دوباره بد میشه برای چند روز و یک روز خوب میشه. شاتل بدون شک یکی از گرونترین سرویس دهنده های اینترنت در دنیاست و با این قیمت و کیفیت و این دروغ گفتنهای پشتیبانیش اصلا ارزش نداره.حداقل قبول کنند که مشکل افت سرعت دارند با اینکه سرعت ها رو یک مگابیت گذاشتن، حداقل بگن مشکل از ماست و براتون جبران میکنیم نه اینکه دروغ بگن.نقل قول:
چون مجبور بودم بین دایال آپ و آرت 5 یکی رو انتخاب کنم مجبور بودم. مرکز مخابرات ما فقط شاتل سرویس می داد شاتل نامرد هم میگفت به مرکز شما زیر آرت 5 سرویس نمیدم بنابراین مجبور بودم... ولی پولش به کنار این دروغ گفتنشون که فقط وفقط شما مشکل افت سرعت دارید و سایران کاربران با سرعت عالی دانلود میکنند حال من رو بهم زد! الان از اول بهمن تا امروز هر روز مشکل داشتم... کاش روزی برسه همه اینترنت پر سرعت و ارزون و بدون محدویت داشته باشن و شرکتها و یا مخابرات هم با کاربر رو راست باشن و فقط مشترک رو به شکل پول نگاه نکنند.نقل قول:
ای بابا همه ی اینها حرف هستش
پشتیبانی همش چرت و پرت تحویلت میده
من دیشب از یه خط که 512 بود تونستم 500MB دانلود کنم جالب تر اینجاست پشتیبانی هم گفت منطقه شلوغه
ولی همسایه ما که 128 داره دیشب 1Gig دانلود کرد
واقعا دزد تر از این هم میتونه باشه شاتل ؟
شب ها طبیعیه همه میریزن و میزنن رو دانلود چون رایگانه ولی روزها چون از ترافیک کم میکنه کسی دانلود غیرضروری انجام نمیده و فکر کن روزها هم اگه رایگان بود دیگه سرعت چی میشد
اصلا طبیعی نیست.چطور بعضی سایتها سرعت درسته بعضی نه؟این نشون دهنده اینه که شاتل محدودمون کردهنقل قول:
دوستان من امروز یه چیزی رو پیله کردم به پشتیبانی و تقریبا هم جواب داد.
ما این 10 روز مشکل داریم شک نکنید، طبق یکی از بند های قرار داد شاتل تعهد کرده که در برابر خرابی و قطعی خسارت بده.
امروز که زنگ زدم پشتیبانی حدود ساعت 4 طرف گفت مشکل از دیتای مخابراته و از شاتل نیست، بهش گفتم به من چه، گفت خوب من چه کمکی میتونم بکنم، گفتم اینترنتم قطع شده وصلش کن، گفت عرض کردم که از دیتای مخابراته، گفتم منم گفتم به من چه
گفت پس مشکل چیه؟ گفتم اینترنت من قطعه، گفتم اگر امر دیگه ای دارید در خدمتم، گفتم طبق این بند قرار داد من با شاتل قرار داد بستم، شما میگی از مخابرات قطع هست باشه ولی خسارت رو باید بدی، اگر خواستی شاتل بره از مخابرات خسارت بگیره اونش به من ربطی نداره، قرار داد من با شاتل هست و شاتل طبق این قرار داد باید پاسخ گوی من باشه...
خلاصه طرف قبول کرد، به نظر هر وقت اینها گفتند مشکل از مخابراته همگی بگیم به من چه؟
بخاطر این چند ساعت قطعی که امروز داشت میرم ازشون شکایت میکنم
قطعی فقط برای شاتل نبوده!نقل قول:
اختلال مقطعی در اینترنت کشور
forum.p30world.com/showthread.php?t=385155
3 شبه که کامل قطه !
اینجا سمنان :دی