رفیق همشون یکین.من هر دو شون رو داشتم که فرق عمده ای هم با هم ندارن.نقل قول:
Printable View
رفیق همشون یکین.من هر دو شون رو داشتم که فرق عمده ای هم با هم ندارن.نقل قول:
شما چه مدلشو داری؟از کیفیت و پوشش دهی انتنش راضی هستی؟من شنیدم زایکسل به نویز خیلی حساسه و سریع قطع می شه.نقل قول:
زاکسل هم برند خوبیهنقل قول:
خودم دو مدلشو داشتم و دارم راضیم
نه مشکلی نداره
باسلام یک سوالی که داشتم این بودکه بامودمDSL_2730U میشه بدون این که به خط تلفن وصل شد ازاینترنت وایرلس بدون سیم استفاده کنم چون روش نوشته Wireless n150adsl2+modem router
اگه یه کمکی کنید ممنون می شم
چطور میخواید مودم را به اینترنت وصل کنید بدون تلفن؟!به عنوان اکسس پوینت از یه مودم دیگه اینترنت بگیرید؟نقل قول:
نه می خوام از وایرلسش استفاده کنم چون خط مافیبرنوریه نمی تونم ازadslاستفاده کنم می خوام به جای این که به تلفن وصل شم ازوایرلس استفاده کنم ایا مودم من مودم وایرلس هست یا مودم وایرلس باید بخرم
والا من خودم d-link دارم خداروشکر، این tp_link ماله یکی از دوستانه:n16:، باو پورشه وارداتی دس کاریش میکنن اتیش میگیره مودم ک جای خود :n02:نقل قول:
نه عزیز باید ار شرکت های خاص که اینترنت وایرلس میدن بگیری که اونا دستگاه مخصوص خودشون رو دارن.... خیلی هم گرونه معمولا....نقل قول:
باید از سرویس وایرلس و یا وایمکس(ایرانسل/مبین نت) استفاده کنید اگه خطتون ADSL ساپورت نمیکنهنقل قول:
آنتن رادیو وایرلس هم حدود 250 تومن هست
دوست عزیز مودم های ایسوس را چه طور میبینید؟مثل این که خیلی خوب جواب داده اند.توی D-Link مدل 2750U NEW گزینه ی خوبیه؟نقل قول:
مودمهای خوبی اند ولی سرهای قدیمیشون دماشون زیاد بالا میرفت سری جدید را اطلاع ندارمنقل قول:
لعنت به مخابرات !
8/25 خط سفارش دادم ، تا امروز ندادن ...
هر دفعه ز میزنم میگن 10 روز دیگه :n24:
سلام دوستان من مودم d-link 2730u سفید دارم .من از شرکت قبلی که نت داشتم که مخابرات بود مخابرات برام مودم رایگان اورد و یه یارویی اومد نصبش کرد و وایرلسش رو هم وصل کرد و با گوشی هم میتونستم وصل شم ولی الان که شرکتو عوض کردم با اینکه فقط جای وی پی ای وی سی اس رو عوض کردم و به تنظیمات وایرلس دست نزدم وقتی با لپ تاپ وصل میشم کانکت میشه اما میزنه no internet access کسی میدونه مشکل از چیه؟؟؟ :n16: ممنون میشم کمک کنید اینم ایدی یاهوم الانم انلاینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چراغ اینترنت روی مودم روشن هست؟نقل قول:
علاوه بر وی پی آی وی سی آی ،نام کاربری و پسورد اتصال که مربوط به شرکت جدید هست رو هم تو مودم عوض کردین؟
بله دوست عزیر از طریق کابل لن به اینترنت وصل میشه ولی از طریق وایرلس با گوشی یا لپ تاپ هم کانکت میشه ولی میزنه no internet accessنقل قول:
می تونی دوباره مودم رو تنظیم کنی؟نقل قول:
کسی دیسکانکت کردن اتصال PPPoE اینترنت از داخل مودم را بدون خاموش و روشن کردن مودم را بلده؟برا تغییر آی پی میخام:n02:
مال مودم 8811 را بلدم ولی مودم TD-W8951ND را نمیدانم -شاید وجود نداره:n30:
تو زبانه Advanced setup >ADSL که بری یک گزینه برای save داره اون رو بزن.مودم چراغ ADSL قطع میشه و دوباره اینترنت میگیره.نقل قول:
موفق باشی
ممنون دوست عزیز-درسته این روش که گفتی میشه ولی چون adsl قطع میشه زمان بیشتری میبره-چون من مجورم برا گرفتی آی پی که نسبت به بقیه آی پی ها که سرویس دهنه ام ارائه میده،چندین دفعه اینکار را انجام بدم و شانسی اون آی پی را میگیره خیلی زمان طول میکشهنقل قول:
مثل این مودم 8811 اگه میبود خیلی راحت میشد:n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مودم بلد نیستم اما از تلنت بلدم که خب چراغ adsl هم به دنباله اش خاموش می شه تا چند لحظه.نقل قول:
توصیه می کنم مودم رو بذاری روی بریدج و با کانکشن وصل بشی . اینطوری خیلی ساده و بسیار سریع در کمتر چند ثانیه ای پی عوض می کنی
دوستان من یه مشکلی با نت دارم اینه که وقتی تو بازی های انلاینی مثله کانتر هستم بعد حدود 1 ساعت پینگ از 50 میره رو 150 و همیشه هم اینجوریه و با ریست کردن هم درست نمیشه ولی فرداش خوب میشه بعد تو بازی هم وقتی تیر میزنم پینگ میره بالا اینترنتم هم رنگین کمان هست 3مگ در 512 اپلود
مودمم هم TP link TD-W8961ND
سلام دوستان من زمانی که اسپلیتر به مودم وصل میکنم اینترنتم سرعتش مثل دایل آپ میشه ولی زمانی که اسپلیتر رو بر میدارم درست میشه میشه من رو راهنمایی کنید در ضمن اسپلیتر رو روی یه مودم دیگه امتحان کردم درست بودش .ممکنه از تنظیمات مودم باشه؟؟؟؟مودم 2730u dlink
احتمالا ازتنظیماتهنقل قول:
میتونی ریست بزنی دوباره امتحان کن.
عکس از مقادیر نویز بزاریدنقل قول:
تاپیک زیر هم تاپیک خوبیه:
رمز wifi رو هر کاری میکنم نمیشه عوض کرد حتی ریست هم کردم مودمم هم tp link
یعنی چی؟نقل قول:
وقتی ریست میشه که دیگه رمز نداره!
آره تعجب خودمم از همینه رمزش میمونه.قبلا اینطور نبودشنقل قول:
سخت افزاری ریست کننقل قول:
میشه بگی چجوری ؟
پشت مودم دکمه ریست هست که باید با یک وسیله تیز ریست کنینقل قول:
سلام وقتتون به خیر ..من یه مودم لینکسیس دارم
مدتیه که وای فای لپ تاپم به اسم (Disa 11) به شکل عجیبی 2 تا میشه و با روشن کردن وای فای میره رو حالتی که یه شماره 2 به عنوان پسوند به اسم وای فای اضافه میشه (Disa 11 2) و به هیچ وجه اینترنت نداره ...ابتدا مینویسه که کانکت شد و سپس لیمیت میزنه و اینترنت نداره .........این راه ها رو امتحان کردم ولی جواب نداد :
1- درایور وای فای رو ریموو و دوباره نصب کردم ...
2-تو تنظیمات مودم اسم ورمز وای فای رو عوض کردم نشد
3- مودم رو ریست کردم و حتی دوباره اسم وای فای رو عوض کردم باز هم نشد
4- تو گوشی اندروید برنامه Wiffifixer رو امتحان کردم
5-برنامه hp wireless assistant رو هم نصب کردم نشد
6- با تعویض ویندوز هم درست نشده
با چند بار خاموش / روشن کردن وای فای درست میشد که الان مدام قطع و وصل میشه گاهی هم اسم قبلی مودم رو با اتصال کابل مینویسه .....ولی خیلی وقته که لپ تاپ خواهرم و گوشی خودم به اینترنت وصل نمیشه ....فقط لپ تاپ خودمه که با چندبار کانکت شدن نهایتا به اینترنت وصل میشه !
کسی میتونه کمک کنه ......ممنون
مدل مودم : ADSL Linksys WAG 120N
من در مورد اینترنت وایرلس سوال داشتم
میخوام ببینم اگه یک جا اینترنت پرسرعت داشته باشه از طریق وایرلس میشه دوتا سیستم از یک اینترنت استفاده کنن
درواقع ما تو خونه یک اینترت داریم که یک کامپیوتر از طریق کابل شبکه به اینترنت وصله وآیا کامپیوتر دوم میشه از طریق وایرلس از همون اینترنت استفاده کنه و اصولا بخواهیم که وایرلس رو فعال کنیم چه چیزهایی لازم هست؟؟؟
ممنـــــــون
این مورد برای اکثر یوزر های وایرلس معمولا پیش میاد که در اکثر موارد(برای خودمم پیش میاد) با عوض کردن SSID ایراد برطرف میشه !!!نقل قول:
بله چرا که نشه !!!نقل قول:
نیاز به یه مودم روتر وایرلس دارید !!! که اینترنت رو به صورت بیسیم پخش کنه @@@ و هر تعداد سیستم که بخواید میتونید وصل کنید و از اینترنت استفاده کنید !!!
کمترین رنج قیمت مودم وایرلس هم 70 تومن به بالا هستش
کانکشن رو خودکار هستش pppoe
بعد از دو یا سه ساعت ارتباط قطع میشه در واقع تایم اوت میشه بعد دستنیشن نات ریچبل میشه بعد وصل میشه (30 ثانیه تقریبا یکم بیشتر)
این موضوع همه روزها اتفاق میفته روزی چندبار
به نظرتون علتش چیه ؟
یه سوال دیگهنقل قول:
لازم نیست چیزی به پشت کیس وصل بشه میخوام ببینم سیستمم وایرلسش فعال شده یا نه باید چکار کنم؟؟
با سلام
دوستان خواهشا لطفا پست منو هم بخونید .
الان چند وقته بدجوری زهنمو درگیر کرده .
من یه تبلت خریدم با این مشخصات :
یه مودم هم خریدم با این مشخصات :
dlink 2730u
میخواستم کمکم کنید تا وایرلس رو در بهترین حالت ست کنم تا بیشترین کارایی رو داشته باشه .
البته برای اینترنت مهم نیست . سرعت اینترنت من 30 کیلوبایت در ثانیه هست ! نامحدود .
بیشتر واسه ارسال فایل از تبلت به کامپیوتر و برعکس میخوام .
یه نرم افزار نصب کردم به اسم wifi speed test ، باهاش تست کردم .
سرعت خواندن 20 مگابیت بر ثانیه و سرعت نوشتن 10 مگابیت بر ثانیه هست .
حالا میخوام بدونم چجوری بیشتری سرعت رو بگیرم ؟
در ضمن وقتی با برنامه airdroid فایل میفرستم به تبلت ، سرعتش خیلی پاینه ! در حد 20 - 30 کیلو بایت !
این برنامه از اینترنت استفاده میکنه یا مستقیم با وایرلس ه ؟
با برنامه ES explorer هم تست کردم در حالت lan مود . در این حالت سرعت کپی از کامپیوتر به تبلت بهتر شد . 650 کیلوبایت در ثانیه .
ولی بازم فکر کنم سرعتش پایینه .
من چطوری میتونم تبلت و کامپیوتر رو از طریق وایرلس شبکه کنم ؟
تبلت رو به مودم وصل میکنم . بعدش با cmd پینگ میگیرم (از آی پی تبلت) . ولی پینگ نمیده !!!
چطوری تو ویندوز سون adhoc بسازم ؟ ازم pin میخواد ! پین رو از کجا بدست بیارم ؟ خودش نوشته پشت مودم هست . ولی من چیزی ندیدم .
سلام
مابین DLINK 2770 و TP-LINK 8980 و TP-LINK 8970 کدام بهتر هست و شما پیشنهاد میدین؟
ممنون
اینترنت چون خودش DC میشه این رو مینویسه !!! بعد وصل شدن دوباره اوکی میشه !!! ایراد از ISP هستشنقل قول:
اگر بخواد برای سیستم خودتون هم بی سیم باشه باید یه کارت شبکه بی سیم هم برای خودتون بخرید ولی اگر نه مودم های وایرلس معمولا 4 تا پورت لن هم همراه خودشون دارن !!! میتونید از اون ها هم استفاده کنیدنقل قول:
TP-LINK 8980
DLINK 2770 زیاد جالب نیست
نرم افزاری که شما برای ارسال فایل استفاده میکنید ذاتا سرعت پایینی دارن !!!نقل قول:
در ضمن فکر کنم سرعت شبکه مودم 2730 150 مگ بر ثانیست که حدود 19 مگابایت برای دریافت میشه استفاده کرد !!
ولی چون وسیله که شما دارید ازش استفاده میکنید و تبلت هستش و سرعت هارد تبلت ها اصولا کم هست و طبیعاتا چون برنا مه های زیادی روی هارد در حال اجرا هسات سرعت دریافت به مراتب خیلی کمتر خواهد بود
در کل بهتره که از این برنامه برای ارسال و دریافت فایل برای اندرویئد و PC استفاده کنید که حداکثر سرعت ممکن رو برای شما میده
انتخاب من هم با توجه به امکانات و شکل ظاهرینقل قول:
TP-LINK 8980 هستش