ممنون از پاسختون. اگه میشه قیمت حدودی سوکت برای سمند رو بفرمایین. مرسینقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ممنون از پاسختون. اگه میشه قیمت حدودی سوکت برای سمند رو بفرمایین. مرسینقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
خواهش، سوکتها ده پانزده تومن هستندنقل قول:
با عرض سلام خدمت دوستان
از دوستان کسی شنیده برند audioson دارای محصولات تقلبی در ایران باشه؟یا می شه به همه محصولاتش اعتماد کرد؟
ضمنا اگر چندتا کامپ 13 سانتی با قیمت معرفی کنین ممنون می شم.
درود
عید همگی دوستان مبارک:n16:
آقا حمید آمپلی دیگه خستم کرده!
اکسسوری طبق گفته شما از وسایل درجه یک بازار!
باتری هم نو!
ولتاژ هم رو 14.1!
گین آمپ هم رو high هست! همون 4ولت!
ولوم هم از 35 تا نهایت 25 تا میدم!
ولی بازم هر 20-10 دیقه یه بار صدا قطع بعد از 2 ثانیه صدا وصل میشه!
ایراد از چیه؟:n03:
سلام عید قربان رو به همگی شما عزیزانم تبریک عرض مینمایم.نقل قول:
من صدای پخش شما رو نشنیدم ولی با تجربه ای که من دارم همیشه پخشهای غیر فابریک صدای بهتری داشته اند.
منظورتون از پارازیت تویز بود؟این کاهش صدای یک اسپیکر اگر آمپلیفایر داشتید و گین دقیقا مثل هم ست شده بود میشد از خروجی آمپلیفایر باشه ولی بدون آمپ رو من تجربه نداشتم. باید با یه تعمیر کار مشورت نمائید.نقل قول:
نه دیگه چاره ای نیست جز سایز 10.نقل قول:
نه هنوز خبری نیست.
رضا جان ممکنه خود آمپ مشکل داشته باشه. باید بفرستی برای تعمیرگاه شرکت.با فروشنده صحبت کن و باهاش هماهنگ کن .نقل قول:
سلام دوستان
درسته که میگن باند 6965 اس امپیلی خور نیست ؟ دلیلش چیه ؟ اگه امپیلی ببندم چی میشه ؟
بچه ها به نظر شما پخش کنوود 7056 بهتره یا پاییونر 9650 bt? اصلان این پخشها حرفه ای هستن؟
کدوم قویتره و آیا این مدل کنوود هم مثل پاییونر هنگام پخش موزیک دمو تصویری داره
مدل اصلی پایونر ساخت کجاست
با عرض سلام
می خواستم ببینم کسی از کامپ hertz esk 165 l.5 استفاده کرده؟جنس صداش چطوره؟و اینکه ایا فیک هم داره؟
سلام بر اساتید
آقا حمید مورد از آمپ نبود!
کلا نصاب گند زده بود به همه چی!:n23:
برا جلو هم بین mtx t6c402 و helix e4x مرددم!
t696 چند تا رو حداکثر تحمل میکنه؟ 220 hp2x هرتز رو تحمل میکنه؟؟؟؟
دیگه بار گلیدن هم نرسید انگار!
از آمپ های موجود چی رو برا 696 بردارم؟
دمو تصویری مهمه یا کیفیت صدا ؟! باور کنین همچین چیزای گول زننده ای نهایت یک هفته شادتون کنه بعدش اصلا بهش نگاه هم نمیکنین !نقل قول:
7056 بهترین پخش کنوود هست، همینجا پست هارو بخونید متوجه محبوبیتش میشید
داش حمید پس تا 600 تومن همین پخشو پیشنهاد میکنید? داداش پس من همین پخش 7650 کنوود میبندم اگه تایید میکنی.من کلا میخوام سیستم جمع کنم.با این پخش چه چیزایی رو تایید میکنی که بگیرم.منظورم دوتا.باند درب جلو و باندهای عقب وساب وامپ چیزای دیگه هستش.ماشینم پرشیا هستش.میخوام هرچه زودتر تهیه کنم شما هرچی بگین همونو میگیرم.میخوام یه سیستم توپ با بیس عالیو قشنگ داشته باشم.ممنون .منتطرم
سلام حمید جان از نظر کیفیت پایونیر P80 بهتره یا 8019 کنوود ؟
سلام دوستان گرامی
اینارو دارم
پخش ۳۴۵۰ پایونیر (اصلا بدرد یخوره که سیستم روش بندازیم یا همون اول عوضش کنم)
اسپیکر JBL-GTO938 (میخوام یه جفت بیضی دیگه هم بگیرم و مسلما به یه آمپلی فایر هم احتیاج دارم)
حالا بنظرتون یه کنوود ۷۱۸ بندازم با توجه به اینکه تقلبی اون هم به بازار اومده یا اینکه از همون برند JBL انتخاب کنم که اسمش ۶۹۶ هست (یا شما راهنمایی کنید که چه باندی باهاش مچ میشه)
و کلا من از سیستم بیس میخوام نرم و خشک هم خیلی برام مهم نیست ولی اگه بیس نرم گیر بیارم در اولویتم هست( همون باس که همه میگن)
بعدش یه دونه آمپلی ۴ کانال بزارم یا دو تا دو کانال و هر چی که پیشنهاد میکنید مدل دقیقش هم لطفا بگید
کلا هم واسه یه جفت باند و آمپلی 600 تا 700 بیشتر نشه
و اگه قرار هست هد یونیت هم تعویض بشه که پیشنهاد هدیونیت رو بدید تا ذره ذره ارتقا بدم سیستم رو
من خودم عاشق 7150 و 5250 پایونیر هستم :72:
ولی پخش بهم معرفی کنید از برندهای آلپاین و کنوود که شاید بیخیال پایونر بشم
کلا شد هدیونیت -
4 تا باند بیضی(که JBL GTO938 رو دارم)
آمپلی فایر 4 کاناله یا 2 تا دو کاناله
و شاید یه زمانی واسه جلو هم کامپوننت بندازم
انتظاری هم که از سیستم دارم به ترتیب اولویت :
1 - بیس نرم Soft Bass :361:
2 - کیفیت Quality :22:
3 - بیس خشک Hard Bass
4 - اصلا و اصلا و اصلا از صدای تیز و تریبل خوشم نمیاد به هیچ عنوان
:5: :5: :5: :5:
راستی این کنوودایکس400 که میگن ردیفه رو پیشنهاد میکنید
سلام حمید آقا
این پخشها چه فرقی از لحاظ کارایی و کیفیت با هم دارن:
U559BT
U456
X400
CEM500BT
وقتی گفتید صدای کنود بهتر هست قید پایونر زدم.کارایی بلوتوث چقدر هست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوستان
پخش بنده کنوود 7056 هست و باند هم Infinity Kappa 693.11i چه آمپلی برای این باند پیشنهاد میدین؟
این باند، با این پخش صدای خوبی ازش درمیاد؟ یا باند دیگ ای پیشنهاد میدین؟
اقای execute یه سوال داشتم میشه بگی 7056 ساخت کجاست و از اصل بودنش مطمعنی.منم میخوایتم بخرم میشه بگی راصی هستی از 7056.باتشکر
سلام دوست من،حقیقتش من اینو دیروز از همکار خریدم و طبق گفته ایشون میگن دیگه این پخش از طرف شرکت توضیع نمیشه و همانند 8019 خیلی کم شده و تقریبا هرکسیم ک داره از خرید قبلش هست و قیمت ها هم به خاطر این دلیلی ک گفتم یکم بالا پایین شدهنقل قول:
برای بنده مالزیا هستش،به نظرم پخشی ک گارانتی شرکتی داشته باشه( البته کنوود نت الکترونیک هست) راحت میشه خرید کرد و از اصل بودنش مطمئن شد...
هنوز روی ماشین نصبش نکردم چون باند مورد نیازمو هنوز تهیه نکردم،ولی بانوجه به گفته های دوستان ،صدا و کیفیتش همانند 8019 هست با یکم امکانات بیشتر از جمله نتورک ،دو USB و ...
مرسی از جوابتون داداش.من خودم دنبال پایونر 9650 بودم ولی بعد یکم تحقیق از همینجا احساس میکنم 7056 پخش بهتریه.تا 600تومن شما چه پخشیو پیشنهاد میکنید.
پایونیر دیگ محصولاتش مثل قدیم کیفیت اولیشو نداره،تووی این رنج بوجه،بنده همین 7056 به شما پیشنهاد میدم ک از 9650 خیلی سر تره و امکانات 7056 قابل مقایسه با 9650 نیست...نقل قول:
سلام آقا حمید
راستش یه هدیونیت دارم که 100% میخوام عوضش کنم که 3450 پایونر هست
یه جفت باند JBL GTO938 دارم
و حالا میخوام یواش یواش سیستم رو بهش حالی بدم
اول که با توجه به قیمت خوب و تعاریفی که شنیدم هدیونیت رو کنوود ایکس400 در نظر گرفتم (یه ذره بالا و پایین آقا حمید شما پیشنهاد بذین)
بعدش دیدم باندهام تنها موندن گفتم یه دوست از همون خانواده بهشون اضافه کنم که JBL t696 روانتخاب کردم
ساب رو اصلا دنبالش نیستم حداقل تا کامل کردن سیستم و شاید بعدش به فکر بیفتم که البته ساب باکس رو میزارم
آمپلی فایر اصلا چیزی رو در نظر نگرفتم چون کلا بیسوادم اینجارو
بعدها حداقل چند ماه دیگه یهجفت یا دو جفت کامپ کیفیتی هم اضافه خواهم کرد
حالا آقا حمید و دوستان بسم الله واسه راهنماییهای بسیار حرفه ایتون
ماشین پراید 131
سلامنقل قول:
این اسپیکر 40 وات RMS هست. بدون آمپ هم میشه بست.البته نه اینکه آمپ نشه بست چرا یه آمپ 60 وات براش ببندید کیفیت صدا بهتر خواهد شد و دیستورشن هم کاهش میابد.
ای امان از دست این نصابان.چی بگم رضا جان.نقل قول:
من 696 رو تست نکردم ولی لیمیتد 595 رو 250 وات بهش دادیم با 944 آخ نمیگفت.هرتز آمپ 150 واتی داره فکر کنم. مدلش رو نمیدونم. یا راکفورد پاور .خلاصه زیر 150 وات بهش نده.
برای جلو هم هر دو در یک حد هستند.منتها اگر هلیکس خواستی بگیری قیمت بگیر به من بگو ببینم میتونم کمتر برات بگیرم.
در مورد گلیدن هم واقعا نمیدونم کی میاد ولی چیزی که قطعا گفتن این هست که میاد.
در مورد 7056 که هیچ بحثی نیست. بگیرید به سلامتی.اما در مورد یه سیستم کامل و مناسب الان یا باید هرتز بگیری یا راکفورد. که شخصا راکفورد رو که اصلا اسپیکرهاش رو توصیه نمیکنم و هرتز رو هم سریه های انرژی به بالاش .البته گلیدن متاسفانه قرار بود نیمه مهر بیاد که هنوز خبری ازش نیست.مسلما اگر کامپوننتهای این برند بیاد و همچنین 9*6 اون که CO 609 هست قطعا از هر دوی اونها بهتر هست. اگر عجله نداری صبر کن.نقل قول:
مسلما P80 بهتره.قبلا سوال کرده بودن دوستان نظرم رو دادم.نقل قول:
یکی بلوتوسشون هست و یکی هم تعداد خروجی Pre Out شون .کارائی بلوتوث هم برای استفاده از موبایل و مکالمه از طریق اون هست.نقل قول:
نقل قول:5602 پایونیر براش بگیرید اگر اسپیکرتون اصل باشه باید صدای خوبی ازش بگیرید.
امیر جان.نقل قول:
با X400 موافقم.از اون بهتر هم که دیگه میدونی 7056 هست.
در مورد اضافه نمودن اسپیکر دیگه باید فقط از همو.ن مدل استفاده کنید. انتخاب696 اشتباه هست.
برای آمپلیفایر هم 8604 برای دو جفت 938 کافیه.بقیه داستان هم که باشه برای آینده.
سلام حمید خان شرمنده داداش سوالمو بد پرسیدم
میخاستم نظرتو درمورد این پخشها بدونم از لحاظ کیفیت صدا
U559BT
U456
X400
CEM500BT
البته اگر صداش روی بلندگوهای فابریک سمند خوب باشه در اینده هم احتمالا قصد اضافه کردن امپ ندارم
ممنون میشم همچین 1ذره بیشتر واسه من که در این مقولات بیسوادم بیشتر توضیح بدی
حمیدبه چه دلیل میگی انتخاب 696اشتباه هست؟؟؟
اگه آقا رو از حمید انداختم و آقاحمید ننوشتم امیدوارم ناراحت نشده باشین
راستش کسایی رو که واقعا دوست دارم تنها با اسم کوچیک صداشون میکنم . ولی اگه اگه یک صدم درصد هم دوست ندارین اینجوری صداتونکنم بدون رودربایستی بهم بگید
حمید جان،اسپیکر Infinity Kappa 693.11i متاسفانه گیرم نیومد،با پخش 7056 چه اسپیکر باکیفیتی پیشنهاد میدی؟
یه امپیلی 350 وات دارم.مشکلی نداره همینو ببندم روش ؟نقل قول:
بچه ها کسی میدونه این پخش 7056 کنوود اندروید ساپورت میکنه یا فقط آیفون
سلام به دوستان و حمید آقا
بلاخره این بار گلیدن نرسید منم از مرداد منتظرم شما جایی یا کسی رو سراغ داری که اجناس دست دوم گلیدن رو داشته باشه لااقل یه آمپ 4 کانال بگیرم کارم راه بیوفته...
یه آمپی باشه که 110 وات یا بیشتر رو 4 اهم بده
اندروید ساپورت میکنه،ولی دیگ این پخش نیست تو بازار،دیروز پشت شهرداری بودم کل پاساژ26 و پاساژ مطیعی رو گشتم نبودنقل قول:
دوستا هرکسی این باند ب Infinity Kappa 693.11iرو به صورت آکبند و با گارانتی برای فروش داشت ی خبر ب من بده ...
سلامنقل قول:
حقیقتش من صدای 559 و 500 رو نشنیدم.ولی به طور کلی جنس صدای کن وود و کیفیت اون بالاتر از پایونیر و بهتر از اون هست.صدا تیز نیست.من کن وود رو با اسپیکرهای فابریک تیبا شنیدم خوب بود.البته مسلما اسپیکر 16 بهتر از 10 هست.به نظر من شما x400 بگیر.
نه بابا این حرفها چیه. آقا مرتضی علی(ع) هست.شما هر طور که راحت هستید صدام کنید.نقل قول:
به این دلیل عرض کردم که نباید دو جفت اسپیکر غیر مشابه کنار هم نصب شوند چون باعث اختلاف فاز میشه. جنس صدا حجم اون و کلا پارامترهای مختلفی دارن.خلاصه تو نتیجه نهائی احتمال افت کیفیت و حتی قدرت متصور هست.
من نظرم Co609 گلیدن هست.ولی هنوز بارشون نرسیده. البته یه دست دوم تمیز سراغ دارم 350 تومن (آکبندش 470 بوده)اگر خواستی بهم بگو برات بگیرمش.البته آمپ لازم داره 5602 پایونیر براش مناسبه.نقل قول:
نه فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
نه متاسفانه من که سراغ ندارم. ضمنا آمپ 110 واتی نداره این برند.پس جای من بودی که الان 9 ماهه منتظرم چی میگفتی؟صبر کن دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره انشاءالله.میاد بالاخره.
داداش من این پخش دیروز خریدم چطور نتونستی پیدا کنی.ولی این باند Infinity Kappa 693.11 پیدا نکردم.این بند ایا تقلبی هم داره.از کجا تشخیص بدیم اصلهنقل قول:
از کجا تهیه کردی ؟ من هرچی گشتم نبود و نمایندگی کنوود هم زنگ زدم گفت دیگ بارش نمیاد،البته از همکارا من این پخشو خردیمنقل قول:
چند خریدی این پخشو؟
حدودا 535 تومان با گارانتی نت الکتریک.شما چند خریدی داداش.واسه این پخش چه باندی واسه عقب تهیه کردی و درهای جلو ساب و امپ.باتشکر
سلام به دوستان زحمت کشی که جواب ما جوان ها رو میدید .
1 ضبط پخش مدل vdo سری 7303su دارم میخواستم بپرسم میشه روی همین ضبط باند 718 یا 719 یا کلا باند های با کیفیت و آمپلی گذاشت یا خیر ؟؟؟
و سوال دوم اینکه این نوع ضبط ها رو میشه واسشون کنترل گذاشت ??? این ضبط فابریکی خود ماشینمه که متاسفانه کنترل نداشت
قیمت باند ها رو هم اگر میدونید بگید دوستان
ممنون میشم راهنماییم کنید
منم همین حدودا خریدم،دنبال کاپا هستم،اگ گیرم نیاد JBL T696 میگیرم ،برای جلو هم فعلا از تیوتر استفاده میکنم ،ساب هم فعلا قصد ندارم بگیرم ولی بعدها اضافه میشه...نقل قول:
سلام به همگی
قصد خرید یه رادیو پخش واسه 206 دارم،قوی بودن رادیو واسم خیلی مهمه و این که موج های مختلفی رو هم ساپورت کنه،مثل این که پایونیر با ریموت کنار فرمون 206 مشکلی نداره،این جور که من پرسیدم.
سیستم و این چیزا رو هم اصلا اهلش نیستم،همیشه دوست دارم صدا کم باشه ولی نهایت کیفیت رو داشته باشم
میخوام 2تا بلندگو هم واسه درب عقب که جاش تعبیه شده تهیه کنم
پس اول ضبط که رادیو قوی داشته باشه،و کیفیت خروجی صدا هم بالا باشه،بلندی صدا اصلا مد نظرم نیست
یه جفت بلندگو با کیفیت بالا هم بهم پیشنهاد بدید واسه درب عقب
بودجه واسه رادیو پخش نهایت 400
ممنونم میشم راهنماییم کنید
با سلام خدمت حمیداقای گل
1-می خواستم بدونم بخش x400 کنوود با اینترفیس(کارخونه که با بخش زیمنس نواری ست شده) 206تیب 2 مدل 83 سازگاره ؟ال سی دی بالایی چی ؟
2-طاقچه عقب رو باید عوضش کنم واسه بستن باند یا همون کفایت میکنه؟(چون وقتی برمیدارم طاقچه رو صدای تلق تلوغ میاد توماشین میره رو اعصابم)
3-نطرتون راجع به این سیستم چیه x400 , kfc-ps6965ex , kac-ps527 ؟(کیفیت ِوضوح صدا و بیس متناسب با آهنگ برام خیلی مهمه)
دست گلتون درد نکنه
سلام دوستان میشه چندتا ساب خوب تا رنج 300 بهم معرفی کنین ؟
و کسانی که 1260 اینفینیتی و یا b12 هلیکس رو دارن بگن که چطوریاست و بیشتر به درد چه موزیکایی میخورن ؟
سلام من بلندگو پایونیر 6950 دارم 50 وات rms و 300 wat pick داره و پخش من jvc kdr401 هست در صداهای پایین تا متوسط عالی هست ولی صدا رو که زیاد میکنم صدا بهم میریزه به طوری که هیچی نمیفهمی
میخواستم بدونم مشکل از کجاست؟ پخش؟ باند؟
میگن برای این باند نمیشه امپ گذاشت میگن میسوزه باند! نظر شما چیه ؟ اگر یک امپ چینی ارزان قیمت بزارم مشکلی پیش میاد؟ ممنون
شدنش میشه ولی فایده چندانی نداره شما وقتی ولوم و تاجایی باز می منید که صدا بهم میریزه با آمپ اگه بخوای اینکارو کنی فقط میتونی کاری کنی که تا آخربهم نریزه ولی صدای ولوم آخرت تازه میشه همونجایی که صدات بدون آمپ بهرم می ریخت اصولا اینجور باند خریدن ارزش سرمایه گذاری نداره.نقل قول:
دوستان بنده توی دو راهی سختی قرار گرفتم ؟ !
راهنمایی بفرمایید لطفا...
پخش ماشینم 3650 هست ! آمپلی هم ندارم .
صدای خوب و شفاف مد نظرم هست!
بین دو باند PIONEER 6995 و KENWOOD 6995 موندم !
عزیزی که با این دو باند آشنایی داره کمک کنه لطفا !