دنبال یک دوربین تو رنج قیمتی نهایتا 1 میلیون و صد هستم .
اولویت اول کیفیت عکس و بعد فیلم هست برای مصارف خانگی و مسافرت و ...
sx700 یا s120 چطورن ؟
میشه راهنمایی کنید؟
دنبال یک دوربین تو رنج قیمتی نهایتا 1 میلیون و صد هستم .
اولویت اول کیفیت عکس و بعد فیلم هست برای مصارف خانگی و مسافرت و ...
sx700 یا s120 چطورن ؟
میشه راهنمایی کنید؟
سلام
دوستان عزیز من بین دوربین کامپکت و DSLR مردد ماندم.
چیزایی که می خوام.قابلیت عکس برداری مناسب در داخل خانه و نور لامپ (فکر می کنم البته کامپکت ها برای این منظور مناسب نیستن.ولی یک T30 امومد دستم خیلی ازش خوشم اومد)
سبک (البته DSLR فکر نکنم شامل این باشه) و قابل حمل
فیلم بردای مناسب. HD
سقفم هم تا 2 تومن هست. فقط یک مسئله ایست هر چی دوربین DSLR هست میزنم میاد DSLR ورودی و ...
منظورم این است که این دوربین مثلا Canon EOS 1200D رو بگیرم و استفادم در حد همان کامپکت باشه. من نه از ISO سر در میارم نه کارم جوری هست که بخوام سر در بیارم.
ممنون میشم راهنمایی مبسوط بفرمایید و چند تا آپشن بگید.
با تشکر
اگه دلتون میخواد دوربینتون قابیلت زوم بالا داشته باشه sx700 پیشنهاد میشهنقل قول:
درمورد s120 ، لنز این دوربین واید تره.یعنی گستره ی بیشتری رو تو کادر جا میده . فضای بیشتری رو عکاسی میکنه
همچنین اگه این براتون مهم باشه که در ویرایش رنگ و ادیت بعد از عکاسی دستتون باز باشه ، بهتره دوربینتون امکان ثبت حالت raw رو داشته باشه که s120 این مورد رو داره اما sx700 نداره
من جای شما باشم Canon EOS 1200D میخرم که دوربین حرفه ای محسوب میشه . به همراه لنز خودش .قیمتش با لنز 1200 هستش .بعدا هم میتونید لنر های خوب و عالی تری براش بخرید
خب شما چرا نمیرید سراغ dslr؟؟؟ حتما اینکار وبکنید و یه 1200d بخرید بقیه ی پولتونم بدید به یه لنز خوبنقل قول:
خب شما چرا نمیرید سراغ dslr؟؟؟ حتما اینکار وبکنید و یه 1200d بخرید بقیه ی پولتونم بدید به یه لنز خوبنقل قول:
سلام
منم عرض کردم مردد موندم بخاطر همین مورد. ببینید نظر و عقیده من (البته شاید درست نباشد)
dslr:
ضعف:سنگینی - آشنا نبودن به پارامترهای این دوربنیها و بالطع استفاده از حالت اتو(برای من9
حسن:عکسها با کیفیت بالا(ابته در صورت آشنا بودن با پارامترهاش) فیلمبرداری با کیفیت مناسب عکسهای با کیفیت بالا در INDOOR و مخصوصا فضای نور خانه(لامپ های کم مصرف و یا سایر منابع نور مصنوعی)
COMPACT:
ضعف: عکسها با کیفیت کمتر نسبت به DSLR و همچنین فیلمبرداری با کیفیت پایین.
قدرت: کوچک و جمع و جور بودن.
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام
تا 300 یه کامپکت خوب میخوام از سری پاورشات نباشه چون دو مدلشا داشتم میخوام بهتر باشه
پ.ن:یکی دوستان مدلisx210 کارکرده ساخت ژاپن داره میگه 380 نظرتون چیه؟
سلام دوستان
تا 200 تومن بهترین گزینه چیه؟
برای هدیه دادن میخوام
فیلمبرداریش اصلا مهم نیست نداشت هم نداشت
کیفیت عکساش قابل قبول باشه
این مورد چطوره؟
Fujifilm FinePix JV300
همون چند لول از دوربینهای گوشیهای در رنج 800-900 تومن بالاتر باشه کافیه...یا در کل از دوربین گوشیه HTC Desire 600 Dual Sim بهتر باشه:n02:
اگه از دوربین این گوشی بهتر نباشه ابروم میره:n02:نخرم سنگینترم:n08:
دوربین فعلیم sx240 هست .می خوام یه مدل بگیرم تو همین مایه ها با این تفاوت که wifi داشته باشه. بین این دو تا کدوم بهتره sx280 ,sx700
سپاس
سلام دوستان
من برای اولین بار میخوام دوربین خریداری کنم و قبلا تجربه خریدش رو نداشتم.البته مدل دوربینی که میخوام بخرم که کامپکت هست رو خدا رو شکر با تحقیق بسیار در نت و مرتبط کردنش با نیازهای خودم بدست آوردم.
مشکلی که دارم اینه که مثلا وقتی وارد مغازه شدم و فروشنده دوربینو برام آورد نمیدونم باید چه درخواستی ازش بکنم.مثلا باید دوربینو از جعبه دربیاره و تستش کنه یا نه،اگه باید تست کنه چه چیزی رو باید تست کنه،آیا دوربین هم مثل موبایل IMEIیا کد خاصی داره که باید چک بشه یا نه
مورد دیگه ای که هست خرید حافظه جانبی و لوازم اینچنینی برای دوربینم هست.برای دوربینم به حافظه جانبی با سرعت و کیفیت بالا و همچنین یه سه پایه ساده نیاز دارم.
از نظر شما چیز دیگه ای هم نیاز میشه که بخرم یانه؟
حالا در مورد کارت حافظه،یچیزای پراکنده ای تو نت دربارش خوندم.اما یه سری سوال دارم
آیا دوربینها فقط کارت سایز استاندارد دارن؟
اگر میکرو هم دارن،چرا روی میکروها سرعت کارت نوشته نشده و فقط کلاسش نوشته شده؟
کارتهای uhs speed class و cf چی هستن؟
در مورد سه پایه،دیدم روی سرش یه پیج مانند هست .حالا همونو باید به دوربینم ببندم یا کار دیگه ای باید بکنم؟
واقعا ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:»:»
درود
دوستان من دنبال یه دوربین شبه SLR هستم. واسه من کیفیت مهمه. لنزش میخوام واید باشه. بیشتر واسه Landscape میخوام . در مورد دوربین فوجی فیلم اطلاعاتی ندارم ولی خودمون خیلی وقت پیش یه مدل ازش داشتیم که خیلی کارایی خوبی داشت مطمئنا الان شرکتش واگذار شده و کیفیت اون موقع رو نداره !
تا ۸۰۰ تومن نظرتون چیه ؟؟
سلام خدمت دوستان عزیز
من میخوام عکاسی رو به صورت حرفه ای ادامه بدم و تو کلاس های عکاسی شرکت کنم لطفا یه دوربین خوب برام معرفی کنید ترجیها قیمتش مناسب بشه چون از نظر بودجه محدودیت دارم انشاالله بعد یه مدت یه دوربین سطح بالا میگیریم
سلام
تو خرید دوربین بدجور موندم که چی انتخاب کنم. تو عکاسی مبتدی هستم و برای مصارف خانگی و مسافرت می خوام و تا 1200 ، 300 میتونم هزینه کنم.
اولویت اولم کیفیت عکس هست ولی نمی خوام کیفیت فیلمبرداری کمتر از Full HD با 30 فریم باشه، از دوربین های سوپر زوم بدم نمیاد ولی نمیدونم این دوربین ها ارزش خرید دارن یا نه ، اصلا زوم بالا تو انتخاب دوربین ارزش داره یا نه ؟ ، اندازه لنزش بزرگ باشه، وجود فرمت RAW زیاد برام مهم نیست ، WIFI برای استفاده با موبایل داشته باشه، اندازش زیاد بزرگ نباشه ،موقع فیلمبرداری صدای لنزش کم باشه ، مشکل باتری هم نداشته باشه.
خودم مدل های زیر رو پیدا کردم اگه غیر از اینها مدل دیگه ای هم سراغ دارید بگید، اگه میشه راهنمایی کنید تا تو این رنج قیمت بتونم کاملترین دوربین و بگیرم.
Canon Powershot G16
Nikon D3200 Kit 18-55 VR II
Canon Powershot SX60 HS
Canon PowerShot SX700 HS
Canon Powershot S120
Canon Powershot S110
نمی دونم به نتیجه رسیدید یا نه ولی تو این رنج قیمت خیلی رو دوربینهای کامپکت حساب نکنید شاید در حفظ فرم اصلی صورت مثلا در عکسهای پرتره به خاطر داشتن امکان زوم و استفاده از فاصله کانونی بلند تر به شما کمک کنن ولی در موارد دیگه در بهتر حالت تفاوت زیادی وجو نخواهد داشت.نقل قول:
منظورتون از اینکه شرکتش واگذار شده چیه چون واگذار نشده و در رده دوربینهای بدون آینه محصولات با کیفتی داره که به لحاظ عملکرد نویز تقریبا بی رقیبن که ارزونترینش fujifilm X-A1 هست و 1700 تا 1800 قیمتشه ولی تو رنج قیمت شما اگر دنبال محصول با کیفیت از لحاظ عکاسی و فیلم برداری هستید S110 کانن - نیکون P330 و پنتاکس MX-1 هستننقل قول:
نقل قول:
نیکون D3100 و کانن 1200D و نیکون D3200 به ترتیب از 1050 تا 1300 اگر اشتباه نکنم.
نیکون D3200 یه دوربین اس ال آر هست و بهترین گزینه ی برای شما بعد G16 کانن .نقل قول:
من یه همچین مدلی ندیدم می شه اطلاعات بیشتری بدید ولی ایکسیوز 255 گزینه خوبیه باید بودجه رو افزایش بدید.نقل قول:
شما که ظاهرا آشنایی به نقاط ضعف و قوت دوربینها دارید و خودتوم باید در این مورد تصمیم بگیرید که الویت شما عکس وفیلم هست و یا امکان حمل و نقل آسونش ولی همون طور که دوستمون گفتن اس ال آر انتخاب بهتری می تونه باشه.نقل قول:
فکر می کنم SX700 انتخاب بهتریه و کانن تو این دوربین تونسته با وجود افزایش پیکسلها همچنان سطح نویز رو خوب کنترل کنه . در ضمن بعضی مدلهای SX280 مشکل باتری موقع فیلم برداری داشتن. در مجموع به لحاظ امکانات مثلا امکان استفاده از میکروفون اکسترنال مدل 700 بهتره از نظر عکس هم کیفیت خوبی رو نمایش می ده من تو ریوها هم که چک کردم عکساش در حد همون 280 بود در ضمن باتری قوی تری داره. عکسایی که گذاشتم تو ایزو 800 هست بیشتر می خواستم بدونم از نظر نویز با توجه به پیکسل دانسیته بالاتر چطور عمل می کنه ایزو 800 ایزویی که در شرایط رایج نور اتاق کارایی داره . عکس SX700 ریسایز شدست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بابت پاسخگویینقل قول:
با توجه به نداشتن فعالیت فوجی فیلم در این چندین سال (شاید دو دهه ) حضور پر فدرت فوجی فیلم آدم رو یکم به شک میندازه که شاید فوجی فیلم هم سرنوشتش مثل کونیکا بوده و در سقوط شدید سهام خودشو واگذار کرده.
بعد حس میکنم که کیفت لنز ها پایین هست حتی میشه با گوشی های مبایل هم مقایسه بشه که این واسه یک دستگاه که کارش فقط عکس گرفتنه اصلا خوب نیست !!
مدل فوجی فیلمی که شما نام بردید خیلی خوبه هست . من فیلم برداری اصلا واسم مهم نیست. من فقط میخوام عکسهایی با کیفیت خوب بگیرم. و با داشتن یک لنز واید بتونم مناظر رو به خوبی در یک عکس جمع کنم !
این مدل ها رو که معرفی کردید بررسی میکنم.
مرسی
:n40:
یعنی به نظر شما نیکون D3200 گزینه اولم باشه ؟ از لحاظ کیفیت و امکانات از بقیه بهتره ؟نقل قول:
خوب به امید خدا. نمی دونم خرید کردین یا نه ولی به هر حال .. . دوربین رو حتما باید تست کنید عکس بگیرید و حتی فیلم اگر شد . زوم کنید و به صدای موتور زوم حین عقب جلو رفتن لنز دقت کنید باید زوم روون و بدون مکث صورت بگیر و صدا های اضافی مثل ساییده شدن سطوح فلزی یا تق تق نداشته باشه . صدای فیلم رو حین پخش گوش کنید که نویز اضاف نداشته باشه البته امکان داره اگر حین فیلم گرفتن زوم کنید صدای موتور زوم روی فیلم ضبط بشه . عکس رو بررسی کنید که احتمالا هات پیکسل یا دد پیکسل نداشته باشه این مورد رو وقتی از یک پلن تک رنگ مثل مشکی و سفید عکس می گیرید می تونید بهتر بررسی کنید شاید بهتر باشه عکس رو روی مونیتور ببینید چون هات یا دد پیکسل ممکنه روی خود نمایشگر دوربین هم ایجاد بشه دقیقا مثل زمانی که روی نمایشگر تلویزیون یا مونیتور پیش می یاد. وقتی عکس می گیرید اولین شماره عکس از 1 شروع بشه. شماره سریال خدشه نداشته باشه با سریال روی کاتون و جعبه و احتمالا کارت گارانتی یکی باشه. کنارش برچسب اضافی مثل REFURBISHED یا RETURNED نباشه .شاید امکان بررسی همه ی اینها تو فروشگاه نباشه ولی بعضی فروشگاهها به خصوص اینترنتی امکان تعویض تا یه مدت مشخصی رو می دن این گزینه رو هم مد نظر داشته باشید یعنی اولا پول رو بعد از دریافت کالا و بررسی اولیه پرداخت می کنید در ضمنی که در صورت معیوب بودن می تونید مرجوع کنید.نقل قول:
برای دوربین کامپکت شما کیف مناسب , محافظ نمایشگر , کارت حافظه لازم دارید و احتمالا دستمال یا فرچه مناسب برای پاک کردن لنز .سه پایه هم جزو امکانات جانبی حساب می شه که کمک خوبی موقع عکاسی هست.
دوربنها کارت استاندارد خودشونو دارن یه سری از کارتها رو UHS -Ultra High Speed می گن اگر باشه که چه بهتر ولی احیانا هزینه زیادی ازتون نگیرن. CF یعنی Compact Flash که زیاد تو دوربینهای کامپکت رایج نیست
پیچی که رو سه پایه هست توی جایگاهش که زیر دوربین در نظر گرفتن می شینه و دوربین رو رو جایگاهش ثابت می کنه.
بله نزدیکتر رقیب همون G16 هست که یه کامپکت حرفه ای حساب می شه که اختلاف زیادی با 3200 داره تو G16 همه چیز تقریبا یه جا جمع شده ولی تو 3200 هر کجا احساس کردید دوربین پاسخگو نیست با اضافه کردن امکانات بیشتر می تونید تقریبا به خواستتون برسیدنقل قول:
این عکس که تو ایزو 1600 (شرایط نور کم) گرفته شده کمک می کنه بیشتر متوجه میزان اختلاف این دوتا بشید. به تار موها دقت کنید.
شرکتی رو که با 35274 کارمند در سال 2010 حدود 18.3 میلیارد دلار درآمد و 876 میلیون دلار سود خالص داشته دست کم نگیرید البته تو سری کامپکتها دوربینهای شاخصی نداشته قبول دارمنقل قول:
یه دوربین بریج مثل فوجی HS25 میتونه برای شروع خوب باشه و پاسخگوی مباحث کلاس های آموزشی باشه؟نقل قول:
از این نظر که تنظیمات منوال داره شاید ولی به لحاظ کیفیت عکس توصیه نمی کنم چقدر می خوایید هزینه کنید؟نقل قول:
بین D3200 و G16 گیر کردم. D3200 لرزشگیر اپتیکال و WIFI داره ؟نقل قول:
اندازه D3200 زیاد بزرگ نیست؟
زوم 3X کم نیست ؟
اندازه لنزش نسبت به G16 چطوره ؟
دوربین با زوم بالاتر تو این رنج قیمت که با همین کیفیت باشه چیزی هست ؟
چقدر سوال کردم :n27:
اندازه ی 3200 بزرگتر هست هر چند بهتره از نزدیک مقایسه کنید ولی تو سایت زیر می تونید اونها رو کنار هم ببینیدنقل قول:
برای کار روزانه 3x کفایت می کنه ولی در نهایت کم وزیادی شما باید بگید. برای زوم بالاتر می تونید لنز اضافه برای 3200 بخرید همون طور که گفتم برای این دوربین تجهیزات جانبی و متعلقات زیادی تو بازار پیدا می شه و G16 تقریبا همین چیزیه که می خرید و با محدودیتهاش باید بسازید دوربین با زوم بالاتر تو رنج قیمت با کیفیت عکس بهتر از G16 کانن G1X هست که نمی دونم وای فای داره یا نه.
یه نکته ی دیگه که ظاهرا بهش توجه نکردید اینه که 3200 یه دوربین 24 مگاپیکسلیه و G16 دوربین 12 مگاپیکسلی. یعنی اگر کیفیت عکس هر دو رو یکسان فرض کنیم که نیست جزییات تو عکسای 3200 دو برابر G16 می شه سوال من اینه زوم بیشتر رو برای چی می خوایید؟ با همین لنز کیت 55-18 (82-27) و کراپ می تونید چیزی بیشتر از اون چیزی که G16 می تونه به شما بده داشته باشید به شرط اینکه به عکاسی علاقه داشته باشید و دنبال یه دوربین پونت اند شوت نباشید.
برای 3200 لنزی که زوم بیشتر داشته باشه وجود داره ؟
برای 3200 لنزی که زوم بیشتر داشته باشه وجود داره ؟
لرزشگیر اپتیکال و WIFI داخلی داره، میشه با موبایل کنترلش کرد ؟
کیفیت صدای فیلمبرداریش که مونو خورده مشکلی نداره ؟
میشه بگید اندازه لنزش چند اینچه؟
سلام دوستان.
بهترین دوربین کامپکت از لحاظ کیفیت عکس بدون محدودیت قیمت رو چه گزینه یا گزینه هایی میدونید؟
در ضمن سایزش اصلا مهم نیست. در کل میخوام بشه بدون داشتن دانش چندانی از عکاسی بهترین کیفیت عکس رو داشت. برای کسی میخوام و خودم canon g1x markII رو مد نظر دارم.
شرمنده شاید سوال تکراری باشه ولی چون صفحات زیاده نمیشه ازشون سر درآورد:n01:
700 تومن تا 1 تومن واقعیتش چون بعد یه مدت یه دوربین سطح بالا میگیرم اول کار نمیخوام زیاد خرج کنم:n01:نقل قول:
جواب سوال های شما مثبته در مورد لرزشگیر بستگی به لنز داره ولی اگر دنبال گزینه ای هستید که زوم بیشتری رو پوشش بده لرزشگیرم داشته باشه و با توجه به قیمت عملکرد مناسب می تونید لنز 105-18 نیکون رو تهیه کنید که البته نسبتا لنز بزرگیه ولی برای اینکه به جواب سوالتون برسید بهتره از نزدیک ببینید فکر می کنم 850 هم قیمتش باشه. در مورد ضبط صدا هم بهتر از میکروفون اکسترنال استفاده کنید که این در این دوربین قابل استفاده است در ضمن مشکل ضبط صدای موتور فوکوس و حرکت لنز هم برطرف می شه در مورد WIFI هم اپشناله و باید آداپتورش رو تهیه کنید.نقل قول:
فکر می کنم پاناسونیک LX100 باشه در این رده مدل قدیمی کانن G1X و سونی Rx100 هم هست در ضمن اینکه اگر ابعاد جم و جور مد نظر شماست از دوربینهای بدون آینه سونی و فوجی و پاناسونیک هم می تونید انتخاب کنید و اینکه چون دوربین کامپکت هست پس الزاما تو حالت اتو خروجی بهتری از دوربینهای با قابلت تعویض لنز داشته باشه درست نیست و چیزیه که باید بررسی بشه.نقل قول:
شاید بهتر باشه با توجه به نیازی که دارید یه دوربین کامپکت تهیه کنید که امکانات منوالم داشته باشه بعد هم که دوربین حرفه ای تر خریدید این دوربین رو به عنوان دوربین دم دستی و عکاسی های روز مره نگه دارید برای این منظور اولین پیشنهادم پنتاکس MX-1 هست در ضمن کانن S110 و نیکون P330 اگر پیدا بشه هم گزینه های دیگه ای هستن. به کانن G 15 هر چند ممکنه گرون تر از مبلغ مورد نظر شما بشه.نقل قول:
سلام
اول بگم که اطلاعاتم درباره ی دوربین خیلی بالا نیست .
دنبال یه دوربین عکاسی تو رنج قیمت 550-600 تومن هستم و تا اینجا با تحقیقاتم Canon PowerShot SX600 HS رو در نظر گرفتم .
کیفیت عکس نسبت به کیفیت فیلم خیلی برام اهمیت بیشتری داره . و می خوام توی تاریکی هم عکس ها خوب بیافتن ( البته انتظاراتم در حد بودجه ست )
و یه نکته ی دیگه هم که هست می خوام دوربین باریک باشه نسبتا .
حالا به نظرتون انتخابم خوبه ؟ یا گزینه ی بهتری هست ؟
در مورد این موضوع بارها صحبت شدهنقل قول:
اگر دوربین کامپکتی می خوایید که عملکرد خوبی تو نور کم داشته باشه اول باید این دوربین لنز سریعی داشته باشه یعنی کوچکترین عدد دهانه دیافراگم لنز تا حد ممکن کوچک باشه مثلا 2 و کمتر از 2 مال مدلی که گفتید 3.8 هست. دوم چیپ تصویر و مگاپیکسل پایینی داشته باشه در حد 10 تا 12 مگ . در حال حاضر 2 تا گزینه تو بازار هست زیر 1 میلیون S110 کانن و پنتاکس MX-1 نیکون هم P330 رو داشت که کمیاب شده که همگی از بودجه ی شما گرونترن. کانن ایکسیوس 255 هم رزلوشن در حد 12 مگ و کیفیت عکس نسبتا خوبی داشت که الان نمی دونم تو بازار هست یا نه .
یکی دیگه از گزینه ها کانن SX270 هست فقط توجه کنید که در بعضی مدلها مشکل باتری در حین فیلم برداری داشت که با آپدیت فریم ویر حل می شد.
ممنون .نقل قول:
در مورد بودجه ی بیشتر باید فکر کنم .
اما درباره ی دوربین های ارزونتری که پیشنهاد کردین ، مدل SX270 اینطور که من دیدم محدوده ی دیافراگمش از 3.5 شروع میشه ، سوالم اینه که 3.5 با 3.8 خیلی فرق میکنه ؟
و اینکه عکسبرداری توی شب یکی از فاکتور هاست ، توی شرایط نوری دیگه چطور عمل می کنن ؟ به نظرتون SX270 توی روز هم از SX600 بهتره ؟
IXUS 255 هم که گفتین اگه توی این مقایسه بذارید ممنون میشم .
در اصل دوربین رو برای خودم نمی خرم ، اما دنبال یه چیزی هستم که یه عکاس تازه کار رو راضی کنه .
:»:»
ویرایش : بودجه تا 800 تومن افزایش پیدا کرد در این زمینه لطفا راهنمایی کنید :D
نه 3.5 در SX270 خیلی 3.8 اون دوربین دیگه فرق نمی کنه ولی چون SX 270 دوربین 12 مگاپیکسلی هست نسبت به گزینه ی دیگه عملکرد بهتری تو ایزوهای بالا داره (در این مورد گزینه هایی هستن که رفتاری متفاوت دارن ولی عملکرد عمومی دوربینها همینه) شرایطی که در نور کم مورد استفاده قرار می گیره هر چند تا اونجا که ممکنه در دوربینهای کامپکت بهتر از ایزوهای بالاتر استفاده نکنید .در این زمینه لنز سریعتر کمک بزرگیه. در شرایط نوری دیگه تقریبا این دو مثل هم عمل می کنن و عکسهای خوبی می گیره. ixus 255 مشابه 270 هست ولی از تنظیمات منوال که 270 داره بی بهرست در ضمن ممکنه در شرایط نوری مختلف به طور جزیی عملکرد متفاوتی داشته باشه.نقل قول:
الان که بودجه رو افزایش دادید می تونید برید سراغ اون سه گزینه که اسم بردم .S110 کانن بیشتر به پول شما نزدیکه در ضمن دوربین به کیف و رم و محافظ نمایشگرم و (احیانا دستمال یا فرچه مناسب برای نظافت لنز) نیاز داره که ممکنه دست کم 50 به هزینه ها اضافه کنه.