TD به شدت مشکل پهنای باند داره ظاهرا نمیدونم چرا اگر پهنای باندشون کمه از FDD نمیگیرن بدن به TD , تازه حالا امیدوارم با این گندی که دارن به ADSL میزنن هر کس و ناکسی نیاد سراغ TD که دیگه عملا اینترنت تعطیل میشه تو ایراننقل قول:
Printable View
TD به شدت مشکل پهنای باند داره ظاهرا نمیدونم چرا اگر پهنای باندشون کمه از FDD نمیگیرن بدن به TD , تازه حالا امیدوارم با این گندی که دارن به ADSL میزنن هر کس و ناکسی نیاد سراغ TD که دیگه عملا اینترنت تعطیل میشه تو ایراننقل قول:
سلام دوستان من اردیبهشت بود توی طرح تعویض وایمکس با مودم TD تحویل گرفتم بعد کپی کارت ملی به مامور تحویل دادم بعد 15 روز متوجه شدم کارت ملی رو مامور تحویلشون نداده و سیم کارتم تعلیق شده و داخل ایرانسل من نوشته کارت ملی رو تحویل مراکز خدمات دهید.
بعد رفتیم مدارک را تحویل دفتر پیشخوان که تو سایت ایرانسل بود دادیم 2هزارتومنم گرفت و دو سه ساعت بعد فعال شد... یک ماه و نیم بود که وصل بود تا دیشب دیدم قطع شده و میگه مدارک بیارین... با ایرانسلم صحبت کردم میگه اطلاعاتتون ناقص ارسال شده.
آخه چطور میشه اول که فعالش کردین اطلاعات درست بود که سیم تعلیق فعال شده الان بعد یک ماه و نیم ناقص شد؟
گرفتاری شدیم به خدا
اگر کسی میتونه فعالش کنه لطفاً اطلاع بده ممنون
بهترین کار اینه که زنگ بزنی 195 شکایت ایرانسل بکنی تو سایت195 هم میتونی ثبت شکایت کنینقل قول:
آخه 195 تاحالا شکایت نکردم و اینکه یه وقت دردسر داشته باشه و بازرس میاد مثل اینکهنقل قول:
چه دردسری. حقت شکایت هست . شکایت کن تا درستش کنن واقعا مسخرش رو دراوردننقل قول:
نقل قول:نقل قول:تشکر این وی پی اسو باید غیر فعال کرد همسایه دمشون گرم خوب میدزدن...حتی کلید وی پی اس رو هم نباید زد و یا ریست نکرد تا هک نشه همه هکرن:n06:تشکرنقل قول:
شاید منظورشون اینه مثلا تا سقف 20 گیگ با سرعت 6 مگ و بیشتر بشه سرعت به 2 مگ کاهش پیدا میکنه وگرنه 20 گیگ باشه که دیگه نامحدود نیست کسی هم نمیخره هرچند توو این مملکت هرچیزی امکان پذیرهنقل قول:
نه عزیز از این خبرها نیست گفتن حجم تموم شد باید حجم بخری دلیلشم دقیقا خودشون گفتننقل قول:
چون ما عادت کردیم به ملت حجم بفروشیم و این مرسوم بوده ما بعد از اتمام حجم باید حجم بخرن و سرعت رو پایین نمیاریم
خدا لعنت کنه کسی که این زره زیادی رو زده .. فکر کنم معاون همین تنظیم مقررات باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم خیلی ها از ADSL مهاجرت کنن به TD . اینطوری عملا سرعت TD کمتر از ADSL میشه مگه اینکه پهنای باندشو چند برابر کنن که خیلی بعیده
از دیروز عصر تا حالا نت TD لیرانول من 99% سایت ها و تلگرامش کار نمیکنه
تهران م5