دوستانی که آب بندی کردن بعد از دیدن یک فیلم 2 ساعته که بالا و پایینش سیاه هست (فکر کنم می گن اسکوپ) مشکل IR پیش نمیاد؟
Printable View
دوستانی که آب بندی کردن بعد از دیدن یک فیلم 2 ساعته که بالا و پایینش سیاه هست (فکر کنم می گن اسکوپ) مشکل IR پیش نمیاد؟
متوجه نشدم چی گفتی اما کلا من رو به بزرگی خودت ببخش!نقل قول:
بهتره توی نت یا اگه احیانا این TV رو داری خودت مطالب بدرد بخور در مورد کارایی ها(+) و نقاط ضعف(-) این TV برای من و دوستان پیدا کنی بذاری تا کسانیکه میخوان بخرن با دید بازتر و اونایم که دارند بهتر استفاده کنند.
یا علی.
نه مشکلی نداره.نقل قول:
با سلامنقل قول:
زمانی که شما یک هادر یا فلش مموری را از FAT به NTFS فرمت می کنید با این حرکت به راحتی می توانید فایل های با حجم های سنگین ( بالاتر از 4000 مگابایت یا همان 4 گیگابایت ) را به آن منتقل کنید اما تنها مسئله ای که قابل توجه است، اینکه که برخی سیستم های صوتی ، تصویری و الکترونیکی قدیمی تر دیگر قادر به فراخوانی آن هادر یا فلش مموری با فرمت NTFS نیستند و همچنین دیگر امکان بازگشت صحیح به فرمت قدیمی امکان پذیر نیست.
اگر شما از هادر مربوطه برای اتصال به تلویزیون می خواهید استفاده کنید که دیگر مشکلی نیست ، فقط آن را مربوط به ذخیره اطلاعات صوتی و تصویری کرده و از انتقال فایل های سیستمی به درون آن خودداری کنید.
دوست عزیز ؛ توی دفترچه ی راهنماش ذکر شده که فلش یا مموری 16 تا 32 با فرمت fat رو ساپورت می کنه ...!!!:46:نقل قول:
كانال اسكاي 3d اواتاروالان پخش كرد جالب بود اگه اين فيلم با دستگاه پخش بلوري 3d داشته باشه ببينه عمق تصويرش از اين بيشتره يا فرق نميكنه من چند دقيقه ضبط كردم با رسيور هم تو فلش ديدم 3d بود كاملا بعد فرق بلوري پلير با بلوري پلير 3d در چيه .هركاري هم ميكنم باز با اينكه vt30 جز بهترين 3d هاست بيشتر از ٢ دقيقه سردردوچشم درد ميگيرم فكر كنم چشم من حساسه
آخرين اخبار بانه :
100 تومان ديگه گرون كردن!
st30 42 با بلوري 1740 و بدون بلو ري 1500 اگه هزينه حملم بهش اضافه بشه ميشه 1600 تقريبا!! اينا فكر كردن مردم ديونن بخاطره 200 تومان جنس بي گارانتي بگيرن! (البته اگه هنوز st30 تو نمايندگيها موجود باشه چون مثل اينكه بانيان پخشش رو متوقف كرده)
vt30 هم كه اصلا بانه نيومده احتمالا پاناسونيك اين مدل رو تو كشورهاي عربي ارائه نداده كه بانه نياوردن
یه نمایشگاهه ماله بابای سس فابرگاس اسم بچشو گذاشته روش:31:(شوخی)نقل قول:
ماکه رفتیم بخریم 20دقیقه فیلم final destination دیدیم مشکلی که پیش نیومد هیچ 1جا جا خالی دادم که آسیب نبینم!!!!!!!!!:31:نقل قول:
نه عزیزم VT30 توی کشورهای عربی از جمله امارات(دبی) فروخته میشه اگه به پشتیانی خاورمیانه پاناسونیک رجوع کنی آدرس . تلفن و فکس دفتر دبی قرار داده شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید.نقل قول:
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] VT30 در سایت خاورمیانه پاناسونیک(دبی)
بنظرم یکی از علتهایی که نمیارن تفاوت اندک قیمتی که پاشون تموم میشه با قیمت گارانتی دارش هست جوریکه کسی حاضر نیست برای اون تفاوت اندک پاشه بره بانه و بی گارانتی بخره.
البته من با مسئول فروش یکی از این سایتهای بانه صحبت میکردم نگران وضعیت دلار و درهم هستند که معلوم نیست فردا چه قیمتی داشته باشه و واسه خرید فعلا دست نگه داشتن.