دانشگاه شاهرود بهتره يا سمنان؟؟؟؟
دانشگاه شاهرود بهتره يا سمنان؟؟؟؟
از نظر دانشگاه مطمئنا سمنان خیلی بهتره....نقل قول:
ولی آب و هوای شاهرود خیلی بهتر از سمنانه
من انتخاب رشتم رو کردم... شهرسازی رو بالای it قرار دادم....
از طرفی وقتی بیشتر دربارش تحقیق کردم دیدم که شهرسازی خیلی حفظیه ولی من فکر می کردم خیلی به معماری شبیه.... واسه همین 2 دل شدم....
it صنعتی شیراز رو هم میارم..... خودم توی کامپیوتر و it بیشتر سررشته دارم اما خب خود دانشگاه شیراز خیلی بهتر از صنعتیه..
به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟؟
کسی بازار کار هر دو رشته رو میتونه با هم مقایسه کنه؟؟؟
من توی درسای محاسباتی قوی ترم.....
باید رشته های نیمه متمرکز رو اول انتخاب کرد دیگه ؟
من می خوام اینطوری بزنم :
6472.1 / تربیت بدنی روزانه
6775.2 / تربیت بدنی شبانه
3. ...
4. ...
بچه ها تو دانشگاه هاي زير كدوما بهترن
قزوين - زنجان - قم - اروميه - چمران اهواز - يزد - رشت - شاهرود - سمنان
همه ي اين شهر ها رو مديريتش رو زدم فقط از لحاظ سطح علمي و...دانشگاه هاي بالا رو مرتب كنيد ممنون ميشم.
برق بهشتی قبول میشین تا 90%نقل قول:
فکر کنم هم کلاسی بشیم
رفتم با بچه هاشون حرف زدم همه چی خوب بود ولی استاد کم دارن
یه مشکل دیگه هم که دانشگاه داره اون کوه نوردیشه! اخه دانشکده برقش بالاترین نقطه تهرانه از اونجا به بعد دیگه بافت شهری نداره!!
آقا 24رم هم شد ولی هنوز نمیشه رشته هایی که انتخاب کردی رو ویرایش کرد.از فردا شروع میشه؟از کی میشه ویرایش کرد؟
---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
خودم جواب خودمو میدم:31:نقل قول:
تو سایت سنجش زده از بیست و پنجم تا بیست و ششم وقت ویرایش هست
(قبل پست دادن یه سایت سنجش رو نگاه کنید دیگه:31:)
کسی اطلاعاتی نداشت؟؟؟:41::13:نقل قول:
اگه درسای محاسباتیت بهتره پس بهت کامپیوتر/نرم افزار یا علوم کامپیوتر رو توصیه میکنم البته علوم کامپیوتر بازارش زیاد جالب نیست اما تا دلت بخواد توش ریاضی و درسای محاسباتی هست. IT در مقطع کارشناسی زیاد با نرم افزار فرق نمیکنه اما بیشتر جنبه مدیریتی داره.:10:نقل قول:
دوستان این رشته کاردانی علمی کاربردی نرم افزار دانشگاه بیرجند همون کارشناسی ناپیوسته محسوب میشه دیگه ؟