حالا یه داستانی داره این مخابرات... (تو پیام خصوصی میگم شاخ در بیاری از تعجب !!)نقل قول:
Printable View
حالا یه داستانی داره این مخابرات... (تو پیام خصوصی میگم شاخ در بیاری از تعجب !!)نقل قول:
10 تومن درسته منم 2 سال پیش که اسیاتک بودم 10 تومن گرفتن هی چی گفتم برای چیه گفتن نمی دونیم شرکت گفته بگیریننقل قول:
من میخواستم شارژ کنم. دنبالش رو گرفتم مخابرات گفت تا اطلاع ثانوی یک به 10 نامحدود نداریم(اگر وصل بشه مثلا برای 512 حداقل 6.4 کیلوبایت و حداکثر 64 کیلوبایت سرعت دانلودت میشه بسته به اینکه این 10 نفر همزمان چند نفر وصل باشن با هم)نقل قول:
نماینده جدید مخابرات اینجا 10000 تومن رو نمیگیره به من گفت این 10000 تومن غیر قانونیه فقط زمانی میتونن ازتون بگیرن که یکنفر رو بفرستن خونت همه چی رو چک کنه مودمت رو راه بندازه روی کامپیوترت نرم افزار سرعت سنج اینترنت واست نصب کنه. اما اگه کسی نیاد فقط خط رو رانژه کنن غیر قانونی بوده پول گرفتن میتونی ازشون شکایت کنینقل قول:
قبلیه میگرفت اما جدیده نمیگیره. گفت نمیدونم چطور نون میدن زن و بچه شون کافیه ماهی 50 تا پورت رو بدم جمع بعدش واسه وصلش 500000 هزارتومن سود کنم واسه کاری که هیچ هزینه ای نداره! این پول خوردن نداره.(حرف های نمایندگی جدید مخابرات شهر ما)
در مورد یک به 10 توضیح دادم! اصلا یه زنگ بزن 2020 اونم حتی میگه که یک به 10 رو شارژ نمیکنن. من حتی پشت پنل فروش نمایندگی هم رفتم اونجا هم ندارن همچین چیزینقل قول:
آره حتما برو پسش بگیرنقل قول:
نقل قول:
1ب5 یا 1ب10؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پشتیبانی اسیاتک منظورم بودنقل قول:
نقل قول:
آنلاین که میشه شارژ کرد!
دوستان!! لطفا اگه کسی 1ب10 آنلاین شارژ کرد خبر بده چطوره!
من که اصلا از 128 محدود راضی نیستم!
شبانش همش قطع میشه!
فکر کردم مثه صبانت 128 رو رو 1مگ میبنده!
این دورم که تموم شه یا 1ب10 میگیرم یا بر میگردم خط رانژه صبانتم رو با سرویس 128 سه ماه 5گیگ شارژ میکنم
راستی محض اطلاع
قیمت 256 تو تهران 12.5 تومنه
تو WOW که دوستام میگن سرعتشونم 32کیلوبایته