به نظر دوستان این احتمال وجود داره که پارس برای کسانیکه زیاد از سرویس رایگان شبانه استفاده می کنند ، محدودیت سرعت بزاره؟
Printable View
به نظر دوستان این احتمال وجود داره که پارس برای کسانیکه زیاد از سرویس رایگان شبانه استفاده می کنند ، محدودیت سرعت بزاره؟
این طور که از شواهد پیداست محدودیت میزاره!نقل قول:
مثلا من خودم اصلا شبانه دانلود نمیکنم.
بعضی وقتا که میخوام شبا چیزی رو بگیرم سرعت دقیقا مثل روزه(180)
ولی خیلی از کسایی که هر شب دانلود میکنن سرعت شبانه اشون خیلی پایینتر از روزانه است!
سلام
ببخشید دوستان
میخواستم بپرسم اگه از ترافیک ماهیانه در انتهای ماه چیزی باقی بمونه به ماه بعد منتقل میشه یا از بین میره؟؟؟
نه منتقل نميشه توي سايتش هم توضيح داده.نقل قول:
من قبلا فکر میکردم منتقل نمیشه. ولی 2.3 ماه پیش یه دفعه 100 مگابایت باقی مونده بود که اضافه شد.نقل قول:
بعد گفتم حتما اضافه میشه دیگه. این ماه 500 مگابایت اضافه مونده بود که استفاده نکردم. بعد الان دیدم که منتقل نشده به این ماه.
دلم سوخت که 500 مگابایتم پرید. :31:
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
اره دقیقا همینجوریه. برای من هم 2.3 ماهه اول که adsl از این شرکت گرفته بودم سرعت شبم با روزم یکی بود. حدود 50 تا 60 .نقل قول:
ولی بعد 2.3 ماه که شبا زیاد دانلود کردم.دیگه شب ها سرعتم به طور متوسط 10.15 هست.
نقل قول:کسی میدونه شرکتهای دیگه هم که ADSL ارائه میدن همینطورن یا نه؟نقل قول:
بقيه هم همينطوره مثل شاتل.نقل قول:
اما مسئله اينجاست وقتي شما اينترنت 512 داري يعني با حساب افتش ميشه 60 باهاش دانلود كرد و توي 5 ساعت شبانه ميشه حدود يك گيگ دانلود كرد.
به نظر من اگه كسي با 512 حدود 1 تا 1.2 گيگ دانلود داره خب طبيعيه و انتظار نبايد داشت تمام طول شب با 200 دانلود كنه.
الان با 256 هم ميشه راحت شبي 800-1000 مگ گرفت.
بعضي از دوستان ميخوان مثل روز توي شب هم 200 دانلود كنن و شبي 4-5 گيگ بگيرن.
من طرفداري نكردم (گفتم كه نگيد چقدر پول گرفتي:31:) اندازه طبيعي دانلودش رو گفتم!
راستي تبريك ميگم انجمن p30world.com هم برگشت:31:
خوب اگر شبا سرعت 50-60 باشه که خوبه ، آخه بیشتر دوستان میگن سرعتشون زیر 10 هست.نقل قول:
البته شب ها به منطقه هم ربط داره طبق فرمايش اساتيد شبها سرعت رو به طور مساوي بين مشترك ها تقسيم مي كنند.نقل قول:
از نظر شبانه من 256 كه تست كردم اول شب بين 1-2 حدود 10 تا 20 هست و كم كم زياد ميشه تا شب ساعت 4 به 50-60 و بعد حدود ساعت 5 هم به بيش از 100 ميرسه.
قاعدتا اين 800 مگي كه شب مگيريم هم بيشتر توي 2 ساعت آخر هست.
من هم برگشتم به دامن پر مهر و عطوفت پِرِس آنلاین :دی
امروز رفتم رانژه ...
پرسید مودم پی میخوای . گفتم دارم . گفت چی ؟ الکی گفتم ایسوس دارم . ولی ( tp-link 8811 ) دارم :دی اونم به تعهد نامه داد که در صورت هر مشکل فنی اونا هیچکاری ندارن ... منم امضا کردم
کسی میدونه چیه اون تعهد دقیقا ؟ یعنی ممکنه الکی هرمشکلی رو بگن مال مودمته؟