آدرس غلط به خوانندگان این تاپیک ندهید
نقل قول:
سلام این پست مسخره شده و شده ادعاهای دو شرکت برنامه نویس که به نظر می رسه یکی از این شرکتها الان مجری برنامه هایADSL شرکت مخابرات شده و دیگری قبلا مجری برنامه های مخابرات بوده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
آقایان اگه دعوایی داراید ما علاقه ای نداری در جریان ان باشیم . این پست فقط و فقط مربوط به مشتریان ADSL مخابرات است و شامل اخبار مربوط به مشتریان و شرکت، اطلاع رسانی در مورد امکانات و سرویسهای جدبد و مشکلات به وجود آمده برای کاربران و کمک در رفع مشکلات جاری آنها است بگونه ای که منافع یا دعاوی هیچ گروه یا شرکت خاصی را در بر نداشته باشد.
در ضمن من از سه سال پیش از ADSL شرکت شاتل استفاده میکردم در سال اول استفاده من از ADSL شاتل، شرکت در حال انجام یه سری تغییرات روی سیستم و برنامشون بودند و حدود 6 ماه طول کشید تا مشکلات و ایراداتش ( که شبیه به ایرادات نرم افزار مخابرات ) حل بشه و الان نرم افزار شاتل( که دوستان ازش تعریف کنند )بشه. پس به جای این دعواها زودتر با کمک مشترکین این ایرادات را رفع کنید
گویا چند نفر از کسانی که اینجا پست داده اند اصرار دارند که پستهای بنده را در جهت یک دعوا مابین دو شرکت بدانند!!!!!!!!!!!!
خیلی متأسفم ولی لطفاً آدرس غلط خوانندگان این تاپیک ندهید ، نرم افزاری که هم اکنون در حال استفاده در مخابرات است آنقدر مشکل و باگ دارد که با صدها پست مثل این نمی توان کاری برایش کرد.
نرم افزار قبلی هم صحبتش اینجا می شود (IBSng) دو-سه سال پیش با قیمت ناچیزی (کمتر از 3 میلیون تومان)خریداری شده و اینکه استفاده بشود و یا نشود هیچ سودی برای فروشنده آن ندارد ، صراحتاً هم می گویم که هیچ ارتباطی اعم از روحانی ، جسمانی و مادی با این شرکت فروشنده این نرم افزار نداشته و ندارم.
از کسانی که اینگونه از تست شدن این نرم افزار بر روی مشترکین بی خبر مخابرات استان اصفهان حمایت می کنند باید پرسید آیا خودتان حاضرید یکماه مبلغ 10-100 گیگ بخاطر اشتباه همین نرم افزار هزینه پراخت کنید؟؟ مسلماً خیر ، پس لطفاً از تست شدن این نرم افزار حمایت نکنید.
نقل قول:
کاری هم به این که اون میگه باند بازی و شما میگی نخ نما و اتهام و ... ندارم ؛ من دارم حقیقت رو میبینم و چیزی که من از حرفها و چیزهایی که میگی و میبینم اینه که شکی ندارم با مخابرات ارتباط داری. این از همون موقع که میگفتی مشکلات پنل میافته گردن کارکنان و زحمت کشان مخابرات شک کردم تا برسه به خبرها و چیز هایی که میگی؛
شما حتی بخودتان زحمت ندادید که پستهای دیگر من در همین فروم را بخوانید چون اگر خوانده بودید متوجه می شدید که کار اصلی بنده وب هاستینگ است و هیچگونه ارتباطی اعم از روحانی ، جسمانی و مادی هم با مخابرات نداشته و ندارم.
اینکه گفتید چرا از کارمندان مخابرات دفاع کردم دلیل واضح دارد "چون در این مشکلات نرم افزارهیچگونه تقصیری ندارند" نکند انتظار دارید بخاطر خوش آمد شما دروغ هم بگویم؟؟
در کل واقعیت را قبول کنید اگر این روند کار نرم افزار به همین صورت ادامه پیدا کند در امور مشترکین مخابرات همه کارهای دیگر باید تعطیل شود و فقط به شکایات از این نرم افزار باید رسیدگی کرد ، تأیید این صحبت هم کار سختی نیست می توانید یکروز بعنوان مراجع به امور مشترکین مخابرات در خیابان ولیعصر تشریف ببرید و حجم شکایات را از نزدیک شاهد باشید البته تعدادی از شکایات هم متأسفانه به دعوا ختم می شود.
یادآوری یک نکته هم ضروری است اگر همه کاربران این فروم بگویند که این نرم افزار باید عوض بشود یا نشود در دنیای واقعی هیچ تأثیری بر این نرم افزار ندارد، تلاش ما باید این باشد که دیگر مشترکین مخابرات با این نرم افزار به مشکل برنخورند و یا کمتر بربخورند.