سلام و خسته نباشید
من خونمون اهواز-کیاناباد یه مودم وایمکس میخواستم بخرم که فقط ping پایین باشه البته سرعتش مهمه ها
خودم وایمکس ایرانسل 512 دارم ولی ping خیلی بالاست
اگر از بچه های اهواز کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم
با تشکر
Printable View
سلام و خسته نباشید
من خونمون اهواز-کیاناباد یه مودم وایمکس میخواستم بخرم که فقط ping پایین باشه البته سرعتش مهمه ها
خودم وایمکس ایرانسل 512 دارم ولی ping خیلی بالاست
اگر از بچه های اهواز کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم
با تشکر
سلامنقل قول:
یه تست از سرور داخلی و خارجی بگذار ببینم پینگت چنده.
برای مبین نت، داخلی حدود 70-90 هست و خارجی 300-400
سلام
ميخواستم بدونم شركت رفاتك يا پارس انلاين براي روزهاي عيد دانلودش رايگانه؟
با تشكر
کسی نبود جواب ما رو بده؟نقل قول:
آقا کلا بنظرتون واسه اهواز بهترین اپراتور کدومه ؟ من یه سرویس نا محدود با اسپید دانلود بالای 200 میخوام . یکی از سرویسای ART شاتلو دیدم 128 بود ولی خب دانلودش 250 و نامحدود بود و ماهی 40 و خورده ای . چطوره ؟
مصرفت چقدره؟ یعنی واقعاً نیاز به نامحدود داری؟نقل قول:
این شرکتها نوسان دارند. یه بار پارس آنلاین اول میشه یه وقت شاتل، یه بار هم صبانت.
هیچ کدوم هم گارنتی نمیده که رضایت شما را جلب کنه. بی انصاف احتمال خطاش از ازدواج خیابانی بیشتره!:31:
من سومین دوره ایی هست که آسیا تک استفاده میکنم
سرعتهایی که این شرکت میده واقعی هست
یعنی اگر شما سرویس 128 بگیرید سرعتتون 15 است و 256 سرعت 30 را میده (در روز بهتر هست)
ولی به نظر من اگر کسی بخواد نامحدود بگیره سرویس مخابرات به صرفه تره من ماه پیش از آسیا تک 256 با حجم 5 گیگ گرفتم حدود 21 تومن بین 1 تا 9 صبح رایگان میشد و همین سرویس را مخابرات به شکل نامحدود به قیمت 13 هزار تومن میده سرعتش ثابت روی 30 تا 35 میشه
یک اشتباهی که این دوره کردم اومدم سرویس نا محدود 128 گرفتم به این امید که در طول روز سرعت روی حداقل روی 30 باشه
ولی در تمام مدت از 15 کیلو بایت بالاتر نمیره با شرکتشون که تماس گرفتم , گفتن که سرویس های نامحدود را در طول شبانه روز روی سرعت واقعی میبندن
پس تفاوت این سرویس با 128 مخابرات چیه اونم نامحدود هست با قیمت 10 هزار تومن ولی من 30 هزار تومن برای این سرویس پرداخت کردم !؟
دوست عزیز ببخشید کی گفته مخابرات اهواز سرویس های نامحدود اونم با این قیمت میده !؟ :20: این سایت مخابرات اهواز . قیمت هارو ببین . انقدر قیمت ها بالا آدم زورش میاد بره بخره !! حالا شما میگی 128 ماهی 10 تومان اون مال تهران نه اهواز !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم تغییر کرده (مطمئن نیستم) شما به سایت مخابرات خوزستان برید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در منوی سمت راست گزینه ارتباطات دیتا و بعد ADSL را کلیک کنید تعرفه ها را از سایت tci.ir میتونید مشاهده کنیدنقل قول:
اون شرکت خصوصی بود که در ابتدای کار مخابرات برای ارائه سرویس های ADSL باهاش قرارداد داشت نمیدونم همچان با هم همکاری میکنند یا خیر ولی این تعرفه های موجود سایت tci.ir در خیلی استانهای کشور, مخابرات با این تعرفه ها سرویس میده
و قانونی بهش اشاره شده بود که مشترک در صورت تغییر سرویس دهنده دو ماه زمان میبره تا مجدد خطش رانژه بشه هم چند ماهی هست که رفع شده