دوستان چرا شیراز مانند دیگر شهرها و استان ها مخابرات اینترنت نمی ده؟ منظورم اینترنت 128 ماهی 8 هزار تومن هست نه اینترنتی که الان یه شرکت دیگه به نام مخابرات می ده!!
Printable View
دوستان چرا شیراز مانند دیگر شهرها و استان ها مخابرات اینترنت نمی ده؟ منظورم اینترنت 128 ماهی 8 هزار تومن هست نه اینترنتی که الان یه شرکت دیگه به نام مخابرات می ده!!
سلام دوست عزیزنقل قول:
وقتی ارائه نمیده و جواب میده از اسیاتک بگیرید بحث کردن در موردش بی فایده هست.:20:
مشکل آسیاتک و ارم اینه که یوزر جدا واسه شبانه دارن و این خیلی مسخره هست! مثلا من که تنظیمات کانکشن توی مودمم هست،اصلا نمیصرفه برام که واسه ساعت رایگان برم هی عوض کنم اینو. دردسر داره. خیلی مسخرس.
باید قید وایرلس را بزنی بگذاری روی حالت دستی . برای من که اصلا روی حالت اتومات جواب نمیده فکر کنم اسپلیتر توی مخابرات خرابه! ارم نت میگه باید کارشناس بفرستیم خونتون منم گفتم نمیخوام! من خودم یه پا کارشناسم!.دی:نقل قول:
130 کمه؟ بابا ارم نت شبانه مه سرویسهاش از 60 بیشتر نمیشه 2مگش هم 60 هستنقل قول:
130 :18::18::18:. واسه شبانه مگه 130 کمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18: مگه قبلا شبانه چند دانلود میکردی؟؟:18::18:نقل قول:
فعلا که روزانه ما وضعش اینه
ارم نت منطقه معالی اباد حدود 1 هفته اینترنت واسه یک سری از کاربرا قطع بود. بعد از 1 هفته که وصل شد 3_4 روز به قرارداد اضافه کردن برای جبران اون 1 هفته.
هرچی هم به پشتیبانی زنگ میزدم میگفت مشکل از طرف خودتون هست، اخر معلوم شد که خودشون مشکل داشتن فقط نمیخواستن صداشو در بیارن و مشترک بدبختو میپیچوندن.
الان که 3_4 روز هست وصل شده خیلی قطعی داره. امروز ظهر هم که ماشالا 10 ثانیه وصل هست 30 ثانیه تعطیل. بیشتر از 100 بار قطع شده همین امروز ظهر.
خلاصه فکر نمیکنم این شرکت با این وضعیت به جایی برسه
دروود
کلا از اون روزی که گفتن می خویم پهنای باند بیشتر کنیم پینگ ها بالات ر رفته و همه چیز مسخره تر شده.
نقل قول:
نمیشه. قدیشو بزنم یعنی چی.. هیچ چی مثل اتوماتیک راحت و خوب نیست. دردسر داره که تنظیم کنی واسه ساعت رایگان خودش کانکت شه و از این حرفا. تازه وایرلس که فقط من نیستم. خونمون چند نفر استفاده میکنن و باید اینجوری باشه.