اون فایل txt که مخصوص 82 هست و تو آموزش ذکر شده فقط 82 رو منتقل کن به گوشیت...طبق همون آموزش 82...:46:نقل قول:
شاد باشی:40:
اون فایل txt که مخصوص 82 هست و تو آموزش ذکر شده فقط 82 رو منتقل کن به گوشیت...طبق همون آموزش 82...:46:نقل قول:
سلام من ميخوام برا اولين بار كلادينك ان گيج رو رو گوشيم كه ان 86 هست نصب كنم لطفا كمكم كنيد بايد همون كارايي كه اقا يونس تو اولين پست گزاشته انجام بدم
دقیقا ... آموزش رو قدم به قدم انجام بده ... (مو لادرزش نمیره :دی)نقل قول:
سلام من ميخوام برا اولين بار كلادينك ان گيج رو رو گوشيم كه ان 86 هست نصب كنم لطفا كمكم كنيد بايد همون كارايي كه اقا يونس تو اولين پست گزاشته انجام بدم
نقل قول:افزون بر این کلی چیز جانبی هم یاد می گیری! :دی اگر هم پرسشی بود هستیم در خدمت :46:نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
من نسخه 1.2 رو استفاده می کنم.نمی دونم چرا نسخه 1.4 اون رو وقتی دانلود می کنم و آنزیپ میکنم ارور میده.
چه اروری میده ...؟ منظورم موقع آنزیپ شدنه ...!نقل قول:
ممنون دوست عزیز
من نسخه 1.2 رو استفاده می کنم.نمی دونم چرا نسخه 1.4 اون رو وقتی دانلود می کنم و آنزیپ میکنم ارور میده.
1.40 رو تست کن اگه نشد ... مستر ریست کن و دوباره آزمایش کن
یعنی من که N95 دارم و قبلا از کلاینت 1345 استفاده می کردم ، نیازی به کپی کردن این txt ندارم؟؟؟نقل قول:
گام دوم : ( فقط N82 به این گام نیاز داره )
فایل 20001079.txt رو از ضمیمه دانلود كنيد:
به گوشي انتقال بديد... سپس گوشی رو از طریق rompatcher در حالت هک قرار بدید و این فایل رو با برنامه modo به آدرس
c:\private\10202be9
منتقل کنید و گوشی رو ریست کنید.
به هزار در زدم ، ولی بازم این error رو میده ؛
توی کلاینت 1345 ==» Close some applications and retry starting the game. (error - 1000002
توی کلاینت 1557 ==» KERN-EXEC 3
...دیگه کم کم دارم از N-gage II منصرف میشم...به هر فرومی سر میزنم ، میگن مشکلت از رم یا مموری هست...یا همه ی برنامه ها رو نبستی یا گوشی رو توی حالت هک گذاشتی....خداییش دیگه خسته شدم از بس Search کردم
سلامنقل قول:
شما کلاینت 1511 رو هم تست کن دوست عزیز:10:
نقل قول:نقل قول:
با اجازه آقا یونس! :دی :10:
اگر هم این کلاینتی که آقا یونس فرمودن کار نکرد، شما کلاینت 1557 رو نصب کن. چون من هم وقتی این کلاینت 1511 رو ریختم، گوشیم توی نصب بازی ها مشکل داشت. اما وقتی این 1557 رو ریختم مشکلم حل شد! :46:
البته این پیشنهاد رو از اونجایی می گم که گوشی های N82 و N95 شباهت های نرم افزاری زیادی با هم دیگه دارن...
پیروز و شاد باشی :11:
داداش دمت گرم خیلی مردینقل قول:
اجرا شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]