سلام دوستان . من یه هارد 320 گیگ ساتا وسترن دیجیتال دارم که چند وقت پیش خیلی کند شده بود و موقعیکه کامپیوترو برا دانلود روشن میذاشتم ، ریستارت میشد . با دو تا برنامه ی hdd regenerator و EASEUS Partition Master 9.1.0 Home Edition تستش کردم . ولی بد سکتور پیدا نکرد . بعد از چند وقت با فایلهای dll ویندوز مشکل پیدا کرد و روی بعضی از برنامه ها ارور Bad Image میداد . الان یه هارد دیگه وصل کردم و با هارد جدید مشکلی ندارم(بنابراین مطمئنا مشکل از هارد قبلی بوده) . با آنتی ویروس آوست جدید اسکن کردم و فایل page.sys رو مطابق عکس پایین ویروس شناخت . بعد از پاکسازی با HDD Low Level Format Tool فرمت سطح پایین رو انجام دادم و بعد از پارتیشن بندی (و فرمت NTFS) ، شروع به نصب ویندوز 7 روش کردم ولی در مرحله ی آخر نصب ویندوز (بعد از ریستارت شدن) دوباره به مشکل برخورد و پیغام داد که یه سری فایلهای dll گم شده .(از dvd ویندوز خیالم راحته . چون قبلا 10 دفعه روی همین هارد نصبش کردم ) و شروع کرد به ریکاوری که بازم مشکل حل نشد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از همه ی اینها برا تست روی هارد خرابم سیستم عامل ubuntu ultimate edition 2.7 (اوبونتوی 10.04) ریختم (با فرمت ext4 و فرمت فایلهای لینوکس هم که swap هست ) و الان بدون هیچ مشکلی دراه با اوبونتو کار میکنه . (کلی آهنگ و ویدئوی HD هم روش ریختم )
به نظرتون هاردم سالمه ؟ اگه سالمه چرا با dll های ویندوز مشکل داره ؟
به جز بدسکتور (که روی هارد من هیچ بدسکتوری شناسایی نشده) ، چه مشکلی باعث خرابی هارد میشه ؟ اگه هارد خراب شده چطور با لینوکس به راحتی کار میکنه ؟