امير قلعهنويي گفت: قول ميدهم كه استقلال صددرصد قهرمان ليگ برتر ميشود.
1387/06/02
8706-00520: كد خبر
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
امير قلعهنويي گفت: قول ميدهم كه استقلال صددرصد قهرمان ليگ برتر ميشود.
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بازيكنان استقلال روز به روز از نظر فني پيشرفت ميكنند و بازيهاي استقلال طي سه بازي اخير اين موضوع را نشان ميدهد. ما كمي به زمان و هماهنگي بيشتر نياز داريم، ضمن آن كه در زدن ضربات آخر كمي بدشانس هستيم اما اطمينان دارم كه استقلال تا يكي دو هفته ديگر در شرايط آرماني قرار ميگيرد و اين قول را ميدهم كه استقلال صددرصد قهرمان ليگ برتر است.
وي افزود: استقلال تيم بسيار خوبي است و ما تنها بايد فعل خواستن را صرف كنيم خوشبختانه بازيكنان بسيار خوبي داريم تنها جان واريو و اميد روانخواه به دليل مصدوميت در تيم ما حضور ندارند كه اميدوارم آنها نيز رفته رفته به جمع بازيكنان ملحق شوند، ضمن اين كه هاشم بيگزاده نيز رفته رفته شرايط بهتري را پيدا ميكند و تصور ميكنم تا يكي دو بازي ديگر بتواند به تركيب استقلال وارد شده و جزء يازده نفر قرار گيرد.
قلعهنويي درباره بازي استقلال مقابل مس كرمان نيز گفت: به هر حال هر بازي شرايط مخصوص به خودش را دارد، مس كرمان از مربي آگاه و بازيكنان بسيار خوبي برخوردار است و بيترديد ما بازي دشواري را در كرمان پيش رو خواهيم داشت. با اين حال تنها هدفمان در كرمان كسب سه امتياز است.
سرمربي استقلال خاطر نشان كرد: تيم مس نيز مانند استقلال تغييراتي در تركيبش داشته است، با اين حال از اين تيم شناخت كافي داريم و بر روي نقاط ضعف و قوت اين تيم كار كرديم.
قلعهنويي در ادامه با تقدير از مردم كرمان و مسئولان باشگاه مس به ايسنا گفت: حضور در مس كرمان يكي از بهترين خاطرات دوران زندگي من خواهد بود چرا كه پس از بازگشت همراه تيم ملي از مالزي و دوران نه چندان خوبي كه پس از آن پيش آمد اين باشگاه مس و مردم كرمان بودند كه بسيار به من كمك كردند و من همواره قدردان و مديون آنها هستم و اميدوارم اين تيم نيز موفق باشد.