نقل قول:
سلام ههههه من sum می نوشتم ارور می داد
یه چیزی مثلاً من در بین این فرمول e+b+c خوب می خواستم وسطش مثلاً e جمع کن با (c ضربدر d کن) و سپس جمع کن با فلان
چطور اون ضرب را اون وسط تعیین کنیم
Printable View
نقل قول:
سلام ههههه من sum می نوشتم ارور می داد
یه چیزی مثلاً من در بین این فرمول e+b+c خوب می خواستم وسطش مثلاً e جمع کن با (c ضربدر d کن) و سپس جمع کن با فلان
چطور اون ضرب را اون وسط تعیین کنیم
سلام دوستان گل
1- اول چطور بگم که خانه هایی تکراری را رنگ کرده ، آن ها را پاک کند
2- من خانه رنگی ها را از بالا شروع کردم و پاک کردم و ردیف های خالی ایجاد شد
چطور میشه به صورت اتوماتیک اون ردیف ها را پاک کرد
فرق نمی کنه شما با علائمی که روی صفحه کلید هست کار کن مثلا a+d*c/d سلولها تو بنویس یا انتخاب کن بعد علامت رو بزننقل قول:
سلام
من یه فایل اکسل دارم تو شیت های مختلف اون اجناس یه مغازه رو به صورت جدول وارد کردم (شامل نام کالا، قیمت، و ...)
آیا می شه برنامه ای نوشت که با اجرای دستوری پنجره ای باز بشه و ما تو اون پنجره نام کالای مورد نظرمون رو بنویسم و برنامه تو کل کالاها اون رو پیدا کنه و وقتی من تعداد مورد نطر رو بهش دادم از جمع کل اون کالا، تعداد داده شده رو کم کنه و تو فایل اصلی اعمال کنه و تعداد کم شده رو هم یه جای دیگه وارد کنه؟
در واقع می خوام با این روش رو فایلم عملیات حسابداری انجام بدم.
ممنون.
با سلام میخام بدونم آیا راهی هست وقتی عددی رو تو اکسل وارد می کنی رنگش عوض بشه به عبارت دیگر ایا وقتی دنبال عددی با find می گردیم آیا راهی هست که با یافتن عدد رنگش عوض بشه ممنون
سلام روش پاک کردن خونه ها را می گید
و اینکه خودش تکراری ها را حذف کنه اتوماتیک
اول کل ستون شماره هاتو انتخاب کن.نقل قول:
بعد برو تب DATA و در بخش Data Tools گزینه Remove Duplicates رو انتخاب کن.
به طور اتوماتیک تکراری ها رو حذف میکنه
شما وقتی FIND رو میاری در سربرگ replace قسمت find عدد مورد نظر رو بنویسید و در قسمت زیر اون گزینه format رو بزنید و تنظیمات مثل رنگ کردن عدد یا سلول رو انجام بدید بزنید و بعد گزینه replace all رو بزنیدنقل قول:
شاید راه حل بهتری هم داشته باشه اگر دوستان میدونند لطفا راه حل بگید
سلام به دوستان
من 10 تا لینک (مثلا آدرس صفحات وب) دارم که هر لینک به ترتیب تو A1 تا A10 قرار داده شده من از طریق ماکرو چطور میتونم بهش حالی کنم:n02: که هر 30 ثانیه از A1 تا A10 را باز کنه
کمک=یه عمر خدابیامرزی رفتگان
سلام یسوال داشتم چطور میتوانیم پسوردیک فایل اکسل MDBرا برداریم و پیدا کنیم لطفا راهنماییم کنید از کدوم برنامه میشه استفاده کرد؟