در این که کیفیتش حرفی نداره بحثی نیست.من 2 متر با اکو فاصله داشتم انقدر بد صدارو برداشته که نمی تونی گوش بدی .من موندم اگه گوشی من خرابه چرا اون گوشیه آکبند هم اینطوری شد!!!!نقل قول:
Printable View
در این که کیفیتش حرفی نداره بحثی نیست.من 2 متر با اکو فاصله داشتم انقدر بد صدارو برداشته که نمی تونی گوش بدی .من موندم اگه گوشی من خرابه چرا اون گوشیه آکبند هم اینطوری شد!!!!نقل قول:
چراغ قوه که گفته شده اگه چند صفحه به عقب بری می بینی.نقل قول:
[s nجان مشکل شما مشخصه!!شما توی تنظیمات ضبط صدا رفتید؟؟؟؟اونجا توی تنظیمات کیفیت رو روی high بزارید!!مطمئنم این کار رو نکردید]!!!
بابا ملت چرا نمیفهمید!!این گوشی بهترین ضبط خبرنگاری رو داره!برید با گوشیهای دیگه مقایسه کنید میفهمید!ملت روز تاسوعا عاشورا نه فیلم میگیرن و نه صدا ضبط میکنند چون گوشیشون قرقر میکنه!اونوقت چطور شما ]میگید 5700 قرقر میکنه!!یکی از مزیتهای مهم 5700 ضبط خبرنگاری این گوشی اون هم با فرمت wav هست!برای فیلمبرداری هم صدا رو استریو ضبط میکنه!
نقل قول:
تایید میشه...10000%
سلام دوستان به نظر من کیفیت صدای 5700 از ان 73 خیلی بهتره من مقایسه کردم ان 73 کیفیتش خیلی کمه ولی 5700 باس خیلی الی داره بخصوص توی هدفون
كيفيت ضبط صداش خيلي عاليه
كلا صداش عاليه ولي به n81 و n91 نميرسه!
دوست عزیز....اگه امکان داره...میشه بگب کدام صفحه//یا دوباره لینک دانلود ان را میشه بزاری؟؟نقل قول:
لینک نمیخواد یه ترفند بود بدون برنامه یه تاپیک هم زده شد اینم آدرسش :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=191872
سلامی دوباره!مشکل من اینکه من اهنگها را به صورت فولدری(البومی)روی گوشی میریزم ولی توی گوشی همش قاطی شده و خبری از فولدرها نیست(فولدر موزیک)
نقل قول:
اگر بری توی فایل منیجر دقیقا به همون صورت که ریختی میاد..اما توی موزیک پلیر به ترتیب...نام..خواننده و اهنگساز...و...