آره همسایه ما هم به پیشنهاد من پارس یکساله گرفتنقل قول:
سعی میکنم زیاد دور و برش آفتابی نشم :n02:
Printable View
آره همسایه ما هم به پیشنهاد من پارس یکساله گرفتنقل قول:
سعی میکنم زیاد دور و برش آفتابی نشم :n02:
خوب دیگه یعدش شاتل(همین الانم نداره) و فن اوا و های وبو مخابرات و.......
یادمه همین حرفها تو تاپیک صبانت هم بود ولی اوضاع درست نشد که هیچ به پارس آنلاین که الان داره آفلاین میشه هم سرایت کرد:n09:نقل قول:
اینجور اگه پیش بره، کم کم به جای عوض کردن ISP اگه اینترنت درست درمون میخوایم باید به فکر عوض کردن محل زندگی باشیم:n02: ( اگه بتونیم:n26: )
من بدبختی که یک ساله خریدم دقیقا باید چه شکری بخورم؟:|O_O
یه بار مخابرات شهر ما این کار رو کرد اما افرادی که قبلا اینترنت خریده بودن هنوز رایگان داشتن که بعدا باز طرح های رایگان همه رو برگردوندن:|
این یکی عین یزید میمونه میخواد همه رو بسوزونه پولی که دادم حلالشون نباشه;)مجبورم تخلیه کنم 10 مگ مخابرات بخرم:|
هیچ رضایتی هم وجود نداره به فکر جیب مبارکشونن فقط
انقدر لوتی هستن از 1 ماه قبل خبر دادن که اره قراره 1 ماه دیگه ترتیبتون داده بشه... فکر کنم از امشب سرعت برسه به کیلوبایت.... !!!!! فکر میکنم دیگه باید بریم سمت اون بشقابای گرد و گنده و زنگ زده که زیر بارون داره زنگ میزنه
همه میان فقط اینجا ناله میکنن ولی هیچ کس حتی حاضر نیست یه کامنت توی صفحه فیسبوکشون بذاره :n21:
صفحات رسمی پارس آنلاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه وزیر :
خدا رو شکر که مخابرات اعتقادی به مصوبات رگولاتوری و تنظیم مقررات نداره:n20:
رفیق طاقت بیار مرد باش! دیگه کار از کار گذشته خود وزیر اعلام کرده بود حدود 1 ماه پیش که این یه مصوبه هست!!! بیاین با تمام وجود دست و پا زدن رو بزاریم کنار و بخندیم به بدبختیای مسخرمون.... ولی خداوکیلی تا اخر عمر دیگه پامو تو هیچ صفی نمیزارم...نقل قول:
خواهیم دید:n05:نقل قول:
آخه خود مخابرات چند وقت پیش اینو گفته بود خبرش هم گذاشته بودم با منبع یعنی دروغه:n13:نقل قول: