خوب میرفتید تنظیم مقررات شکایت میکردید!نقل قول:
Printable View
خوب میرفتید تنظیم مقررات شکایت میکردید!نقل قول:
دوستان برای جمع کردن این پی سی ام چکار باید کرد؟ ثبت نام کردم حالا شاتل میگه خطت پی سی امه خودت باید بری درخواست بدی اگر جمع کردن سرویس بگیری.
پی سی ام خط اشتراکی و فقط میتونی برای تماس های تلفنی استفاده کنی همون اول که رفتی به مرکز مخابرات خودتون باید میگفتی برای نت میخوام اشتراکی نمیخوام.انتقال که نمیدن باید یه خط دیگه بگیری
اگه برای خونه خودتون یه خط مسی دارین از روی اون سرویس بگیر این خط رو برای خونت بگیر
بله دوست عزیز درسته! اما قبلش چندین بار زنگ زدم و تهدید کردم که کار تخلیه رو زود انجام بدن! چون دفعه اول که زنگیدم یارو فقط داشت منو توجیه میکرد اینکارو نکنم! :n02:نقل قول:
مشکل اینه که خط مال خونه ی اجاره ای هست. خونه ی قبلی هم همینطور بود خود شاتل از مخابرات درخواست کرد اما حالا میگه مخابرات میگه بیاید از خودمون سرویس بگیرید! راه دیگه ای نداره؟نقل قول:
دوست عزیز , شما هیچوقت نمیتونی با دانلود منیجر چندتا لینکو (مثلا 5تا) همزمان دانلود کنی ,در حالیکه سرعتت بالاتر از 300 بره! یعنی پهنای باند تقسیم میشه بین 5تا لینک! هیچوقت سرعتت از این 300 بالاتر نمیره و نخواهد رفت!چون شاتل اجازه نمیده!:n02: تازه مثلا سرعت یکی 100 و اون یکی 80 و همینجور کمتر میشه و مجموع میشه حدودا 270 یا 300 ! :n02: اینکه میگی سرعتم روی 2.5 مگه منظورت چیه؟ اگه منظورت دان استریمه که واسه منم همین بوده ولی چه فایده؟ :n02: وقتی محدود میشی این عدد فایده ای نداره! اما توی مخابرات مازندران اینطوری نیستش! وقتی دان استریمت روی 4 مگه,اغلب وقتا شما چندتا لینک همزمان میذاری و مجموع سرعت دانلود حتی به چند مگ(مثلا 3مگ) میرسه! :n02: میدونی فرق 300 کیلو بایت با 3 مگ چیه دیگه؟(شوخی میکنم):n02: اون محدودیت در باز کردن https هم واسه اکثر آی اس پی ها وجود داره! فقط شاتل اینطوری نیستش!نقل قول:
نه دیگه وقتی خود مخابرات میگه میگه فقط از ما میتونی سرویس بگیری راه دیگه ای نداره.یه خط دیگه بخر.مخابرات هم خوبه از شاتل که بهترهنقل قول:
نقل قول:
چند بار گفتم راه حل سریعش رو...
من پارسال از شاتل کشیدم بیرون... کمتر از 24 ساعت زمان برد واسه من...
به این صورت که... زنگ زدم گفتم که میخوام سرویسم رو بندازم روی یه خط دیگه... و شماره طبقه پایین که اینترنت نداشتن رو دادم...
فرداش دیدم که خطم آزاد شده... بعد از اون هم به مدت 2 ماه چندین بار تماس گرفتن که چرا شارژ نمیکنم... منم هی کلشون کردم تا خودشون فهمیدن داستان چی بوده
دوستان، من از شاتل اصفهان استفاده می کنم و ازش راضیم.فقط وقتی با نرم افزار BW مقدار آپلود و دانلود رو چک می کنم، مقدار نسبتا زیادی رو نشون میده.یعنی ترافیکم زود مصرف میشه.یه راه می خوام که باهاش بدونم کدوم برنامه ها دارن چقدر از ترافیکم استفاده می کنن؟
سلام از کاربران گرامی تقاضا دارم با امضا سرگشاده در مورد وضع اینترنت به دکتر حسن روحانی به لینک زیر مراجه نمایید، هر ثانیه به شمار کاربران افزوده می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]