پارس آنلاین کجاها صفحه رسمی داره حمله کنیم.
من که داغون شدم با این خبر
Printable View
پارس آنلاین کجاها صفحه رسمی داره حمله کنیم.
من که داغون شدم با این خبر
من اوایل که داده گستر عصر نوین (های وب) اومده بودنقل قول:
برای یکی از بستگان سرویس یکساله 2m up 4m رو گرفتم
که شبانه رایگان داشت
بعد یه مدت شبانه رو حذف کرد از این سرویس
ولی کسایی که قبلا سرویسو خریده بودن تا لحظه آخر از شبانه رایگان استفاده کردن
ولی پارس با این سیستم اکانتینگ داغونش فکر نکنم بتونه ( و یا اصلا بخواد !) این کارو بکنه
در ضمن ایران تنهاجایی که وقتی تو یه اطلاعیه میزنن در راستای افزایش رضایتمندی کاربران آدم با خودش میگه دوباره اینا میخوان چه بلایی سرمون بیارن :n02:
دوستان تنها راحش اینه که بعد از تموم شدن قرارداد به طور موقت یک ماه تخلیه کنیم هممون . وقتی ببینین همه دارن تخلیه میکنن . احتمال داره برگردن سیاست دزدی قبلیشون .
دوست عزیز حق با شماستنقل قول:
دانلود شبانه داره نفس های اخرش میکشه
با این حال اگه بخواد همه گیر بشه باز هم مخابرات ارزانتر از بقیه خواهد بود
شما که جواب گرفتی با پیگیریت، یعنی حجم هدیهات رو برگردوندن به حالت قبل؟نقل قول:
خوبه. ولی تا کی؟ تا چه زمانی این حجمت به روال سابق باقی میمونه؟ تا تمدید بعدی؟
من سرویس حجمی دارم. الآن هم با این وضعیت حسابی حالم گرفته شده. اما قراردادی که من امضا کردم و شما هم امضا کردین و بقیه هم امضا کردن برای شرکت پارسآنلاین هیچ تعهدی برای ارائه سرویس شبانه رایگان یا دادن حجم هدیه با سرعت بالا برای سرویس نامحدود ایجاد نمیکنه.
مگه بچههای صبانت تو این 2 - 3 ماه گذشته کم شکایت و پیگیری کردن؟ به کجا رسیدن؟ وقتی دستاویز قانونی نداری، چطوری میخوای حقی رو که ادعا میکنی بگیری؟
من خط دومم رو از صبانت خالی کردم اومدم جفتشو پارس آنلاین کردم حالا اینجا هم...نقل قول:
کجا میخوای بری؟ همه جمیعا همین کارو کردن که اینترنت مصرف نکنید یا پول فراوان بدید بابتش. یعنی زدن جیب مردم.
------
کجا هستن اونایی که رو... موچکریم و مچکریم میکردن ؟
کجا هستن اونایی که تحلیل میدادن و ابراز خوشبینی میکردن که قراره ظرف 2سال وضعیت اینترنت بهبود پیدا کنه. ارزون بشه. سرعتا زیاد بشه. کلا اینترنت هم مثل آب و برق و اتوبوس مجانی بشه؟
این وزی... همونی نبود که 2 سال وقت خواسته بود که "گه" به سر جماعت بزنه؟
همین چندروز پیش 3G مصوب شد تعرفه اش 2.5 ریال برای 1کیلوبایت باشه یعنی 262 هزار تومن برای 1گیگابایت حجم. با دلار 3200تومن میشه 81دلار برای 1گیگ. گوگل فیبر نوری 1گیگابیت سرعت ماهی 70دلار میده. الان هم چک کردم 5مگابیت رایگان داره میده ظاهرا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم کسی هست بگه توی گینه نو و از این دست کشورها 3G این قیمت میدن و بی همتا نیستیم؟ :n24:
بعد از این همه خوردن حق مشتری
تو روزم سرویسش خوب نیست دلمون خوش باشه
شبانه پیشکششون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست میگید شما ولی ما هم نباید ساکت بشینیم و نگاه کنیم تا اینطوری دستمون را بگذارند تو پوست گردو .نقل قول:
دوستان بیاید و راجع به روش اعتراض یک فکری بکنیم.
اعتراض بی فایده است
اما بهتر از هیچیه
تخلیه کنید سرعت پایین بگیرید
دیگران اگاه کنید
اگر این روش همگانی بشه بسته های اینترنتی ایرانسل فعلا بصرفه ترین