داداش دستت درد نکنه بابت جوابات
اما شماره نظام وظیفه شش رقمیه؟؟؟
من مدرکم فوق دیپلمه
داداش یه چندتا سوال نخندی بهم
1-شنیدم میگن دیگه باید خودمون با اتوبوس یا ماشین شخصی بریم تا پادگان و خودشون نمیبرنمون(ماشین شخصی نداریم) حالا میترسم بگن فلان روز سر ساعت پادگان بیا اما اتوبوس نباشه برای اون شهر یا دیر کنه (زیاد دیدم) بعد غیبت بخورم!
2-من برعکس دیگرون از غذاشون یا بیدار شدن صبحگاهی یا خیلی چیزای دیگه ترسی ندارم چون همین الانشم عادت دارم (شده 2 روز غذا نخوردم با روزه تو گرما سر کار کلا کم خوری عادتمه) اما ببخشید از این میترسم که لباسی یا پوتینی هم اندازه من پیدا نشه چون قدم 165 هست و کوتاه و تا بخوام برم اندازه کنم نظامی فروشی ممکنه غیبت بخورم چون شنیدم فقط چند ساعت مرخصی میدن اخه تو چند ساعت مگه هم لباسم رو درست کنم هم برگردم یا مشکل دیگه ای! یه خورده درمورد لباس توضیحاتی میدی
3-من مشکل معده دارم(روده تحریک پذیر) و باید روزانه قرص اعصاب سیتالوپرام و نورتیپلین و کلیدینیوم سی و غیره البته با دوز و مقدار بسیار پایین(ربعی روزی) مصرف کنم وگرنه گلاب به روت اسهال شدید و نفخ شدید میگیرتم حالا اجازه میدن یه ذره با خودم ببرم اموزشی تا حداقل این دو ماه رو یه جوری رفع کنم یه وقت عابروم نره و بتونم خدمت رو تموم کنم؟؟؟
4-دلیل اینکه میخوام شهر خودم خدمت کنم چونکه یکی از کارهام برنامه نویسیه و دارم تو کارم پیشرفت میکنم (هم کار میکنم هم درس میخونم) و خدمت 2 سال تقریبا نابودم میکنه میگم با توضیحات شما امیدوارم حداقل شهر خودم بیفتم تا کارم خراب نشه چون همه ی اشناها رو که دیدم افتادن دزفول شاید بخاطر بومی سازیه سربازیه, پس تو اموزشی حتما فرم هاشون رو پر کنم تا بیوفتم شهر خودم و استرسی به خودم راه ندم درسته؟
داداش شرمنده زیاد شد میدونم بعضی از سوالات احمقانست اما لطف کنید یه جواب درست بدید چون هر چی گشتم همش از سختی بیدار شدن و رژه رفتن و غذاهای بد خدمت فقط شنیدم با ایناش میتونم بسازم تو کم سختی و نداری نبودم تو زندگی