دوستان شما تو تایم شبانه dc هم دارین من هر شب حداقل 3 بار dc دارم میخواستم بدونم این طبیعیه یا نه در ضمن دوستی میگفت من 512 دارم شبی 5 گیگ میگرم داداش ما 2 مگ داریم زور میزنه 3.2 گیگ میگیره اگه سرویسهای پایینتر بهتره ما هم بیایم بگیریرم :n02:
Printable View
دوستان شما تو تایم شبانه dc هم دارین من هر شب حداقل 3 بار dc دارم میخواستم بدونم این طبیعیه یا نه در ضمن دوستی میگفت من 512 دارم شبی 5 گیگ میگرم داداش ما 2 مگ داریم زور میزنه 3.2 گیگ میگیره اگه سرویسهای پایینتر بهتره ما هم بیایم بگیریرم :n02:
البته باید این رو در نظر داشته باشیم که اختلاف نامحدود پارس آنلاین با شرکت مخابرات و ... همین حجم هدیه بود که اگه قرار بر کم کردن این حجم هست باید قیمتشون رو کم کنن و به قیمت اینترنت نامحدود مخابرات نزدیک کنننقل قول:
سرویس 512 روی 9 مگ بسته شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش دانلود شبانه سرعتت چقدر میگیری ؟نقل قول:
دوستان هیچ راهی هست که مودم بدون خاموش و روشن شدن ای پی جدید بگیره؟ مودم 2730 سفید
به تنظیمات مودم برید (192.168.1.1)نقل قول:
به قسمت Wan Setting برو
disconnect رو بزن بقیش بستگی به نوع مودمت داره
بعضی مودما اتوماتیک با آی پی جدید کانکت میشن بعضیا کانکت نمیشن باید بزنی Connect تا وصل بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این طوریا نیست. این که شرکتها قیمت سرویس نامحدودشون چند برابر قیمت سرویس نامحدود مخابراته به خاطر ضریب اشتراک سرویسهاست. مخابرات ضریب اشتراک حداقل 1 به 8 داره که تو مراکز شلوغ این ضریب رو خیلی بالاتر از اینا هم میبنده. واسه همین قیمت سرویس نامحدود 128 مخابرات درمیآد حدود 12500 تومن.نقل قول:
اما 128 پارسآنلاین یا شرکتهای دیگه ضریب اشتراک 1 به 1 یا حداکثر 1 به 2 دارن. واسه همینم قیمتاشون بالاست و مثلاً سرویس 128 نامحدود قیمتش تو پارسآنلاین 27 هزارتومنه.
تفاوت این ضریب اشتراک هم اینجاست که اگه شما تو مخابرات سرعت دانلودت با سرویس 128 به 2 کیلوبایت در ثانیه هم برسه از نظر قانونی هیچ حقی برای اعتراض نداری چون ضریب اشتراک سرویست 1 به 8اه و یعنی یه خط 128 (یا همون 16 کیلوبایت در ثانیه) میتونه بین 8 نفر تقسیم بشه که سهم هرکسی 2 کیلوبایت در میآد. اما اگه با 128 پارسآنلاین سرعتت از 15 کیلوبایت در ثانیه کمتر بشه میتونی شکایت کنی و باید برات جبران کنن.
شما اگه یه سر به سایت آسیاتک بزنی میبینی که 3 جور 128 نامحدود داره: برنزی، نقرهای و طلایی که به ترتیب حدود 14 هزارتومن، 23 هزارتومن و 31 هزارتومنه. این سرویس برنزی از نظر کیفیت مشابه سرویس مخابراته. یعنی با ضریب اشتراک 1 به 8. اون طلایی همون باکیفیته است که ضریب اشتراکش 1به 1 باید باشه یا حداکثر 1 به 2. نقرهای هم بینابینه. فکر کنم با ضریب اشتراک 1 به 4.
میشه. باید با telnet مودمت آشنا باشی راحت با یه اسکریپت میتونی اینکارو کنینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام این خط تا چند مگ میکشه ؟
با این مشخصات تا 13 یا حتی 14 مگابیت رو ممکنه بکشه. مدولاسیون ADSL ات چیه: G.dmt یا ADSL2+؟نقل قول: