نخیر. بنده هم همین مشکل رو داشتم. خط اولی که برای رانژه معرفی کردم فیبرنوری بود که بعد از 10 روز گفتن نمیشه.نقل قول:
Printable View
نخیر. بنده هم همین مشکل رو داشتم. خط اولی که برای رانژه معرفی کردم فیبرنوری بود که بعد از 10 روز گفتن نمیشه.نقل قول:
نقل قول:
منم هرجا ثبت نام کردم نمیشه حتی مخابرات ...میخوام خط جدید بخرم
شما چیکار کردی؟
یه خط دیگه داشتم که خوشبختانه مسی بود. ظاهرن شما هم چاره ای غیر از خرید خط جدید ندارید، چون در حال حاضر وایمکس اصلن از کیفیت خوبی برخوردار نیست. من حدود دو سال مبین نت یک مگابیت داشتم که سرعش در بازکردن صفحات در حد 256 کیلوبیت بود.نقل قول:
یه نکته هم مد نظر داشته باشید که در خرید خط جدید، مراقب باشید که خط تون PCM هم نباشه.
pcm چه نوع خطیه؟نقل قول:
فیبر نوریه؟
نقل قول:
ممنــــــــــــــونم دوست عزیز :n12:
در بعضی مناطق مخابراتی به دلیل کمبود خطوط آنالوگ (همون سیم مسی خودمون)، با نصب دستگاهی یک خط مسی رو تبدیل به چند خط میکنن که بدون هیچ مشکلی امکان ارتباط صوتی رو بدون توسعه امکانات سخت افزاری فراهم میکنه (از طریق دیجیتاله کردن اطلاعات آنالوگ)؛ ولی روی این خطوط امکان استفاده از اینترنت پرسرعت وجود نداره.نقل قول:
شاتل الان فقط اسمش شاتله كيفيتش Dial Up هم نيست!
شعارشون اينكه حفظ رتبه اول ساده نيست در حاليكه رتبه 1 پارس آنلاينه رتبه 2 هم آسياتكه...
حالا حفظ كجاش ساده نيستو ما نفهميديم!
اگه مافيا بازي نبود مطمئن باشيد اسياتك و نداگستر اول بودن !!!
تست در طول روز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست شبانه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت آپلود و دانلود شبانه من یکیه !! جالب اینجاس من تازه رسیدم شمال فقط یک شب دانلود کردم اینطوری سرعت رو پایین آوردن فکر کنم 2-3 شب دانلود کنم کلا قطع میشه شبانه :دی