اره خب وقتی خوب بوده بیا بگم بده...خب الانم که خراب شده میگم خرابه...در ضمن چیزی که اینجا زیاده شرکته میرم از یه شرکت دیگه میگیرم.نقل قول:
Printable View
اره خب وقتی خوب بوده بیا بگم بده...خب الانم که خراب شده میگم خرابه...در ضمن چیزی که اینجا زیاده شرکته میرم از یه شرکت دیگه میگیرم.نقل قول:
ایشالا موفق باشی همیشه هرجا رفتی بگونقل قول:
میخوام برم 8 مگ شاتل بگیرم...شبی 20 گیگ میشه دانلود کرد باهاش از سرور داخلی...اینی هم که تو امضامه 6 مگش بود که قبلا داشتم وباهاش شبی 15 گیگ دانلود میکردم.:n16:نقل قول:
سلام زنگ زدم پشتیبانی میگم دادش من سرویس 2 مگ دارم رو سرویسم تا 9 مگ بازه بعد با اسپید تست سرعت دانلود 1.8 مگابایت نشون میده طرف میگه اسپید تست دروغ میگه بعد تو صفحه سایت ابزار تست اینو گذاشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه این اسپید تست نیست دست خره پس:n02: حالا شما سایت speedtest یا bandwithplus رو قبول دارین کجا میشه واقعا سرعت دانلود رو تو همون لحظه درست دید راهنمایی کنید ممنون میشم
شاتل فقط روی سرور خارجی محدودیت میذاره؟نقل قول:
20 گیگ از شاتل از چه سرویسی با چقدر هزینه؟:n04:
نقل قول:
الان منم تست کردم اکثر سرورهای اروپا همین حول و حوش شده . کلا نشد 2 مگ بده . ولی داخلی رو همون 7,8 قبل هست .
بسلامتی مشکل پورت مثل اینکه رفع شده . خیلی خوب شده که .نقل قول:
شما شبی چند گیگ میگیری ؟نقل قول:
سرعت شبانت نسبت به اوایل که
اومده بودی پارس بهتر شده یا بدتر ؟
اون موقع که من داشتم اینطوری بود..شایدم تو شهر ما اینطور باشه....با سرویس 8 مگش تو 1 ماه 400 گیگ دانلود کردم.نقل قول:
نه فعلا با DMT اس ان آر رو میبرم بالا تا چند روز دیگهنقل قول:
نقل قول:
چندان فرقی نکرده همون 4, 5 گیگ یه شب استثنائا نزدیک 10 گیگ کرفته بود .
هرچی هست از صبا خیلی بهتره در کل .