3G ایرانسل..شهرستان آذرشهر..استان آذربایجان شرقی ساعت 2 بعد از ظهر :
سرور داخلی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور خارج :
Printable View
3G ایرانسل..شهرستان آذرشهر..استان آذربایجان شرقی ساعت 2 بعد از ظهر :
سرور داخلی :
سرور خارج :
نکته عجیب اینکه اپلود سرور خارج بهتر از داخل استنقل قول:
اولین باره همچین سرعتی روی ایرانسل تجربه میکنم. از سرور خارجی هم با سرعت 2MB برثانیه دانلود میکنه.
متاسفانه وضعيت انتي دهي در مشتاق دوم اصفهان خيلي بد هست
و هچكس رسيدگي نمي كند
متاسفانه وضعيت انتي دهي در مشتاق دوم اصفهان خيلي بد هست
و هچكس رسيدگي نمي كند
شما خودت این ussd کد رو بزن توی دایال پد گوشی و با زدن عدد مربوطه تعرفه های بسته های اینترنتش رو ببین :نقل قول:
*۵۵۵#
بعدش در صفحه ای که باز میشه عدد ۵ و send .
منم سیم دائمشو دارم و حدودا دو ماه پیش یک بستهٔ سه ماهه با حجم ۶ گیگ گرفتم به قیمت ۲۵ هزار تومن .
پ.ن : ۶ ماه با حجم ۳۰ گیگ رو میده ۶۰ تومن . سه ماه ۱۰ گیگ رو میده ۳۲ هزار و پانصد .
یک موردی که باید در خرید اینترنت همراه بهش توجه کرد عدم تمدید خودکار این بسته هاست . که در صورت اتمام حجم ، خودش دوباره شارژ نشه و خرج بیخود بذاره روی دست . نمیدونم بسته های فعلی سیم دائم تمدید خودکارشون غیر فعال هست یا نه ؟!
این 4G تبلت ما (گلکسی تب اس ۸.۴ lte) با زدن یک کد مخفی و رفتن به یک منوی مخفی فعال میشه که میشه این رو باهاش کنار اومد . اما اگه این وسط برم یک کد ussd رو در دایال پد بزنم 4G میپره و باید تبلت رو ریست کنم و دوباره مراحل کد مخفی و منوی مربوطه رو انجام بدم
به پست خودمون یک جوابی بدیم!نقل قول:
از بین بسته ها همونطور که مشخصه ، بستهٔ یک سالهٔ ۱۰۰ گیگ از نظر قیمت هر گیگ از همه به صرفه تره و هر گیگش میشه ۱۷۵۰ تومن . (که ماهانهش رو حساب کنیم میشه ماهی ۸.۳۳ گیگ به قیمت ۱۴ هزار تومن)
الان من از مخابرات دارم هر گیگ Adslش رو روی طرح ماهیانهش میخرم ۱۵۶۰ تومن و برای شارژ هر گیگ اضافه باید ۳۵۰۰ تومن پرداخت کنم.
بعد از یک سال ۱۰۰ گیگ هم طرح شش ماههٔ ۳۰ گیگ به صرفه تر از بقیهس. که میشه هر گیگ به عبارت ۲ هزار تومن . (ماهانهش میشه ۵ گیگ به قیمت ۱۰ هزار تومن.)
خودم دفعهٔ بعد یکی از این دو تا رو فعال خواهم کرد . البته اگه تا اونموقع فرجی نشد و بستهٔ جدیدی نداد .
خب این بستهٔ یک ساله ۱۲ گیگ که اصلا به صرفه نیست . فقط زمانش زیاده . وگرنه هر گیگ رو داره میده ۳۷۵۰ تومن !! گردنه گیری تمام عیار ...نقل قول:
بله نسبت به بسته ی ۱۰۰ گیگ گرونه، اما برای کسی که مصرف کمی داره و میخواد در بیرون از منزل یا محل کار به اینترنت دسترسی داشته باشه، بسته ی مناسبیه و ماهی یک گیگ داره. واسه کم مصرف ها به صرفه هست.نقل قول:
سلام دوستان ایا مودم huawei e8231 قابلیت WCDMA ONLY داره اگه اره چجوری باید فعالش کنم این قابلیتو ؟؟؟ چون تو منطقمون انتن 3G ضعیفه و هی سویچ میشه رو 2G ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان ایا مودم huawei e8231 قابلیت WCDMA ONLY داره اگه اره چجوری باید فعالش کنم این قابلیتو ؟؟؟ چون تو منطقمون انتن 3G ضعیفه و هی سویچ میشه رو 2G ممنون میشم راهنمایی کنید
تست همین چند دقیقه پیش ، چند تا کوچه اونورتر از منزل . جایی که آنتن دهی بهتره .
بعضی وقتا توی روز سرعت کمتر از شب میشه و بعضی وقتا یکسانه .
فعلا هم سرعت خوبه .
بستگی به منطقه و ترافیک شبکه داره.بعضی جاها بالاترین سرعت رو میده و بعضی جاها پایین ترین و میده.الان منطقه ما نسل 4 یک آنتن داره 8 مگابیت میده آنتن فول باشه 30 مگابیت میده چون یوزر نداره.اینجا سرعت روی نسل 3 ایرانسل داغونه زیر 1 مگابیت.اول صبح بالای 20 مگابیت میده چون خلوتهنقل قول:
منم مدل T805 دارم رو اندروید 4.4.2 اینجوری بود..شما آپدیتش کن به 5 LTE دیگه واسه همیشه فعال میشه.نقل قول:
چه اتفاقی ! نام کاربری و تبلتمون تا حد زیادی با هم مشابهه :)نقل قول:
به پنج آپدیتش کردم اما افاقه نکرده و فقط با زدن کد مخفی میشه فعالش کرد . شما رام کدوم منطقه رو نصب کردی ؟
محتوای مخفی: مطابق گزارش کاربران در iOS 9.1 مشکل استفاده از خدمات LTE ایرانسل برطرف شده است
مشکل LTE در ایفون ios حل شده و به راحتی وصل میشه
بله :n02: .. روسیه رو بریزید حتما.نقل قول:
حتما از طریق شرکت ام تی ان آفریقا درخواستشون رو دادن که اپل قبول کرده! مثلا اگر قرار بود همراه اول درخواست درست کردن این مشکل رو بده عمرا اپل ایران رو آدم حساب میکرد که جزء اپراتورهای مجاز ال تی اعلام کنه!نقل قول:
دوستان این طرح های یک روزه خوبه ؟ کسی استفاده میکنه اینجا ؟ تشویقی هست یا همیشگی ؟ در طول یک ماه چند مرتبه میشه استفاده کرد ؟؟ یک بار یا هر روز هم میشه استفاده کرد ؟
سلامنقل قول:
خیر فکر نمیکنم این طور باشه احتمالا یه مورد فنی بود که در برخی جاهای دیگه دنیا هم این مشکل بوده
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
خیر فکر نمیکنم این طور باشه احتمالا یه مورد فنی بود که در برخی جاهای دیگه دنیا هم این مشکل بوده
دوستان بسته شبانه دار ایرانسل داره ؟
(پیر شدیم پا Adsl باسرعت 100 200کیلوبایت
حداقل 2 گیگ میخوایم دانلود کنیم 20 دقیقه دانلود شه سریع تموم شه)
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
پس یعنی الان 4G همراه اول و رایتل با آیفون قابل استفاده هست؟نقل قول:
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
همراه اول رو نمیدونم ولی دوستان گفتن با ایرانسل و رایتل وصل شدن مشکل نداشتننقل قول:
سلام
دوستان بهترین مودم که هم بشه واسه adsl استفاده کرد هم سیمکارت خور که از 3Gو 4G پشتیبانی کنه چی هست؟
- - - Updated - - -
سلام
دوستان بهترین مودم که هم بشه واسه adsl استفاده کرد هم سیمکارت خور که از 3Gو 4G پشتیبانی کنه چی هست؟
سلام
میخوام یک سیم کارت 4g ایرانسل بگیرم. حالا سیم کارت 4g فرق داره و باید مشخصا سیم کارت 4g بخرم؟؟؟ یا یک سیم معمولی بگیرم اگه منطقه پوشش بده خودش کار میکنه ؟؟
نه اول باید گوشی شما ساپورت کنه بعدش باید سیم کارت نسل 4 داشته باشید و منطقه شما تحت پوشش باشد بعد استفاده کنیدنقل قول:
تو نقشه ای که تو سایت ایرانسل بود منطقه ما هم ساپورت میشد. گوشی هم 4g ساپورت میکنه فقط نمیدونم مثل رایتل هستش یا نه. الان رایتل برای من میزنه 4g ولی سرعت صفر هستش. 3g که میشه دیگه الان سرعت به 30 رسیده برای دانلود کردن. اول که خریده بودم با 3g رو 120 بود. اون موقع که 128 میداد رایتل رو میگم. الان نمیدونم ایرانسل وضعیتش چطوری هستش. راستی نحوه خریدش سیم کارتش چجوریه ؟؟ همون کارت ملی ببرم بگم سیم 4g میخوام ؟ همون موقع میدن و فعال میشه ؟نقل قول:
آره برای خرید کارت ملی کافیه میدید اگه همون لحظه بزنه تو سیستم فعال میشه.رایتل که خوبه دوستان تعریف میکنن .ولی جدیدن سرعت روی 4 مگابیت قفل کردن خیلی هم خوبه سرعت اینجا من راضیمنقل قول:
دوستان سرعت تری جی با فور جی چه قدر توی ایران متفاوته ؟؟
الان سرعت دانلود من 3g هست و بالای خط سیگنال هم H+ و سرعتم روی 800 تا 1.2 مگ هست و راحت دانلود میشکنه.میخواستم بدونم الان 4g بکنم سیم کارت رو چه قدر تفاوت میکنه ؟
- -
اول ببنید گوشی شما نسل 4 ساپورت هست.بعد منطقه شما تحت پوشش نسل 4 هست.اگه دیدید هست بگیرید.سرعت دانلود بستگی به موقعیت مکانی داره جا به جا مختلف هست.سرعت هم از 1 مگابایت بر ثانیه تا 4 مگابایت هست که اونم بستگی به تعداد یوزر داره.الان شما داری با نسل 3 این سرعت رو دارید حتما زمان خلوت دانلود میکنی یا بکل منطقه شما کم مصرفهنقل قول:
بعد از چند ماه اومدیم از 4G استفاده کنیم دیدم سرعتو محدود کردن رو 800کیلوبیت!!:n21:
گوشیم که آره ساپورت میکنه.منظقه ما هم ساپورت میکنه.سرعت هم 24 ساعته همین هست.منطقه ما خلوته.نقل قول:
یعنی این 1 مگ الان میگیرم میشه چند ؟؟؟
- - - Updated - - -
گوشیم که آره ساپورت میکنه.منظقه ما هم ساپورت میکنه.سرعت هم 24 ساعته همین هست.منطقه ما خلوته.نقل قول:
یعنی این 1 مگ الان میگیرم میشه چند ؟؟؟
فرقی نمیکنه.حالا بگیرید سیم کارتو تست بگیرید ببینید چند هست سرعتنقل قول:
سرعت که محدود نیست بستگی به مکان داره جا به جا سرعت فرق داره.تو منطقه ما تست نسل 4 تک آنتن 8 مگابیت میده یه لحظه آنتن فول شد تست گرفتم 30 مگابیت داد خودم تعجب کردمنقل قول:
به این صورت نیست که شما فکر کنید 4gبشيد حتما سرعت بالاتری خواهید داشت.ممکنه اینطور بشه ممکنه برعکس بشه.تفاوت این دو نسل در دو چیز هست یکی حداکثر پهنای باند قابل ارائه که از آنجایی که 3gهم تا حدود ده مگ را ساپورت میکند و سرعتی که در ایران ارايه میشود کمتر از یک سوم این مقدار هست پس در این مورد تفاوتی برای ما مصرف کننده بین این دو نسل نیست.دوم حداکثر افرادی که میتوانند در آن واحد به یک دکل وصل شوند که برای 4g چهار برابر 3gهست.بر این اساس درسته 4g ظرفیت سرویس دهی بیشتري داره و يوزرهاي بیشتری رو میتونه پوشش بده اما بازهم همه چیز به منطقه شما وتعداد افراد استفاده کننده و دکل بستگی داره و ازآنجایی که حداکثر سرعتی که در ایران داره ارائه میشه برای هردو این نسل یکی هست پس عامل تعیین کننده همان تعداد يوزر هاست.مثلا خود من حداکثر سرعتی که تاحالا در کل شهر تجربه کرده ام با 3g بوده.خلاصه آنکه برخلاف تصور خیلی ها آن تفاوتی که بین سرعت 2gبا 3g وجود داره بین 3gبا 4g تجربه نخواهد شد (بعلت کمتر بودن سرعت ارائه شده در ایران از حداکثر ظرفیت 3g)نقل قول:
ایرانسل شش بسته ی اینترنت جدید اضافه کرده که یکی از اونها بسته ی یک روزه ۱۰ گیگابایتی از ۲ تا ۶ صبحه که قیمتش فقط هزار تومنه. با این کارش عملا خیلی از کاربران adsl رو هم میخواد جذب خودش کنه.
و یک طرح جالب دیگش هم بسته ی ۵ گیگابایتی از ۶ صبح تا ۱۲ ظهر هست که بصورت روزانه، هفتگی و ماهانه بترتیب با قیمت های یک، دو و سه هزار تومان عرضه شده، به نظرم ایرانسل با این طرح، خیلی از دانش آموزان، دانشجویان، کارمندان و ... رو هدف گرفته که وقتی از خونه شون بیرون هستند از این بسته ها استفاده کنند.
دوستان شما مشکل تاخیر در ارسال پیام ها در تلگرام و واتس اپ با نت ایرانسل ندارید؟ سرعت دانلود و لود پیج عالیه اما در این شبکه ها سرعت پایینه.
الان می شه مثلا یک طرح یک ماهه داشته باشیم بعد بعضی شب ها این 10 گیگ دانلود رو هم فعال کنبم ؟ یا نمیشه همزمان 2 طرح فعال داشت؟