تو سایت راصد قیمتا رو زدهنقل قول:
این سرویس 40 تومانه
اهواز و چند تا شهر دیگه. وایرلسه
Printable View
تو سایت راصد قیمتا رو زدهنقل قول:
این سرویس 40 تومانه
اهواز و چند تا شهر دیگه. وایرلسه
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نت راصد برا 128 نامحدود سرعت دانلود چقد میزنه؟
من الان دارم تو تاپیک زیر نتایج تست هاش هست . حداکثر 16 تا میده و معمولا بین 13 تا 14 میچرخهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر دانلودر هستید بهترین سرویس سرویس های الماس راصد هستن که 12 ساعت ساعت دانلود رایگان دارن و کیفیتشونم خوبهنقل قول:
زنگ زدم پشتيباني 100 مگ يه روزه فعال كرد برام كه بتونم آنلاين تمديد كنم مي بينم اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا باز نميشه!
شما مي تونيد بازش كنيد :؟
تشكر:n02:
ولی حجم یک گیگ در ماه خیلی کمهنقل قول:
5و10 1ماهه حذف شدن؟
صد در صد .نقل قول:
اولین کسی که شایعه حذف شبانه رو مطرح کرد رو به من نشون بدید
با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن شبانه هست و فعلا تصمیمی برای حذف اون گرفته نشده پس کاربران محترم حالا حالا ها بتازید:n02:
5 و 10 مگ یک ماهه فقط تو پنل پارتک حذف شدن ولی میتونید پیش نماینده فروش این سرویسا رو تمدید کنید
شبانه تا ساعته چنده 6؟يا7؟:n13:
تا شش و ربع تست کردم که کم نکرده
برا من هم تا شش و ربع صفر زد بعدش اكانتينگ از كار افتاد تا ششو نيم با نهايت سرعت دان استريم بعد كنتور انداخت حالا نميدونم هميشه اينجوره يا نه من فقط يه شب تست كردمنقل قول:
بعد از یک دقیقه استفاده از هر ف**یل**تر شکنی ، برای من قطع میشه ارتباط با سرور اون چیزشکن < تا قطع نکنم چیزشکن رو و دوباره وصل نکنم اصلا کار نمی کنه ؟ 3 روزه همین طوره صبر کردم گفتم ممکنه از خود چیزشکن باشه ولی نه مثل این که از سمت ISP هست ! کسی مشکی نداره ؟؟ :n04: حتما راهنمایی کنید لطفا ... :n16:
فکر کنم تا 6:30 باشه...
2 تا 6 هست.........
دو شب پیش دانلود منیجر رو واسه دانلود شبانه تنظیم کردم.وقتی صبح چک کردم دیدم 300 مگابایت دانلود کرده و نزدیک 400 مگابایت از من کم شده.سرویس شبانه هم دارم.آیا برا کسی همچین مسئله ای پیش اومده.دیگه میترسم بزارم واسه دانلود شبانه
راستی کسی این اصطلاحات رو که به کار میبرین مثل پینگ دان استریم و ... رو میتونه توضیح بده
این دو روزه کیفیت خطم خیلی رفته بالاتر برا بقیه هم بهتر شده؟
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرشاد SNR عالی هستش واسه من بشتر از 5نمیشه. نویز هم روی 35 هستش. با این وضیعت شبی 4گیگ رو دانلود دارم. زنگ زدم مخابرات میگه پست شما فرسوده شده باید مامور بیاد عوض کنه.
چه سرویسی؟نقل قول:
10 مگ برادر. این وضیعت من:
سرعت دانلودش چنده؟نقل قول:
الان باید 1مگابایتو بگیری با این دان استریم
اختیار داری برادر 1مگ چیه
سرعت روزانه این هستش:
شبانه هم بین 630 تا 700 هستش.
یعنی شبا با هر لینکی 630تا 700میدهنقل قول:
یعنی سرعت شبانش رو 5مگه؟اگر اینجور باشه که سرویس 5مگ بهتره
بله 5مگ میشه. فقط بعضی وقتا چراغ اینترنت قرمز میشه که باید خاموش روشن کنم. ولی لینک ثابت هستش.
مرکز چمران هستم . خونه هم خیابان 13 هستش مرکز مخابراتی تو کوچمون هستش:n02:
مثل اینکه تازگیا تو ibsگذاشتن رو 5مگ شبانشو چون قبلا سرعتش شبانه روز یکی بودنقل قول:
الان سرعت روزانه 1 مگ حجمی چقدره ؟
الان چند روزه هي مدام زنگ مي زنم بچه هاي پشتيباني 2020 انصافا بايد از برخورد خوبشون و صبر و حوصله شون تشكر كنم!
من ماه قبل يه مگ داشتم اين دفعه 512 ماهي 5 گيگ گرفتم الان بچه هاي بالا فعال كردن! اين تست روز تا شب ببينم سرعت چطوره گرچه به خاطر اين سرعت كمتر گرفتم كه اصلا شبها چيزي واسه دانلود نداشتم!
داداش از status مودمت عکس میزاری؟ممنوننقل قول:
دوستان خوزستانی شبانه برداشته شده یا نه؟
معلوم نیستنقل قول:
خدمت شمانقل قول:
اره خداییش بچه های خوبین منم خطم 2 مگه زنگ زدم 2020 گذاشتش رو 10.دمشون گرم.نقل قول:
من تعجب میکنم اگر 10مگ سرعتش روزا 1مگابایت و شبا 630کیلوبایته پس با 5مگ چه فرقی داره؟5مگ هم که سرعتش همینه:n13:
welcome to iran :n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با ماهی چقدر هزینه و شبا از ساعت چند تا چند با سرعت 630 دانلود میکنید ؟نقل قول:
از تورنت هم 630 تا میده ؟
مگ الماس راصد ساعت : 17:30 دقیقه پنجشنبه
تست سن خوزه - کالیفرنیا- آمریکا
نیویورک سیتی
تهران
لندن